Yasadışı Ip TV'ye Avrupa'dan Büyük Darbe!

Alper38

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
Bir uydu forumunda bunu tartışıyorlar.
Bazılarının İptv'leri komple kapanmışken, bazıları kanallar pakette eksik olarak yinede izleyebiliyormuş.
Demekki avrupada baya ülkeye İptv servisini bu kişiler sağlıyormuş.
Geçmiş olsun, yenisi gelir yakında.

Biraz göz gezdirdim benim iptv de şimdilik TR kanallarda sorun yok (diğerlerinde de yoktur muhtemelen).

Sanırım bikaç hafta önce OVH den taşımışlar sunucuları, ovh ile çalışan bütün servisler patladı.

Benim aldığın testte dün uçtu gitti ekşiye bakınca öğrendim hala daha gelmedi

Aktif IP TV kullanıcıları izlemeye devam ediyormuş galiba şu an ama yeni kullanıcı açamıyorlarmış. Tam da aylık ödeme yapabileceğim uygun bir IP TV ararken böyle bir şey olması da üzdü beni :D

Alalı 3 hafta oldu, bendede bazi kanallar var bazıları uçmuş, önemli olanlar duruyor allahtan

Şu an itibari ile sorunsuz iptv de maç seyredebilen varmı ? 2 Gündür maç başlayınca gidiyor yayın...

Merhabalar,
İptv satışı yapıyorum bizzat yardımcı olabilirim. Test vs problem değil memnun kalabileceğiniz yayın.

Korsancı bir insan değilim, lakin sistem kısmen insanları zorluyor. Ben hayatımda İp tv almadım ama alana da saygı gösteriyorum. Adam Şampiyonlar ligi için ayrı bir uydu, Uefa için ayrı bir uydu, premier ligi için ayrı bir uydu falanca zıkkım için ayrı bir uydu derken kesesinden aylık 800 lira para çıkıyor. Adamlar bir sistem bulmuş herkese giydiriyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri