Arkadaşlar oyun aslında çok basit bir mantığa sahip,kısaca
cüce alıp kristal üretiyoruz.
Kristalları satıp paraya çevirip Payeer hesabına ordan da paypala gönderiyoruz paypalla aralarında sorun düzeldikten sonra direkt paypal hesabımıza parayı gönderebileceğiz.
Bu üretilen kristalları sitede istediğimiz zaman altına çeviriyoruz
altın karşılığında çeşitli levellerde cüceler var onlardan bir kaç
tane satın alıp günlük üretimimizi artırıyoruz ..
Çünkü cücelerin görevi durmadan çalışıp her saat başında bize
belirli miktarlarda kristal üretmektir..
Cüceleri sadece bir defa altın verip satın aldıktan sonra
artık ömür boyu size çalışırlar ve hiç ölmezler.!!
Yatırım yapmak için çeşitli yöntemler var ben liqpay kullandım ininal kartı ekledim liqpay hesabına ordan gönderdim parayı.
Ayrıca her gün Daily Bonusdan yararlanabilirsiniz
Günlük bonus,dan herkes yararlanabilir ister yatırım yapın ister
yapmayın,yanı yatırım yapmadanda günlük bonusa sahip olabilirsiniz..
Kazandığınız altınların %70,i purchases (tekrar yatırım) hesabınıza geçer
%30,uda çekme hesabınıza yatar..Burada biriken altınlar ile cüceler
satın alıp (yatırım yapmadan) kazanabilirsiniz.
Bonus hakkı her 24 saate bir
Bonus miktarı rastgele 10 ile 100 altın arası.
Siteden para çekebilmek için en az 1$ dolar yatırmanız gerek.!
Cüceler her 10 dakikada bir kristal üretiyorlar,puanlar her
24 saatte bir geliyor.
Oyuna ilk yatırım yaptığınızda yüzde 50 gibi bir bonus veriyo.Biz kısaca 100 dolar yatırdık 150 dolar olucak oda 525 bin altın ediyor.
Bu 525 bin altın la bence tabi 5 tane Happy denen cüceden aldığımızı varsayalım bu 5 cüce günde 14400 altın vericek bonus gelicek cücelerle beraber bir günde 17 bine yakın bi altına sahip olucaz bu altınların yüzde 70 i oyuna geri yatırmak üzere purschare denen hesaba gidicek geri kalan yüzde 30 cash out denen çekilebilir altın hesabına gelicek.Burda küçük bir sıkıntı var oyun kolay kolay para çekilmesin diye yapmış galiba ama onlarda haklı diğer türlü oyun gerçekten çok kolay olabilirdi oyundan para çekme limiti var Payment Points diye geçiyo burda yazan miktarın üstünde para çekemiyoruz bu pp yi artırmak için de 100 bin ve 185 bin altına satılan cüceler var onları alabiliriz.
Exchanger diye bişey var cash out yani çekilebilir altın bölümünde altını min 1000 olmak şartıyla yüzde 20 ek yaparak purschare hesabına gönderiyo.
Cashier sekmesinden oyuna para yatırılıyor.
Order Payment sekmesinden para çekilebiliyor.
Chat sekmesinden oyun adminleriyle veya başka oyuncularla konuşabilirsiniz.
Ek bilgi kazandığınız altınlarla küçük cüce almanızı önermem en kötü doc alın ki zarara uğramayın fazla.
Oyuna gerçekten ciddi para yatıranlar var kolay kolay kapanmaz 294 bin oyuncu mevcut internettende araştırma yapın kafanız yatarsa oynamanızı öneririm günde sadece 1 kere günlük bonusu almaya giriyorsunuz o kadar başka birşey de yapılmıyo
Referansımdan üye olursanız sevinirim sizden herhangi bi kesinti olmuyo bilginize
Referansımdan Üye Olmak İsteyenler :"GOLDEN CHASE" - Economic Game
Referanssız üye olmak isteyenler : "GOLDEN CHASE" - Economic Game
cüce alıp kristal üretiyoruz.
Kristalları satıp paraya çevirip Payeer hesabına ordan da paypala gönderiyoruz paypalla aralarında sorun düzeldikten sonra direkt paypal hesabımıza parayı gönderebileceğiz.
Bu üretilen kristalları sitede istediğimiz zaman altına çeviriyoruz
altın karşılığında çeşitli levellerde cüceler var onlardan bir kaç
tane satın alıp günlük üretimimizi artırıyoruz ..
Çünkü cücelerin görevi durmadan çalışıp her saat başında bize
belirli miktarlarda kristal üretmektir..
Cüceleri sadece bir defa altın verip satın aldıktan sonra
artık ömür boyu size çalışırlar ve hiç ölmezler.!!
Yatırım yapmak için çeşitli yöntemler var ben liqpay kullandım ininal kartı ekledim liqpay hesabına ordan gönderdim parayı.
Ayrıca her gün Daily Bonusdan yararlanabilirsiniz
Günlük bonus,dan herkes yararlanabilir ister yatırım yapın ister
yapmayın,yanı yatırım yapmadanda günlük bonusa sahip olabilirsiniz..
Kazandığınız altınların %70,i purchases (tekrar yatırım) hesabınıza geçer
%30,uda çekme hesabınıza yatar..Burada biriken altınlar ile cüceler
satın alıp (yatırım yapmadan) kazanabilirsiniz.
Bonus hakkı her 24 saate bir
Bonus miktarı rastgele 10 ile 100 altın arası.
Siteden para çekebilmek için en az 1$ dolar yatırmanız gerek.!
Cüceler her 10 dakikada bir kristal üretiyorlar,puanlar her
24 saatte bir geliyor.
Oyuna ilk yatırım yaptığınızda yüzde 50 gibi bir bonus veriyo.Biz kısaca 100 dolar yatırdık 150 dolar olucak oda 525 bin altın ediyor.
Bu 525 bin altın la bence tabi 5 tane Happy denen cüceden aldığımızı varsayalım bu 5 cüce günde 14400 altın vericek bonus gelicek cücelerle beraber bir günde 17 bine yakın bi altına sahip olucaz bu altınların yüzde 70 i oyuna geri yatırmak üzere purschare denen hesaba gidicek geri kalan yüzde 30 cash out denen çekilebilir altın hesabına gelicek.Burda küçük bir sıkıntı var oyun kolay kolay para çekilmesin diye yapmış galiba ama onlarda haklı diğer türlü oyun gerçekten çok kolay olabilirdi oyundan para çekme limiti var Payment Points diye geçiyo burda yazan miktarın üstünde para çekemiyoruz bu pp yi artırmak için de 100 bin ve 185 bin altına satılan cüceler var onları alabiliriz.
Exchanger diye bişey var cash out yani çekilebilir altın bölümünde altını min 1000 olmak şartıyla yüzde 20 ek yaparak purschare hesabına gönderiyo.
Cashier sekmesinden oyuna para yatırılıyor.
Order Payment sekmesinden para çekilebiliyor.
Chat sekmesinden oyun adminleriyle veya başka oyuncularla konuşabilirsiniz.
Ek bilgi kazandığınız altınlarla küçük cüce almanızı önermem en kötü doc alın ki zarara uğramayın fazla.
Oyuna gerçekten ciddi para yatıranlar var kolay kolay kapanmaz 294 bin oyuncu mevcut internettende araştırma yapın kafanız yatarsa oynamanızı öneririm günde sadece 1 kere günlük bonusu almaya giriyorsunuz o kadar başka birşey de yapılmıyo
Referansımdan üye olursanız sevinirim sizden herhangi bi kesinti olmuyo bilginize
Referansımdan Üye Olmak İsteyenler :"GOLDEN CHASE" - Economic Game
Referanssız üye olmak isteyenler : "GOLDEN CHASE" - Economic Game
Son düzenleme: