Yaşamak isterdim...

Hocam dinledim güzel emeğinize sağlık fakat;
1-Videoda intihar etmiş birisinin çekimlerini kullanmışsınız.
2-Olaya farklı bakmak lazım. Tamam aklı olan herkes kendinden mesuldür fakat, böyle şeyler insanları aynı sona sürükleyebilir. Sizin emek verdiğiniz bir şiirle birisinin bunu yaptığını düşünsenize. Allah korusun.

3-Belki kendinizi ifade ediyorsunuz fakat gençler bu zamanda çok etkileniyor.

Güzel emeğe sağlık ses tonuda iyi, fakat bu benim düşüncem yanlış anlamayın konu kötü.

ses tonun baygın
her şiir okuyuşun dümdüz
hım hım hım diye şiir okuyorsun o kadar sıkıcı ki dinleyemiyor insan

onca video içerisinden kalkıp bu rahmetliyi de kullanman olmamış
bu işi seviyorsan olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlarda gögüs germen gerekiyor ağır olduysa editleyeyim

susun diyip Kuan çalman yeterli beğenmek için :)

Hocam dinledim güzel emeğinize sağlık fakat;
1-Videoda intihar etmiş birisinin çekimlerini kullanmışsınız.
2-Olaya farklı bakmak lazım. Tamam aklı olan herkes kendinden mesuldür fakat, böyle şeyler insanları aynı sona sürükleyebilir. Sizin emek verdiğiniz bir şiirle birisinin bunu yaptığını düşünsenize. Allah korusun.

3-Belki kendinizi ifade ediyorsunuz fakat gençler bu zamanda çok etkileniyor.

Güzel emeğe sağlık ses tonuda iyi, fakat bu benim düşüncem yanlış anlamayın konu kötü.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

ses tonun baygın
her şiir okuyuşun dümdüz
hım hım hım diye şiir okuyorsun o kadar sıkıcı ki dinleyemiyor insan

onca video içerisinden kalkıp bu rahmetliyi de kullanman olmamış
bu işi seviyorsan olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlarda gögüs germen gerekiyor ağır olduysa editleyeyim

Estağfurullah, olumsuz yorum görmekten mutluluk duyarım. Konu üzerinde de belirttim zaten "olumlu, olumsuz yorumlarınızı bekliyorum" diye.

Şiir okumak illa ki vurgulamak değildir. Her şiir "vatan" şiiri gibi okunmak zorunda değildir. Bu şiir ile "baygın"lığı yansıtabilmişsem amacım doğrudur. Şiirin gerek sözleri, gerek konsepti baygın, hayattan uzaklaşmış bir insanı anlatıyor.

Video konusuna gelince; Mehmet Pişkin'in düşünce yapısı ve ideolojisine hayran kalmıştım. Bir eserim de kullanmak istedim. Bu ona saygısızlık demek değildir. Videoyu çeken kendisi, yayınlayan kendisi. Tam tersi insanlara "hatırlatma" yapmak istedim.

"A" isimli bir parçanın 10 adet farklı tarzını dinleyebilirsiniz. Kimisi bağırır, kimisi içten okur vsvs.

Velhasıl kelam; dinlemeyi sevdiğim tarzda okumak hoşuma gidiyor.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Emeğinize saygı duydum ama düşünücenize kesinlikle duymuyorum.

Mehmet Pişkin`in ideolojisine hayran kalmak, düşünce yapısına hayran kalmak. ??? Bu mu yani. Hep beraber ölelim o zaman. Ben hiç hayran kalmadım. Allah Rahmet eylesin ama intihar acizliktir, güçsüzlüktür, pes etmektir. Bunu dini olarak söylemiyorum. İnsani olarak söylüyorum. İntihar daha ötesi olmayan bir şey. Tek bir can var. Geçmişin cezaları, hayal kırıkları ya da olmasını isteyip sonuna kada direnip ama olmayan şeyler yüzünden geleceği cezalandırmak bu. Hayatı boyunca ödeyemeyeciği borçları olan insanlar bile, inanılmaz utançları olan insanlar bile yeni bir umut için hayata devam ediyor. Buysa sizin ideolojiniz aynen devam edin ölüm şiirlerine.

Emeğinize saygı duydum ama düşünücenize kesinlikle duymuyorum.

Mehmet Pişkin`in ideolojisine hayran kalmak, düşünce yapısına hayran kalmak. ??? Bu mu yani. Hep beraber ölelim o zaman. Ben hiç hayran kalmadım. Allah Rahmet eylesin ama intihar acizliktir, güçsüzlüktür, pes etmektir. Bunu dini olarak söylemiyorum. İnsani olarak söylüyorum. İntihar daha ötesi olmayan bir şey. Tek bir can var. Geçmişin cezaları, hayal kırıkları ya da olmasını isteyip sonuna kada direnip ama olmayan şeyler yüzünden geleceği cezalandırmak bu. Hayatı boyunca ödeyemeyeciği borçları olan insanlar bile, inanılmaz utançları olan insanlar bile yeni bir umut için hayata devam ediyor. Buysa sizin ideolojiniz aynen devam edin ölüm şiirlerine.

İdeoloji kısmını intihar kısmına bağlamanız trajikomik olmuş. Benim anlatmak istediğim intihar olayından apayrı bir şeydi. İntihar sevici bir insan değilim. İnsana verilen yaşama hakkının bir kez olduğunu ve bunu değerlendirmesi gerektiğinden yanayım. Siz benim mesajımı yanlış anlamışsınız. Her neyse yeterli açıklamayı bir üst mesajımda yaptığımı düşünüyorum. İyi forumlar dilerim.

Şiir ismiyle videodaki görüntü yani intihar çelişiyor....Yaşamak isteyen neden intihar etsin ki.

1 yıl majör depresyon, her dakika intihar isteği, Allah korkusu ve sabır ile durumumu stabil noktaya getirebildim. İntihar etmek isteyenleri gidip atla ne istedin de yapmadık vs demeyin. Başınıza gelmeyince anlayamıyorsunuz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri