Bu forumda kişilerin birden fazla ve defalarca adsense hesabı açmalarına güvenerek bu soruyu sormak istedim siz tecrübeli abilerimize.
Bir banka hesabım,bir adresim ve bir adsense hesabım vardı.Buraya kadar herşey sıradan.Adsense hesabım telif yüzünden sanırım kara listeye alındı ve hangi hesaba eklesem videolarımın para kazan seçeneği aktif olmadı haliyle...
Sorun şurda başlıyor.
Yeni bir adsense hesabı açmam gerekiyor.Ancak adsense hesabı açabilmek adresin doğru olması şart(pin geleceği için),sonra kişinin gerçek kişi olması şart ve banka hesabının gerçek olması şart...
Çevremdekilerden bu konuda yardım alamam çünkü bu işten hiç anlamayan insanlar.
Tek başımayım ve yeni bir adsense hesap almam lazım..
Sorularım Şunlar :
Bütün bu sorunları aşarak bizzat kullanabileceğim bir adsense hesabı tekrar nasıl açabilirim ve kullanabilirim?
Eğer hesabım karalistedeyse (ki öyle gözüküyor) bunu nasıl anlarım?
Önceki hesabın temizlenme ihtimali var mı?
Bir banka hesabım,bir adresim ve bir adsense hesabım vardı.Buraya kadar herşey sıradan.Adsense hesabım telif yüzünden sanırım kara listeye alındı ve hangi hesaba eklesem videolarımın para kazan seçeneği aktif olmadı haliyle...
Sorun şurda başlıyor.
Yeni bir adsense hesabı açmam gerekiyor.Ancak adsense hesabı açabilmek adresin doğru olması şart(pin geleceği için),sonra kişinin gerçek kişi olması şart ve banka hesabının gerçek olması şart...
Çevremdekilerden bu konuda yardım alamam çünkü bu işten hiç anlamayan insanlar.
Tek başımayım ve yeni bir adsense hesap almam lazım..
Sorularım Şunlar :
Bütün bu sorunları aşarak bizzat kullanabileceğim bir adsense hesabı tekrar nasıl açabilirim ve kullanabilirim?
Eğer hesabım karalistedeyse (ki öyle gözüküyor) bunu nasıl anlarım?
Önceki hesabın temizlenme ihtimali var mı?