Yazık bu ülkeye...(Vermicem Saçmalığı)

Her geçen gün biraz daha yozaşan değerlerinden kültürlerinden uzaklaşan bir türk milleti var ne yazıkkı bunların sonucunda bu gıbı iğrenc durumlar oluyor Allah akıl fıkır versın bunları iş sayanda bunlardan para kazanmayı umanlarıda anlamak güç

gelin hep beraber flag atalım beyler o zaman,ya bırakın millet eğlensin yükleyen yüklesin çeken çeksin kimseye zararları yok izleyen izlesin izlemeyen zaten izlemez biz işimize bakalım...

Allah aşkına gay osmanlı padişahı bile var (bilimsel bilgi, kanıtlı)...Coğu şarapcı...Bence osmanlı padişahları bu videoyu izlese takdir ederdi.

Osmanlı padişahlarını yermiyorum. Şarap güzel bişey. Gaylik de bir tercih değil, doğuştan geliyor.
bu ve bunun gibiler zorla küfür istiyor . Bu adamın banlanmasını istiyorum

İzleyen izlesin değil arkadaş tek biz girmiyoruz youtube 7 den 70 e herkes giriyor küçük kızıda giriyor büyük oğlanıda terbiye denen birşey var herkes görüyor bu videoyu.

işte youtubenin birinci kuralı bu saçmalayan kazanır bir örnek daha bu videodan 200 k izlenim aldım

arkadaşlar konuyu niye hemen siyasete çevirdiniz anlamadım. ayrıca bi hatayı düzeltmek istiyorum.

Bacimin örtüsü batmissa zalimin gözüne,
Billah acirim tükürüge,tükürsem yüzüne,
Kim demiş Avrupa insanı medeni.
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni.
Medeni olmak açmaksa bedeni
Desenize hayvanlar sizden daha medeni

Şiir Mehmet Akif Ersoya aittir. Necip fazıla deil.

ayrıca şunuda belirtiyim bu vermicem türündeki videolar para kazanma amaçlı çekilmiyor abuk subuk atışma şeklinde çekilior,ondan para kazanan spamcılardan başkaları deil.

Son düzenleme:
arkadaşlar konuyu niye hemen siyasete çevirdiniz anlamadım. ayrıca bi hatayı düzeltmek istiyorum.

Bacimin örtüsü batmissa zalimin gözüne,
Billah acirim tükürüge,tükürsem yüzüne,
Kim demiş Avrupa insanı medeni.
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni.
Medeni olmak açmaksa bedeni
Desenize hayvanlar sizden daha medeni

Şiir Mehmet Akif Ersoya aittir. Necip fazıla deil.

Cebindeki tele kadar herşeyi batılılar bulmuş. Şuan onların ürettiği interneti kullanıyoruz. Hala gelmiş batının medeniyetliğini tartışıyorlar : D

2 bin yıldır neyin orucu bozdugunu konuşan bi topluluktan ne beklersin. Millet uzaya gitsin biz hala nihat hatipoglu : )

Şuan kazandıgın para bile batıdan geliyor : )

Onlarda Bill Gates Biz de Nihat Hatipoğlu

Son düzenleme:
Cebindeki tele kadar herşeyi batılılar bulmuş. Şuan onların ürettiği interneti kullanıyoruz. Hala gelmiş batının medeniyetliğini tartışıyorlar : D

2 bin yıldır neyin orucu bozdugunu konuşan bi topluluktan ne beklersin. Millet uzaya gitsin biz hala nihat hatipoglu : )

kardeşim sapla samanı birbirinden ayırın ilk önce. burda teknoloji üzerine konuşmuyoruz kültür üzerine konusuyoruz. siz yurt dışındaki her insanın uzaya çıktığını falanmı sanıyosunuz yoksa herkezin bilgisayar başında program yazdıgınımı sanıyosunuz. adamlar dünyayı sömürüyo senin benim hakkımı çalıyo siz ayakta uyuyun anca. başlıkda boşuna demiyorum yazık bu ülkeye diye. hakkınız için savaşmadıkça batılılara kölelik yapmaya devam edersiniz.

allah bunlarıda bizide ıslah etsin son durak imamın pamuğu sonunda allahın adaleti gelip çatıcak ne benim hakkım size ne sizin hakkınız bana kalacak

kardeşim sapla samanı birbirinden ayırın ilk önce. burda teknoloji üzerine konuşmuyoruz kültür üzerine konusuyoruz. siz yurt dışındaki her insanın uzaya çıktığını falanmı sanıyosunuz yoksa herkezin bilgisayar başında program yazdıgınımı sanıyosunuz. adamlar dünyayı sömürüyo senin benim hakkımı çalıyo siz ayakta uyuyun anca. başlıkda boşuna demiyorum yazık bu ülkeye diye. hakkınız için savaşmadıkça batılılara kölelik yapmaya devam edersiniz.

Onları kültürü bizden cok saglam...100 Türkle calış, 90 kazık atar..100 Yabancı ile calış kazık atan cıkmaz :D

hangisi daha kültürlü, eğitimli, karakterli :D

Bu adamlar bizden cok daha kültürlü, eğitimli...Ondan ilerdeler...Öyle damdan düşer gibi olmaz ztn

madem bu kadar batı hayranısın defol git ülkeden bu ülkenin senin gibi vatan hainine ihtiyacı yok

Onları kültürü bizden cok saglam...100 Türkle calış, 90 kazık atar..100 Yabancı ile calış kazık atan cıkmaz :D

hangisi daha kültürlü, eğitimli, karakterli :D

Bu adamlar bizden cok daha kültürlü, eğitimli...Ondan ilerdeler...Öyle damdan düşer gibi olmaz ztn

kardeşim benim bu konuyu açmamdaki amaç o zaten. bizim insanımız boş işlerle uğraştıkça birbirine kazık attıkça her zaman batıdan geride olacaktır.
onlar bişeyler yapmakla bişeyler icat etmekle uğraşırlar bizimkilerde youtube da birbirine sallar durmadan.

Allah aşkına gay osmanlı padişahı bile var (bilimsel bilgi, kanıtlı)...Coğu şarapcı...Bence osmanlı padişahları bu videoyu izlese takdir ederdi.

Osmanlı padişahlarını yermiyorum. Şarap güzel bişey. Gaylik de bir tercih değil, doğuştan geliyor.

böyle saçma sapan saygısız mesajlarıda nedense yeni üyeler atıyor nerde bu yönetim

Söylediklerim hiç birinde hakaret yok. Kendi fikirlerimi paylaşıyorum. Lütfen hoşgörülü olalım.

Adam videoya şu başlığı koymuş :D
''Vermicem Vermicem Diyen Kıza Erdoğan'ın Sert Yanıtı''

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri