Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kendi youtube özgün kanallarımızdaki videolari paylaşip para kazanabiliyormuyuz _?
ayni sekilde kendi sitelerimiz varsa bunları orda aynı sekilde paylaşip kazanılıyormu ?
bunları mrk ettim
Her şey özgün olmak zorunda. Yt videolarınızı paylaşabilirsiniz. Beğenilirse oy alırsa kazanabilirsiniz.
Çeviri yazilar özgün sayilir mi ? türkçedeki bir yaziyi ingilizceye çevirip yayınlamak veya tam tersi gibi ?
Neden birazcık emek verip denemiyoruz? Bu bir web sitesi değil, keyword'lar ile kelime bazlı google den hit çekme olayı değil. Translate ile %50 yanlış çevireceği için anlamsız olacak. Boşa vakit kaybı.
Google translate yapmayacagım meslegim ingilizce çevirmenlik oyüzden sordum tşkler cvbınız icin.
Google translate yapmayacagım meslegim ingilizce çevirmenlik oyüzden sordum tşkler cvbınız icin.
paylaşımlarımda This post was hidden due to low ratings uyarısı çıkmaya başladı. sebebinin ne olduğunun tam olarak anlayamadım.
aldım borsaya aktardım direk komisyon falan yok çok iyi oluyor![]()
Bir arkadaşımın hazırlamış olduğu videoyu paylaşmak istiyorum kendisi içerik girerek yatırımsız güzel paralar kazanmaya başlamış bu sistemden ve şöyle de bir video çekmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=JCKZ0njai8E
Vİdeo açılmıyor 1 yıldır üyeyim 1$ bile kazanamadım.
ilk çıktı zamanlardır kullanıyorum 100-200 konum vardır bir şey olmadı duruyor hesap halen. Zaten bitcoin ile ugrasıyorum çok şükür 1 araba aldırdıSanmıyorum ama eğer Steemit'e 1 yıldır üye iseniz ve 1$ bile kazanamadıysanız boşverin bilgisayarınızı kapatıp başka sektörlere yönelin.![]()
Vİdeo açılmıyor 1 yıldır üyeyim 1$ bile kazanamadım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.