Yarın Romanya'da yapılacak olan "Sokak Hayvanları Ölsün mü?" Referandumuna aşağıdaki linki tıklayarak sizler d

Cevap: Yarın Romanya'da yapılacak olan "Sokak Hayvanları Ölsün mü?" Referandumuna aşağıdaki linki tıklayarak s

Hocam bu hızla zaten 5 saat içinde kapanacaktır en geç oy farkı tahminimce. Sosyal medyadan binlerce oy ve yorum geliyor hayır şeklinde. Paylaştığınız için teşekkürler, ben sistemi kesinleşene kadar çalıştırmayı sürdüreceğim.

Cevap: Yarın Romanya'da yapılacak olan "Sokak Hayvanları Ölsün mü?" Referandumuna aşağıdaki linki tıklayarak s

Hocam bu hızla zaten 5 saat içinde kapanacaktır en geç oy farkı tahminimce. Sosyal medyadan binlerce oy ve yorum geliyor hayır şeklinde. Paylaştığınız için teşekkürler, ben sistemi kesinleşene kadar çalıştırmayı sürdüreceğim.

Baştan haberimiz olsaydı sen iyi fark atardın sanırım :D

nu dedim ne kadar hayvan düşmanı varmış :S

10 Dkda bi yeniliyorum , Harikasınız beyler :)

0,01 artırdım vps ile tıklayın :)

---------- Mesaj saat 22:18:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:15:08 civarında gönderildi. ----------

Benden saatte 200 ancak gelir :D Romanya üzerinden o kadar ancak :D
usta romanya şart değil ben kullandım trden ;)

---------- Mesaj saat 22:20:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:51 civarında gönderildi. ----------

inanılmaz yükseliş var yanlız :)

Geri dönüşü olmayan yola girdi zaten artık zafer bizim :D

Şuan müthiş bi yükseliş var :)

Eğer ipleri silmezlerse şimdi saatte 100 nu göndereceğim.Daha yeni gördüm sokak hayvanlarından ne isterler günah...

Yaşamaları için bir çözüm bulmak yerine öldürmekle çözmeye çalışıyorlar inanılır gibi değil..

Yorumlardan da anlaşılabileceği üzere Türkiye başta olmak üzere sosyal medyanın etkisiyle kapandı fark ve şuandan itibaren Nu daha önde. Teşekkürler [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] ! :)

Bu arada soru eğer yarın referandum yapılacak olsa neye oy verirdiniz. Sanıyorum böyle bir anketmiş sadece :D

1238744_10151862069394182_572011013_n.jpg

KÖPEKLERİN İTLAF EDİLMESİNE KARŞI OLANLAR LÜTFEN LİNKE TIKLAYIN VE "NU" YU İŞARETLEYİN! : Referendum StirileProTV.ro

Romanya'da sokak köpeklerinin itlaf edilmesi talebi gündemde. Eğer Referandum'dan "evet" oyu çıkarsa Romanya'da sokak köpekleri öldürülecek!

Hayvan hakları örgütü 4Pfoten (Dört Pati) köpeklerin itlaf edilmesi yerine kısırlaştırılması çağrısında bulundu. Ancak bu talep maalesef hayvan düşmanı Romanya Cumhurbaşkanı'nın ilgisini çekmemiş gibi görünüyor!
Sadece Türkiye değil tüm dünyada hayvanlara destek vermemiz bizim en önemli görevlerimiz arasında olmalı. Sırf hükümet yeterli önlemi almıyor diye, köpeklerin itlaf edilmesi sadece ve sadece cinayettir, başka bir canlının yaşam hakkına acımasız bir saldırıdır.

Kimse bu hayvanlara birşey sormuyor ve yine bir kere daha kendisini dünyadaki en üstün ırk sanan insanoğlunun acımasız vicdanına bırakılıyor.

Türk insanları ve hayvan severler olarak bizler bu saçma referanduma katılmalıyız ve "hayır" demeliyiz.

Verdiğimiz linke tıklayarak lütfen NU yazan yeri işaretleyin, belki de siz tüm hayvanları kurtaracak olan oyu atacaksınız! Hadi Türkiye Romanya'daki patili dostlarımıza destek ver!

Link: Referendum StirileProTV.ro

Alıntıdır !!!
https://www.facebook.com/haysev

---------- Mesaj saat 23:18:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:18:27 civarında gönderildi. ----------

Yorumlardan da anlaşılabileceği üzere Türkiye başta olmak üzere sosyal medyanın etkisiyle kapandı fark ve şuandan itibaren Nu daha önde. Teşekkürler [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] ! :)

Bu arada soru eğer yarın referandum yapılacak olsa neye oy verirdiniz. Sanıyorum böyle bir anketmiş sadece :D

hadi yaw kötü oldu bu şimdi :(

10528 kişi öne geçirmişiz olsun beyler en azından du ya basan salakları sevindirmemiş olduk..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri