Yayında YouTube para kazanmayı anlatıyor:(

pasta istedigi kadar buyuk olsun kişi sayisi ne kadar fazla olursa o kadar cabuk biter şimdi anlamazsınız sorunu ama ilerki zamanda sizlerde sahte telifçiler bana dadandı yok f.g cilar Allah belanızı versin vea benım katogorim şu kadar kazandırıyordu neden yarı yarıya düştü diye söylenirsiniz o zaman belki anlarsiniz :)

Sanki gül bahçesindeyiz,dediğin herşey şu anda var zaten,öyle arkadan gelecek bikaç paçoz değil problem.

Sanki gül bahçesindeyiz,dediğin herşey şu anda var zaten,öyle arkadan gelecek bikaç paçoz değil problem.

problem nedir ? o zaman bir kaç paçoz un kazanamayıp kazanan ınsanlara kazanacakmıscasına saldırması degilmi problem benım gözümde bu .

problem nedir ? o zaman bir kaç paçoz un kazanamayıp kazanan ınsanlara kazanacakmıscasına saldırması degilmi problem benım gözümde bu .

Problemi mi konuşuyoruz,problem çıkaranları mı bi karar ver istersen?

Bundan sonra gelecekler hiç bir alt yiyemez sorun çıkaranlar zaten en başından beri aramızda bikaç kişinin youtuebe a heves yapması hava civa artık

Adam yayın yapıyor kızıyorsunuz ama Google`a "youtube para kazanma" yazdığımızda ilk sayfada ytpara var.Yani en çok bu forum etken oluyor yeni kişilerin gelmesine , yani ya bu forum sadece üyelere açık olmalı yada bu adamlarada kızmayı bırakın bu forum varken.

Ben sadece serkan üstadın videolarını bile izleyerek öğrenememiştim bu mu videoyla öğretecek? çok araştırmak lazım eskisi kadar kolay değil bırakın anlatsın

Zaten herkes öğrendi bırakın kim girerse girsin bu saatten sonra. Onlar öğrenene kadar bu iş bitmiş olacak büyük ihtimal türkiye,tayland gibi ülkelere para göndermeyecekler para kazanmayı açmıyorlardı para musluklarını da keserler.

videolarla anlatımlarla bu iş olmaz istedikleri kadar video yüklesinler bu işin püf noktaları videolarla konuşmalarla anlatılamaz anca deneyimlerle olur bu çocuk saçmalamış bu vidyoyu çekerek kendini tatmin etmek istemiş hiç gerek yok böyle şeylere zaten yeterince çöp oldu bu işler..

kimsenin öğrenmesine laf yok, sadece böyle kontrolsüz bir şekilde yayın yapılması bir tehdit, bu ülkede çok konuşulanın ömrü kısa olur

Burda özgüne teşvik edenleri bile taşlıycaklar nerdeyse ya. Hayırdır arkadaş hayırdır ne oluyoruz yani. Bu ne telaş bu ne hırs. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Yönetimin böyle dişünenlere karşı bi çözüm üretmesi lazım bence

Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

bozgun, buyursun burada teşvik etsin, bak bakalım forum içerisinde özgüne teşvik edenlere laf eden olmuşmu

Bu iş de para kazanmak aslanın ağızında Fakat yaygınlaştıkça görüyoruzki önlemler engeller çok zorlaşıyor İşin ucu ytpara ailesındeki çok arkadaşımız ve benim gibi geçimini bu işten salayanlara çok zarar veriyor Adama bir iki yerde bişe izliyor okuyor ondan sonra işinden arta kalan zamanda youtube hücüm

Burda özgüne teşvik edenleri bile taşlıycaklar nerdeyse ya. Hayırdır arkadaş hayırdır ne oluyoruz yani. Bu ne telaş bu ne hırs. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Yönetimin böyle dişünenlere karşı bi çözüm üretmesi lazım bence

