Yatakta yatarken sinek soktu

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler bugun saat 5 gibi sinek soktu.O ibretlik hikayemi o korku dolu anlarimi yasadiklarimi anlaticam size

Yatağımı bilgisayara yanaşırmış cizgifilm izliyordum. O sırada sinekte yanımda benle beraber izliyordu sesini duyuyordum ama umursamadim.lavaboya gitmek icin kalktim geri geldigimde yorgani uzerime cektim yorganin altinda sinek kalmis hayvan tabi sasirdi birdenbirine ne oluyo falan demeye kalmadi yorganin altında kalınca yapıştırdı hemen soktu hortumunu O neydi kız felan demeye kalmadi yataktan zipladim hemen.ben yilan saniyorum megerse sinekmis

Hemen devlet hastaneye gittim orada bişey yapamayacakları tıp hastaneyesine gitmemi söylediler o sırada bayılacak gibi olmaya başladım yanımda kardesim hemen bandajiyla kolumu bağladı. 3-4 dakka sonra ısırıgın etkisi azaldı ambulansla tip hastaneye geldik. 1 Serum, ağrı kesici,iğne,tentirtiyot, idrar tahlili felan derken sabah 10da geldim eve

Şuan popom sanki mankatla deliyolarmis gibi agriyor. Öyle bir acısı varki çok tuhaf bir his midem bulanıyor ve garip garip titreme yapıyor.kusma geliyor.basim agriyor beni duyguda duyguya surukluyor.

Olaydan sonra babam hemen sinegi vurmaya geldi fakat sinek gitmisti.o gunden sonra sinekten birdaha haber alamadik. Sizde dikkat edin oturdugunuz yere ben cektim siz cekmeyin.

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mizah herkese lazım atom parçalayanlar(!) gereksiz ayağı yapmasın

ytpara to ytpara

Videoyap > Başlık açıklama özgünleştir :D

Diğer arkadaşa ithafen yapmış ama güzel olmuş Keşke sonuna büyükçe şöyle yazsaydın.

"ANKARA,İSTANBUL,İZMİR ÇOOOK ĞOŞŞTUR AMA BANANA ABANANA"

bundy-nin-kirik-kalbi_675113.jpg

Spam kanınıza işlemiş be biraz özgün olun :)

Nick-entry uyumu. Biri yazmadan ben yazayım.

Liselerin tatile girmesi böyle konulara yol açıyor.
:D

adam spinleyip konu spamlamış

Son düzenleme:
sabahki konuya nazaran yazdın galba .... :D sabahki konu yine iyi neler gördüm ben bu formda ...

Son düzenleme:
3ay tatile cikanlar,ciktiklari yerde beyinlerini unutmus sanirim.mizah anlayis seviyesinde gozle gorulebilir dusus gozlemleniyor.(o kisi anlamistir umarim karsilikli tartismaya girmek istemiyorm)

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri