Yatırımsız 10 Günde 4000 TL Kazanmak (Steemit)

İngilizce makale kısmı sorun değil fakat bitcoinden zerre anlamıyorum, yoksa uğraşırdım. Gayet mantıklı bir sistem gibi gözüküyor, ilginenlere yardımı dokunabilir bence

Arkadaşlar steemitde spam veya copy paste içerik paylaşırsanız postlarınız flag yer ve ghost halde dolanırsınız kazancınız olmaz yani. Çok katı kuralları vardır ben spam yapacam ordan buradan içerik alır buraya atarım düşüncesiyle gelmeyin. Hem yabancı hem Türk toplulukları var ve özel botlar yazılmış durumda sırf bu içerik hırsızlığına karşı.
Steemite üye olan varsa mesaj atsın beraber yardımlaşırız :) (Özgün olanlar sadece)
1 haftadır siteyi tanımaya çalışıyorum hala bilmediğim çok şey var
Üye olma ve diğer bir kaç kuralla ilgili güzel bir post hazırlayabilir forum için eğer istek olursa. hatta belki kendi topluluğumuzu bile yaratabiliriz sayımız az değil :D

Hocam ben çizim vs.. yaparım, hani fena da değildir çizimlerim. Bu tarz paylaşımlar (sadece foto ve kısa başlık) para kazandırır mı sizce :)

o6o94R.jpg

Son düzenleme:
Tez zamanda bir grup kurup toplu up vote yapmak lazım kazan kazan mantığı.

Aynen skypeden felan grup kurucaz herkes birbirine oy verip yorum atıcak çok güzel olur :) ama kesinlikle herkes katılıcak katılmayanlar uzun süre atılacak felan gruptan olmazmı

bence katılmayan olmaz pek çünkü vote atanlarda kazanıyor. Kazanmak isteyen zaten atacaktır. İşin o yönü güzel ki bana bir yandan da bu böyle gitmez gibi geliyor sistem değişebilir veya patlayabilir yinede gittiği yere kadar faydalanmak lazım.

bence katılmayan olmaz pek çünkü vote atanlarda kazanıyor. Kazanmak isteyen zaten atacaktır. İşin o yönü güzel ki bana bir yandan da bu böyle gitmez gibi geliyor sistem değişebilir veya patlayabilir yinede gittiği yere kadar faydalanmak lazım.

Sanmıyorum adam kendi coinini tanıtıyor bu sistemle hemde insanlara para dağıtıyor kolay kolay patlayacağını sanmıyorum :)

Girdiniz kazandınızda patlaması kaldı. Adamlar zaten hızlı ödeme yapıyor,sermaye de gerekmiyor batsa size ne zararı olcak,bırakın şu batar batmaz muhabbetini de, bilgi görelim.

Öyle skype grubu ile falan olmaz bu işler, whale kullanıcı dışında para kazanmak pek mümkün değil, burası işe yarayan içerik üreticisi için, sahte tıkla tukla hiç gelmeyin.

Girdiniz kazandınızda patlaması kaldı. Adamlar zaten hızlı ödeme yapıyor,sermaye de gerekmiyor batsa size ne zararı olcak,bırakın şu batar batmaz muhabbetini de, bilgi görelim.

Öyle skype grubu ile falan olmaz bu işler, whale kullanıcı dışında para kazanmak pek mümkün değil, burası işe yarayan içerik üreticisi için, sahte tıkla tukla hiç gelmeyin.

Hocam whale kullanıcı mantığı nedir

Hocam whale kullanıcı mantığı nedir

Otoriter kullanıcı yani hocam. Reddit de mesela nasıl karması yüksek kullanıcıların ağırlığı varsa burda da whale kullanıcı en üst düzey ağırlığı olan kullanıcılar.Bi postun üste çıkması bu kullanıcıların beğenmesiyle mümkün, ayrıca kazandırdıkları para normal kullanıcının onlarca,yüzlerce katı.

Otoriter kullanıcı yani hocam. Reddit de mesela nasıl karması yüksek kullanıcıların ağırlığı varsa burda da whale kullanıcı en üst düzey ağırlığı olan kullanıcılar.Bi postun üste çıkması bu kullanıcıların beğenmesiyle mümkün, ayrıca kazandırdıkları para normal kullanıcının onlarca,yüzlerce katı.

Var'olun hocam vermiş olduğunuz bilgilerden ötürü :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri