Yatırımsız 10 Günde 4000 TL Kazanmak (Steemit)

youtube da geç kaldık bari bunu kaçırmayalım; tek anlamadığım konu adamlar bu parayı nereden kazanıyor da bize veriyor; misal gooogle adwords'den kazandığını paylaşıyor bizimle peki bu sitenin kaynağı ne? Bir mantık hatası var ama neyse :)

kendi coinleri var onu dağıtıyorlar, zamanla site büyüdüğünde adworstende reklam alıcaklar veya başka reklam firmalarındanda kendi reklam firmasıda olabilir ilerde

bugün 3. postumu attım , ingilizce yazıyorum. Binlerce kişi olmasına rağmen neden görüntülenme çok az hala anlamış değilim.

ilk postumu demin attım, biri 2 cent upvote attı, profilimi düzgünce doldurdum, profil resmi banner hazırladım, sanırım zamanla olucak

Aynen öyle, arkadaşlarla skype üzerinden bağlantı kurarak hep tartışıp hem fikir alışverişi yapıyoruz, yavaş yavaş ilerletiyoruz. Özgün çalışma olanağı en güzeli.

Arkadaşlar bugün tam 7. günüm yani hesabıma yatırılacak ilk para olacak :)

bizim millete çalışamadan yorulmadan para kazanma de tamam

Yalnız burada çalışmadan, yorulmadan olmuyor o işler. :) Bugün toplamda 6-7 saatimi iki makale hazırlamaya ayıracağım. Ama karşılığını alacağım diye umuyorum.

Hesaplama su şekilde sitede konu altında yazan doları misal 1 dolar kazandınız bu 1 doları sbd kaç dolarda 1 sbd örnek veriyorum 14 dolarsa 1x14=14 dolar kazanmış oluyorsunuz onuda TL ye çevirin işte :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri