Yaş kısıtlaması gelen videomu nasıl düzeltirim

heisenberg

Kayıtlı Üye
Merhaba

1 günde 200 bine yakın izlenme alan videoma yaş kısıtlaması geldi videodaki nü bir yağlı boya tablo yüzünden :/ itiraz ettim ama hala tık yok nasıl düzeltebilirim bu durumu videodan yaş kısıtlamasını nasıl kaldırırım.

İtiraz ettiysen sonucu bekle ama büyük ihtimal olumlu bir sonuç çıkmaz robotlar otmatil cvp atıyor

Düzelmez. :) Mail falan atmayı deneyebilirsin ama çok büyük olaylar için bile aylar sonra yanıt gelebiliyor ancak.

onu düzeltemessin fakat partnere geçersen para kazanmayı aktif edebilirsin diye tahmin ediyorum.

benimde başıma geldi partnere geçince dolar tekrar yeşil yandı. İtiraz etsende bi işe yaramıyor yinede şansını dene

Hocam sadece bir sahnedemi gözüküyor o tablo, çünkü yaş kısıtlaması için yani baya baya açık sahneler olması gerekiyor

1 kere itiraz ettim kabul edildi daha sonra tekrar geldi ben de abone kastım başka videolarda kullandım

sen itiraz etde. Ama olayı anlat kesinlikle bana flag attılar falan deme.

Yaş kısıtlamasının partner adsense ile alakası yok ünlem değil bu.Kısıtlama geldiyse kalır nereye geçersen geç.

peki şöyle söyleyim. ben partnerdeyken otomatik yaş kısıtlaması geldi fakat videonun dolar ışığı hala yanıyodu.para kazanmayı istediğim gibi açık kapatabiliyordum. buna ne diyeceksin ?

Hocam sadece bir sahnedemi gözüküyor o tablo, çünkü yaş kısıtlaması için yani baya baya açık sahneler olması gerekiyor

bir sahnede üstü çıplak bir kadın çizimi var 5 10 snlik :) kesin birileri şikayet etti ondan başka bir sorun yoktu videoda

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:30 ----------

videoyu kaldırmadım kanala üye geliyor hala, diğer videolara bir sorun yaratır mı acaba

sadece itiraz ettim açıkladım durumu ingilizce olarak başka bişey yapmadım

bir sahnede üstü çıplak bir kadın çizimi var 5 10 snlik :) kesin birileri şikayet etti ondan başka bir sorun yoktu videoda

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:30 ----------

videoyu kaldırmadım kanala üye geliyor hala, diğer videolara bir sorun yaratır mı acaba

sadece itiraz ettim açıkladım durumu ingilizce olarak başka bişey yapmadım

Yaş kısıtlamasını abartmadığın sürece kanalın kapanmıyor bi videoda 10 15 saniyelik kesitten bişey olmaz, itiraz ettiysen muhakkak incelenir belki düzeltirler. Düzelmesede kalsın bi zararı olmaz hocam

peki şöyle söyleyim. ben partnerdeyken otomatik yaş kısıtlaması geldi fakat videonun dolar ışığı hala yanıyodu.para kazanmayı istediğim gibi açık kapatabiliyordum. buna ne diyeceksin ?

reklam çıkmıyor yeşil yanmasının bi anlamı yok.

eğer video artık senin için pek önemli değil ise,
ilgili bölümü görüntü iyileştirmeden kırpıp tekrardan geri bildirim yapmayı dene bakalım..

bi ihtimal belki işe yarar hocam.. en azından tecrübe / bilgi edinmiş olursun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri