Yatırım tavsiyesi gerekli btc mantıklı mıdır ?

Üstad şu soruma bir cevap verin Allah rızası için :D sorum hariç herşeye cevap verdiniz

Aslında en çok merak ettiğim şu ben 4 ay önce 16'dan alsam bugün anında 269'dan satabilir miydim ? Yani martta 10.000 etherium aldım bugün bunu 160.000'e anında satabilir miydim ? Yoksa o kadar kolay değil mi başka olaylarda mı var ?

tabikide satabilirdin hocam. baska hiç bi olay yok. uzun vaade düşünüyor isenn uzun vaadeler icin saglam coinler belirlemelisin ve hedefi yüksek olan coinnler. örnek veriyorum waves gibi. waves in yatırımcılarının cogu uzun vaadeli yatırımcı. bendee ilk fırsatta 50k waves yatırıp 2 sene unutucam. 100 dolar üzerinde saticam. ytd.

Varsa paran Monero ve Musicoine yatır bekle
Ben şuan çok fena kasıyorum her ikisindende :D

musicoin manipülasyon un üst seviyede olduğu bir coin birimi şuan herkez bunu uyandı siz neye dayanarak bu altcoine yatırım tavsiyesinde bulunuyorsunuz?Coin hakkında ne kadar bilginiz var.Lütfen tam konuya hakim olmadan kimseye öneride bulunmayın.(musicoin i çok yakından takip ettiğim için söylüyorum).

---------- Spam Engelliyici 21:39 ---------- Önceki Mesaj 21:38 ----------

Önerdiğiniz al sat siteleri var mı ?

bittrex.com

Son düzenleme:
Bittrex ve poloniex.

herkes bir tavsiyede bulunur ama bu işe girecekler için önce iyi bir analiz yapın

yani birisi size balık vermesin siz balık tutmayı öğrenin sonra siz tutun bu balığı.

yatırdığınız paranın çıkma ihtimali gibi düşme ihtimalinide göz önünde bulundurup o parayı kaybetti gözü ile bakarsanız ve doğru hamle yaptığınızda gözünüz arkanızda kalmadan direk bırakın

ama konunun başındada arkadaşın belirttiği gibi

belli bir hedefiniz olsun mesela aldığınız coin 50 dolarda ama ben 100 dolar olduğunda satıcam mantığı olmalı gibi.

bu işler sabır ve birazda sogukkanlılık getirir

Hocam aldığınız solucanlar bir yıl içersinde 20 kata kadar artabiliyor gübre için değil sadece bu çoğalmayı sağlamak için bile olsa yatırımdır bence :)

İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.
Bu iş çiğ köfte işine döndü.
Millet çaresiz her kez para kazanma hevesinde solucan gübresi işi yapan uyaniklarda ellerindeki solucanları çok para kazanacaksin pof poflariyla kakalama derdinde.
Genel olarak gübreden falan para kazanmiyorsunuz. Sembolik rakamlar. Asıl vurgun bu işi ballandıra ballandıra anlatıp eldeki solucanları ve takım tesisatı kakalamakla oluyor.
Aynı saadet zinciri sisteme dahil et para kazan.
Sikiyorsa çıksın içinden bi delikanlı desin ben solucan satmiyorum takım taklavat satmiyorum ama köşeyi döndüm.
Akıllı olun bu devirde kim iyi bir para kazandığı sektörü çıkarı ve menfaati olmadan bir başkasıyla paylaşır?
Birde şu husus var.
Kilosu 3-4 liradan fazla satiliyormus. Yok müşteri kapıda bekliyormuş. Tiri viri bunlar.
Ürettiğiniz gübreyi köylüye bedava dagitirsiniz yada parasıni 6 ay 1 yıl sonra zor alırsınız . Hemde kilosu 1 liradan.
Çarpılacak paranız varsa deneyebilirsiniz.
Sunuda soyleyim kul hakkına gireceksiniz. Batmamak zarar etmemek için bu işi insanlara üfüre püfüre , ata tuta anlayacaksıniz. Domuzdan kıl koparma mevzusuna dönecek.
Benden tavsiye girmeyinde bulasmayinda.
Bilimsel olarak tavuk gübresinin kalitesi daha yüksek ve kanıtlanmış. Ama niye herkes anlatmıyor yada cebine 20-30 bin koyan yapmıyor. Çünkü buradaki amaç gübre değil. Tavuk hem zahmetli hem masraflı hemde solucan gibi cogalmiyor ;)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri