- Web sitesi
- gokaym.biz
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere spamcılar olarak bu işin yavaş yavaş bittiğini görüyoruz. Yeni kazanç kapıları açılmalı ve bunun için size balık vermek yerine balık tutmayı öğreticem.
Peki benim kazancım ne olacak?
Amacım: Büyük bir site dayanışması kurmak ve ajans oluşturmak, birlik beraberlik kurmak ve geniş bir ağ kısacası partnerime gireceksiniz Peki bu ajans işi nedir?
- Alexa, trustrank , domain otoritesi vs. Siteleri büyütmek ve reklam gelirleri dışında ekstradan tanıtım yazısı ve link çıkışı satışı yapmak ve geliri 2'ye katlamak, eli ayağı büyütmek.
Peki çok etkiliyor mu kazancı?
- Önerdiğim link çıkışı sayısı 3'dür. Sitenize 3 adet link çıkışı aldığınızı düşünelim, her biri aylık 30 TL'den olsa ayda 90 tl ek kazanç. Bunun yanı sıra bir de tanıtım yazıları satışına bakalım, tanesini 15 tlden satarsanız günde 1 tane satarsanız ayda 450 tl ediyor ki siteniz eğer kaliteli bir site ise günde 20-30 tane bile satabilirsiniz (ciddi söylüyorum araştırabilirsiniz) eğer siteniz kaliteli ise günde 3 tane satarsanız 3x15=45x30=1350 TL gelir.
Peki bu işler bu kadar kolay mı?
- Bu işler yt'ye benzemez her şeyden önemlisi (ç)alıntı içerik ile copy paste ile iş yürümez. Bunu yapacaksanız en baştan kaybeden siz olacaksınız ve bunu yaparak değil büyümek, iyice düşüş yaşarsınız. En önemlisi sabırlı olacaksınız, yt gibi kanallar 1 ayda büyümüyor yaklaşık 2-12 ay arasında bir başlangıç süreci olacak.
Söylemek istediklerim;
- 2 gün heveslendikten sonra kaçmak yok. Vakit çalmanın bir anlamı yok. Adam gibi sonuna kadar götüreceksin.
- Bir adet domain alın (taş çatlasın 25 tl)
- Blogger hesabı açın ve blogları oradan yürüteceğiz.
- Blogger Google'ın ait bir servis olduğu için oradan domainleri kontrol edicez ve yürütme işlevini yapacağız kısacası kod bilmeye vs gerek yok. Google'ın hostlarında barındırılacaksınız. Blogger Google'a ait olduğu için bir çok ayrıcalığa sahip olacaksınız.
Katılıma göre böyle bir işi düşünüyorum. Olumlu giderse