Kardeşim konuya yorum atmıycaktım ama post'unu gördüm cevap veriyim dedim.Sen bu işlerde yenimisin bilmiyorum ama her kim ki YT ye bulaşmışsa başı telifcilerden,Flagcılardan kurtulamamıştır.Özgün kanallar bile flag yiyebiliyor düşün... Şimdi biz hak edenin öğrenmesi taraftarıyız.Yani bak sen kim bilir kaç yılını verdin netten kazanmaya çalıştın.Sonunda YT den de bişeyler kazanmaya başladın.Bu senin hakkındır.Çünkü uğraştın.Ama şimdi birileri kalkıp hiç araştırma yapmayan çalışmayan adama birşeyleri altın tepside sunmaya kalkışırsa o bizim için sıkıntı.Sıkıntı diyorum çünkü adamlar bizim gibi spam yapmaya geliyor ama onla yetinmiyor.100 kişi geliyor içinde 20 kişi flagcılık yapıyor.Bunun birde 1.000 kişi olduğunu düşün .. Yani seni anlıyorum ben ama sende nelerin döndüğünü anlamaya çalış kardeşim ...

Kardeşim konuya yorum atmıycaktım ama post'unu gördüm cevap veriyim dedim.Sen bu işlerde yenimisin bilmiyorum ama her kim ki YT ye bulaşmışsa başı telifcilerden,Flagcılardan kurtulamamıştır.Özgün kanallar bile flag yiyebiliyor düşün... Şimdi biz hak edenin öğrenmesi taraftarıyız.Yani bak sen kim bilir kaç yılını verdin netten kazanmaya çalıştın.Sonunda YT den de bişeyler kazanmaya başladın.Bu senin hakkındır.Çünkü uğraştın.Ama şimdi birileri kalkıp hiç araştırma yapmayan çalışmayan adama birşeyleri altın tepside sunmaya kalkışırsa o bizim için sıkıntı.Sıkıntı diyorum çünkü adamlar bizim gibi spam yapmaya geliyor ama onla yetinmiyor.100 kişi geliyor içinde 20 kişi flagcılık yapıyor.Bunun birde 1.000 kişi olduğunu düşün .. Yani seni anlıyorum ben ama sende nelerin döndüğünü anlamaya çalış kardeşim ...
Kardeşim YouTube da yeni olmadığımı üyelik tarihime bakarak az çok anlarsın. Biliyorum sahte telifçiler çoğaldı ama bu kadarda bencillik olmaz yani. Ortada bişey yokki adam kanalı adsense bağlamayı anlatsa taşlıycaksınız. Buna engel olamayız. Yani bu işlere engel olamayız ki gereksiz yere tartışma yaratmanın ve bencillik yapmanın faydası olmaz. Adam şimdi blog açıp anlatsa içerik hazırlasa hangi birimiz engel olabiliriz. Bence bu tür konuların forumda tartışılması ve bencillik yapılması yanlış. Gereksiz buluyorum sadece.

Böyle şeylere engel olamazsak yakında daha katı bir google görcez karşımızda...

Kardeşim YouTube da yeni olmadığımı üyelik tarihime bakarak az çok anlarsın. Biliyorum sahte telifçiler çoğaldı ama bu kadarda bencillik olmaz yani. Ortada bişey yokki adam kanalı adsense bağlamayı anlatsa taşlıycaksınız. Buna engel olamayız. Yani bu işlere engel olamayız ki gereksiz yere tartışma yaratmanın ve bencillik yapmanın faydası olmaz. Adam şimdi blog açıp anlatsa içerik hazırlasa hangi birimiz engel olabiliriz. Bence bu tür konuların forumda tartışılması ve bencillik yapılması yanlış. Gereksiz buluyorum sadece.

:) Kardeşim o yazanların hiçbiri bencil değil.Adamlar haklı olarak korkuyorlar.Nerde it kopuk doluşur.3-5 kazanıyoruz o da gider diyorlar.Dediğin doğru adam reklam bile verir tek tek anlatır.Sırf inat olsun diye.Ama işte bizde buna engel olucaz asıcaz kesicez demiyoruz ki.Yanlış birşey yapıyolar diyoruz.Zaten YT den kazanmak isteyen araştırmalar sonucu muhakkak bir yerde denk gelir sonra başlar çalışmalara.Neyse kardeşim tekrar ediyorum ben seni anlıyorum.Umarım sende bir nebze beni anlamışsındır..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri