Yatırımsız 10 Günde 4000 TL Kazanmak (Steemit)

Hesabını kullanmayacak varsa ben alayim benimki onaylanmadı daha

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yatırım yapmadan kazanmak imkansız gibi

valla özgün ingilizce makaleler yazıyorum bitcoinle ilgili ne gelen var ne giden akış o kadar hızlı ki kaybolup gidiyor. Kazanan adama helal olsun.

Steemit platformuna katılalı 5 gün oldu. Hiçbir şekilde yatırım falan yapmadım. Toplamda 7 paylaşımım oldu. Bunlar İngilizce falan da değil Türkçe paylaşımlar. Şuanda hesabımda 3 Steem var. Şuanda güncel kur üzerinden 1 Steem=3.171$. Düz hesap 9 dolar desen 34 lira burdan var. Yaptığım paylaşımlardan toplamda 6,36$ kazancım var. Bu paylaşımların kazancı 1 hafta sonra hesaba yatıyor. Düzenli bir şekilde çalışıldığı zaman haftalık olarak hesaba akış sağlanıyor yani. Şimdi daha hesaba yansımadığı için ben araştırdığım kısmı ile bir hesap çıkartayım. Şimdi paylaşımlardan gelecek olan 6,36 Steem doların şuan ki kur üzerinden değeri 61 USD yani 232 TL. Bu 232 TL'nin %25'i bana upvote atan kişilere kürasyon ödülü olarak geri ödeniyor yani 58 TL. Bana kalıyor 174 TL. Bununda %50'si tamamen benim hesabımı güçlendirme isteğim üzerine Steem Power olarak hesabıma yüklenecek. İstersem bunu Power down yaparak hesabın gücünü sıfırlayıp para olarak çekebiliyorum. Bana kalan para 87 TL. Yani benim 5 günde, 7 adet Türkçe yazıyla hiç yatırım yapmadan güncel kur üzerinden yapılan para hesabı;
34 TL Değerinde Steem + 87 TL = 121 TL (Yazı başına 17 TL kazanç var güncel kur üzerinden)
Eğer hesabımda bir yanlışlık yoksa durum bu şekilde.

Steemit platformuna katılalı 5 gün oldu. Hiçbir şekilde yatırım falan yapmadım. Toplamda 7 paylaşımım oldu. Bunlar İngilizce falan da değil Türkçe paylaşımlar. Şuanda hesabımda 3 Steem var. Şuanda güncel kur üzerinden 1 Steem=3.171$. Düz hesap 9 dolar desen 34 lira burdan var. Yaptığım paylaşımlardan toplamda 6,36$ kazancım var. Bu paylaşımların kazancı 1 hafta sonra hesaba yatıyor. Düzenli bir şekilde çalışıldığı zaman haftalık olarak hesaba akış sağlanıyor yani. Şimdi daha hesaba yansımadığı için ben araştırdığım kısmı ile bir hesap çıkartayım. Şimdi paylaşımlardan gelecek olan 6,36 Steem doların şuan ki kur üzerinden değeri 61 USD yani 232 TL. Bu 232 TL'nin %25'i bana upvote atan kişilere kürasyon ödülü olarak geri ödeniyor yani 58 TL. Bana kalıyor 174 TL. Bununda %50'si tamamen benim hesabımı güçlendirme isteğim üzerine Steem Power olarak hesabıma yüklenecek. İstersem bunu Power down yaparak hesabın gücünü sıfırlayıp para olarak çekebiliyorum. Bana kalan para 87 TL. Yani benim 5 günde, 7 adet Türkçe yazıyla hiç yatırım yapmadan güncel kur üzerinden yapılan para hesabı;
34 TL Değerinde Steem + 87 TL = 121 TL (Yazı başına 17 TL kazanç var güncel kur üzerinden)

Allah kazancınızı daim etsin hocam. Bravo size.

Forumdaki hararetli tartışmalar orda yaşansa belki hızla üste çıkar yazılar.
Paylaşımları orda yapın orda tartışalım, bakalım neler olacak.

Son düzenleme:
Nasıl etiket giriyorsunuz ne denediysem olmuyor sırf ingilizce farklı farklı konular üzerinden yazılar yazıyorum hiç bir kişi bile bakmıyor güzel resimler seçiyorum herşeyi deniyorum ama 1 yorum yada 1 upvote bile gelmedi ne yapmalıyım

10 gündür 4k nın yanından bile geçemedi mbotlar felan derken en fazla 1 sbd kazandım o za 8 dolar :) ilerleyen ne olur bilemem fakat o kadar kolay değil öyle 10 günde 4k :)

Attıgım yorumlardan 1.5 stem dolar paylasımlardan da 5 dolar var. Yatırım yapılırsa daha cok kazandırır. Ama yatırımsız da kazandırıyor. Zamanla

adamsın kardesim bölebir anlatma tarzı yok :)))) video dinlesem bu kadar anlayamazdım eyw agzına eline saglık

Ben 10 günde 4k çok rahat kazanırmışım ama konu açıldıktan sonra sbd çok düşmüş :)

paylaşımlarımda This post was hidden due to low ratings uyarısı çıkmaya başladı. sebebinin ne olduğunun tam olarak anlayamadım.

adamsın kardesim bölebir anlatma tarzı yok :)))) video dinlesem bu kadar anlayamazdım eyw agzına eline saglık
Eyvallah. Steemit ile ilgili anlatımlarda bulunacağım bir video serisi de yapmayı düşünüyorum boş bir zamanımda. :)
Ben 10 günde 4k çok rahat kazanırmışım ama konu açıldıktan sonra sbd çok düşmüş :)
SBD şuanda düşüşte. Sanırım bu durum bitcoinin düşüşüyle alakalı bir durum olsa gerek. :(

Eyvallah. Steemit ile ilgili anlatımlarda bulunacağım bir video serisi de yapmayı düşünüyorum boş bir zamanımda. :)

SBD şuanda düşüşte. Sanırım bu durum bitcoinin düşüşüyle alakalı bir durum olsa gerek. :(

Dolaşıma girecek olan maksimum SBD miktarı nedir acaba bilen var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri