Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evine ekmek götüren her anne babanın eli öpülür, günü kutlanır.Kutlarım
(diğer kısımlara gelince.)
Sendika ağalarımızı es geçmeyelim.
İşin komik tarafı ben bu forumda mevcut siyasi iktidara muhalif bi forum üyesinin banlandığını görmedim.
İlk taşı onlar atıyor sonra uçan uçana karşı taraftan.Diğer komik taraf ise solcu kesimin film dizil vb yerlerde sürekli solcuların dayak yediğinden dem vurmasına rağmen internet ortamında dayak atanların genelde solcu arkadaşlar olması bana acayip komik gelir.
Herneyse yarın kırmızı maske takacak arkadaşlar maskelerini ütüleyip erken yatsınlar uzun bir gün bizi bekliyor.
May is coming.
Aynen katılıyorum hocam. Allah Polisimize sabır ve güç versin.
Kimlere meselaAllah bazı insanlarada akıl fikir versin![]()
Konuyu siyasallaştıracak olan çıksın gitsin başlıktan,günü kutlayacaksan kutla kutlamaya için el vermiyorsa provokasyon yapma görmezden gel,zor değil.
Şişli'de bir polis linçten son anda kurtarıldı İZLE - En son haber TÜRK POLİSİNE BUNU YAPANLAR VATAN HAİNİDİR TERÖRİSTTİR!
Nedense bizim inşaatlarda çalışanlara babam tatil yapın diyor ama adamlar yevmiyemizden mi olalım 1 gün diyor . Benim çevremde gördüklerimde hep bu şekilde . Anlamadığım şey o zaman bu dışarıdakiler kim ?
Bu masum dediğin gençlerden biri hani şu damdan uçan polise güneş enerjisi panellerini atarken panelle damdan uçtu. Suçlu polis mi?Kurtaranlar yine eylemciler
Birde şu aşağıdaki gençleri görüyorum katledilmişler acaba hangi teröristler katletti sokak ortasında merak ettim.
![]()
Kurtaranlar yine eylemciler
Birde şu aşağıdaki gençleri görüyorum katledilmişler acaba hangi teröristler katletti sokak ortasında merak ettim.
![]()
Burdan tüm suçlular öldürülsun diye bi kaniya nasil vardin.[MENTION=1569]pynrs[/MENTION] senin kafa yapina gore tum suclular (!) oldurulsun. Hukuk devleti degil vicdani kanaat ulkesi olalim. Herkes kafasina gore suclu gordugunu oldursun dimi ?
Amacin milleti atesleyip tartisma cikarmak. Kimsenin senin oltana yakalanacagini sanmiyorum. Bitane yetkilide gelsin su konuyla su sahisla ilgilensin bi zahmet
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdan tüm suçlular öldürülsun diye bi kaniya nasil vardin.
O ölenlerden biri catidan düştü polise panel atacağım diye. Ben diyorum ki gösteri mi yapacaksın adabinla yap.Bugun Kadıköy de ne güzel kutlandı. Ama sen zorla ben başka yerde yapacağım dersen sonucuna katlanirsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.