bi bitmediniz
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam şaka şaka bende işe gidiyorum cepten acarım yayını
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam şaka şaka bende işe gidiyorum cepten acarım yayını
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni kimse yanlış anlamasın sadece aklıma takıldı. Bundan çok değil 2-3 ay önce böyle YouTube ile ilgili amatör yayın açıp adsense kanal bağlamayı gösterenlere bile tepki gösteriliyordu neler neler yazılıyordu. Ancak şuanda bildiğin partner yetkilisiyle falan profesyonel manada herkese açık bir şekilde iş konuşuluyor sorular cevaplandırılıyor falan fistan ancak kimsenin sesi çıkmıyor. Yok hani ben o zamanda bir kaç konuda mesaj yazdım ben bu olayı kesinlikle yanlış bulmuyorum hiçbir şekilde meslek yayılcak pay azalcak telifçi artacak falan gözüyle bakmıyordum ama böyle bakan arkadaşlar nerdeler acaba?Yoksa onlar şuanda kazanamaz duruma geçtilerde belki bir ihtimal profesyonel arkadaşlardan daha tecrübeli arkadaşlardan yardım almak amacıyla mı seslerini çıkarmıyorlar?
![]()
hocam partnermisiniz? partnerlik nasıl açılıyor? aha bunu açıklayınvalla bende bilmiyorum isteyen yayına gelebilir bekliyorum![]()
hocam partnermisiniz? partnerlik nasıl açılıyor? aha bunu açıklayın![]()
Beni kimse yanlış anlamasın sadece aklıma takıldı. Bundan çok değil 2-3 ay önce böyle YouTube ile ilgili amatör yayın açıp adsense kanal bağlamayı gösterenlere bile tepki gösteriliyordu neler neler yazılıyordu. Ancak şuanda bildiğin partner yetkilisiyle falan profesyonel manada herkese açık bir şekilde iş konuşuluyor sorular cevaplandırılıyor falan fistan ancak kimsenin sesi çıkmıyor. Yok hani ben o zamanda bir kaç konuda mesaj yazdım ben bu olayı kesinlikle yanlış bulmuyorum hiçbir şekilde meslek yayılcak pay azalcak telifçi artacak falan gözüyle bakmıyordum ama böyle bakan arkadaşlar nerdeler acaba?Yoksa onlar şuanda kazanamaz duruma geçtilerde belki bir ihtimal profesyonel arkadaşlardan daha tecrübeli arkadaşlardan yardım almak amacıyla mı seslerini çıkarmıyorlar?
![]()
hocam çok merak ediyorum kötüleme amacıyla da yazmıyorum. siz kimsiniz? internettende bir bilgi bulamadım. vine fenomeni gibi birşeymi?
Turkiye youtube spammer danisma sorumlusuhocam çok merak ediyorum kötüleme amacıyla da yazmıyorum. siz kimsiniz? internettende bir bilgi bulamadım. vine fenomeni gibi birşeymi?
yayında kategoriler havada uçuşuyor biri dur desinuzun süreden sonra yayındayım .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.