[Yarışma] Oyun Oyna Kazan

• Kullanıcı SelimErkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

SelimErkan

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba
Ödüllü yarışma yapmaya karar verdik. Olay gayet basit. Linkteki android oyunu indirip oynayın. En çok altını toplayın. 24 Saat içerisinde en çok altını toplayan kişiye ödül verilecektir.

Ödülü toplayabilmek için oyun açılırken size google play games ile giriş yapmanızı söyleyecek ona onay verin ardından skorunuz yüksek skorlarda gözükür.
1. Ödül olarak 20 TL

Oyun gayet basit.

Şuan bu birazda test olarak düşünebiliriz katılıma ve eleştirilere göre farklı ödüller farklı yarışmalar yapabiliriz.
Arkadaşlar oyunda ki eski skorlara takılmayın. Burada ekran görüntüsü paylaşmanız yeter diyelim skorunuz 100 sizi geçen biri 101 yapmış ama burada söylememiş o zaman ödül 100 puan olan kişinindir.
https://goo.gl/fjR8R8

Ödüller,Paypal,En Para, Ziraat Olabilir.

Bitiş 12.01.2016 21.56 Skorları Buradan ekran görüntüsü olarak atabilirsiniz.

1. Yarışmayı [MENTION=28796]wdffg[/MENTION] kazanmıştır. Ödül kendisine ulaştırılmıştır. Tebrikler:)

Son düzenleme:
başladım oynamaya :D

edit: yön tuşu fln çok küçük

Son düzenleme:
bune başkan adamlar hile yapmış 10k puan yazmış oyunda açık var + çok geliştirilmesi gerek indirdim siliyorum. emeğe saygı için indirdim oyladım. kolay gelsin

Oynamayın :D .

Bu arada şu yön tuşlarını az büyütemediniz mi :) ?

Edit : Yön tuşları gerçekten çok kötü.

bune başkan adamlar hile yapmış 10k puan yazmış oyunda açık var + çok geliştirilmesi gerek indirdim siliyorum. emeğe saygı için indirdim oyladım. kolay gelsin

yok hocam onlara aldırma foruma yazanların ki sayılacak diyelim başka yerden olsada burda rekorunuzu paylaşmanız yeter orda 100 puan yapıp burda ben yaptım demeyene veremeyiz. Zaten

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

Oynamayın :D .

Bu arada şu yön tuşlarını az büyütemediniz mi :) ?

Edit : Yön tuşları gerçekten çok kötü.

hocam telefondan telefona değişiyor yeni sürümde halledeyim onu :) sağolun yorumunuz için

[MENTION=12380]SelimErkan[/MENTION] yarışma son saati nedir ve güncel en yüksek puan nedir hocam bunu bilmezsek nasıl oynayacaz yarışma :D

yok hocam onlara aldırma foruma yazanların ki sayılacak diyelim başka yerden olsada burda rekorunuzu paylaşmanız yeter orda 100 puan yapıp burda ben yaptım demeyene veremeyiz. Zaten

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

hocam telefondan telefona değişiyor yeni sürümde halledeyim onu :) sağolun yorumunuz için

Acil değiştirin bak birinciyim yerimi korumam gerek :D . Ayriyeten bazı noktalarda altın o mavi dikenlerin içinden çıkıyor. İki mob aynı anda size koşuyor falan fantastik yani.

ABİĞĞĞĞĞĞ 45 KM YOL KOŞTUM JUMPLAMADI YA LA!!!

Basıyorum beyaz ışık yandığı halde atlamıyor :( .

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun.Emek verilmiş bir uygulama.Ama Flappy Bird`de 892 yapan ben, bu oyunu oynarken sinir katsayım arttı.30`u geçemiyorum :)

Yön tuşları oldukça küçük.Oyuna odaklanıldığı sırada yön tuşları kaçırılabiliyor buda hataya meyil veriyor.Onun haricinde uygulamaya yapılacak küçük dokunuşlarla daha üst sıralarda yer alacaktır diye düşünüyorum.

Bu arada yarışmayı kazanacak arkadaşı şimdiden kutluyorum.Ben pes ettim :D

[MENTION=12380]SelimErkan[/MENTION] yarışma son saati nedir ve güncel en yüksek puan nedir hocam bunu bilmezsek nasıl oynayacaz yarışma :D
hocam konu açıldıktan tam 24 saat sonra biter. Bugünün skorları büyük ihtimal buradan gelenler olur. Tüm scorlarda ilk 3 e bakmayın o 10binler benim test için yaptığımdı bir dahada silinmedi :)

hocam konu açıldıktan tam 24 saat sonra biter. Bugünün skorları büyük ihtimal buradan gelenler olur. Tüm scorlarda ilk 3 e bakmayın o 10binler benim test için yaptığımdı bir dahada silinmedi :)

100 yaptim biraktim cildiricam. Jump bar basildiginda yaniyor ama atlamiyor. Bazi yaratiklarin range'si yok dumduz gidiyo arkaya dogru. Jump bar ve yon tuslarini buyut hocam. Yada dumduz kossun bize space bar ver :D . Birinciligi koruyabilecegimi dusunmuyorum. 101 yapan alir abi :D.

100 yaptim biraktim cildiricam. Jump bar basildiginda yaniyor ama atlamiyor. Bazi yaratiklarin range'si yok dumduz gidiyo arkaya dogru. Jump bar ve yon tuslarini buyut hocam. Yada dumduz kossun bize space bar ver :D . Birinciligi koruyabilecegimi dusunmuyorum. 101 yapan alir abi :D.

Bir sonraki sürümde hallediyorum onları ;) butonlar küçük olmuş katılıyorum

Bir sonraki sürümde hallediyorum onları ;) butonlar küçük olmuş katılıyorum

Hocam ariyeten neden zıplamadığını fark ettim. Bazı bloklarda zıplamayı reddediyor kedi. Mesela merdiven blokları var ya, onların sonunda 3 tane altın olanı var. O merdivenin son bloklarında zıplamıyor. Bazı 3'lü tek blokların üstünde atlamıyor. Başka sorun bulursam editleyip yazarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri