Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar ayakkabı almayı dusunuyorum bıraz arasdırdım ama bı turlu aklıma yatan bı ayakkabı bulamadım yaz ıcın uygun rahat ve şık spor ayakkabı arıyorum tavsıye edebılcegınız marka ve modelı varmı ? Bütçem 170 tl
Tiger kullandım gecen sene baya rahattı aslnda aklımdada var ama emın olamıyorum tekrar aynı ayakkabıyı gıyesımde yok acıkcası tavsıyen ıcın tesekkurlerdün aldım tigerın bir modeli bordo gri çizgili nette adam gibi fotosu bile yok hoşuma gitti rahat görünüşüde fena değil
hocam boyner felan ugradım netten bakarım sımdı kafama yatan bı model bulamadım suanlık. tavsıyen ıcın tesekkurlerhocam bi nike mağazasına uğrayıp lunarlon serisini bi inceleyin derim. 3 aydır bi modelini kullanıyorum inanılmaz rahat
Tiger kullandım gecen sene baya rahattı aslnda aklımdada var ama emın olamıyorum tekrar aynı ayakkabıyı gıyesımde yok acıkcası tavsıyen ıcın tesekkurler
hocam boyner felan ugradım netten bakarım sımdı kafama yatan bı model bulamadım suanlık. tavsıyen ıcın tesekkurler
boşverin hocam ayakkabıyıparmak arası terlik gibisi varmı
![]()
Bu konu bole gıderse Hangardan kilo işi ayakkabı almada ikna olcam20 liraya al sandaleti püfür püfür gezmarka istiosan "gezer" diyim.
dün aldım tigerın bir modeli bordo gri çizgili nette adam gibi fotosu bile yok hoşuma gitti rahat görünüşüde fena değil
tiger önermem piyasada okadar çakma varki orjinale bile çakma gözüyle bakıyorlar![]()
Bole bı konuya bı tek benım ıhtıyacım yokmusbende bekliyorum tavsiyelerinizişık olsun herşeyden önce hatta basket ayakkabılarını çok beğeniyorumda işte onuda her zaman giyebilir miyim o var
fiyat sorun değil
hocam bu ayakkabı guzelmıs buna ben bı bakıyım polo magzasında ıncelıyım tavsıyen ıcın saolbenim hoşuma gitti bilmem düşünür müsün
![]()
en alttakı beyazlı grılı ayakkabılar guzelmıs hocam
hocam ben orjinal olduğunu bileyimde dışardaki adamın ne düşündüğü umrumda olmaz![]()
Hocam bu ayakkabılar moda oldu olalı bı turlu ısınamadımHem klasik hem sağlam yıllarca giyebileceğin bir ayakkabı sana o da Dexter![]()
Şu sıralar dexter tarzında yeni üretilen modeller var. Hem spor hem de klasik kıyafetlerin altına da kullanabilirsin..
Dexter
![]()
Şu an moda olan diğer çeşitlerde alttaki ayakkabının benzerleri..
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.