Yatırımsız Alt Coin Kazanma Videolu Anlattım

Arkadaşın sistemi şu, günlük şu tutar bu tutar degil arkadaşlar. Kaç coin kazanmışsan at köşeye bekle,bir zamanlar ondan fazla btc vardı satana kadar canım çıkmıştı, o mantıkla birikitirin..
Agzina saglik hocam aynen o mantik...

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar btc diğer coinler karşısında bayağı değer kazandı ltc'nin şu an 55 katı. convert işlemini yapmayan varsa şimdi yapsın. tabi paritenin daha da yükseleceğini düşünmüyorsanız.

0.002 ltc çekim talebinde bulundum, bakalım ne zaman gelecek :)

an itibari ile 0.0002364 dash çekimi yaptık bakalım

bugün 3.gün oldu ama dash hala gelmedi.
Hocam azevvel sorun var mi diye deneme amacli 50 doge istedim dogechain hesabima 1 saat icinde geldi buyuk ihtimal cuzdan adresinizle alakali yasadiginiz sorun.

Hocam azevvel sorun var mi diye deneme amacli 50 doge istedim dogechain hesabima 1 saat icinde geldi buyuk ihtimal cuzdan adresinizle alakali yasadiginiz sorun.

sitede sorunmu var dünden beri hiç birşey bozamıyorum ve birşet talep edemıyorum.

Arkadaşlar bayağı soran oldu:

Daily bonusu sıfırlanan arkadaşlar olmuş. Daily bonusunuzun sıfırlanmaması için her gün 1 kere de olsa her sitede claim yapmanız lazım ki kazancınız katlansın... 100 gün sonra kazancınız 2 katına çıkacak her claim'de.

arkadaşlar btc bayağı yükseldi tavsiyem convert işlemini yapın...

Arkadaşlar tüm coinlerden ödeme aldım. En kolay birikenden en zor birikene doğru yazıyorum.

DASH>Doge>LTC>BTC

Yani coinlerinizi dash'e çevirirseniz daha kolay sınırı aşıp ödeme alırsınız. yaklaşık 1 günde dash sınırı aşılıyor birkaç saate de yatıyor.

3 DEFA DASH CEKİMİ YAPTIM 3de yattı ilki biraz gec oldu ama yılnası dolayısı ile muhtemelen diğer 2si cok hızlı yattı.
Hocam bu arada coinpot üzerinden mining olayını anlattıgın bir vieo varmı 2 tane bilgisayar var evde birisi hiç kullanılmıyor onlada mininge başlayalım boş boş durmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri