{ Yazılım İşleriniz Yapılır }

KOLCAK

Kayıtlı Üye
Merhaba, 3.5 yıldır foruma üyeyim ve yazılım ile ilgileniyorum ve aynı zamanda bilişim okuyorum yaptığım botları da az çok biliyosunuzdur.. (Smart Render, PlayList Robotu, Business, Special Render vs..)

Ne tür yazılım işleri alıyorum?
İllegal olmayan her türlü yazılım işini alabilirim.
Web Script - Mobil Uygulama - Masaüstü Yazılım olarak yapabilirim.
Sadece YouTube üzerine değil diğer sosyal medya uygulamaları için de bot geliştirebilirim.
Arduino ile ilgili projelerinizi de yapabilirim.

Bildiğim programlama dilleri
C, C# + XAML, Java, PHP + (HTML & CSS) + Javascript

Not: Masaüstü yazılımlarda basit Windows.Forms değil WPF kullanıyorum, istediğiniz tasarımı yazılıma giydirebilirim.

Arkadaşımıza iş vermek isteyenler işi verip arkalarına gönül rahatlığıyla yaslanabilir :) Kendisi çok ilgili, işini hakkıyla yapan, bıkmadan nasıl bir şey yaptırmak istediğinizi dinleyip fikirler üretebilen biri. Fiyat konusunda da abartılı işler yapmıyor bence ve kısa sürede teslim aldım yaptırmak istediğim projeleri.

küçük bir yazılım yaptırıldı, 1 saatte teslim etti

İstediğim yazılımı ve website işini en iyi şekilde yapan [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocama teşekkürler. Düşündüğümden iyi oldu :)

Bot yazdirildi.Sagolsun sabahtan beri ilgilendi ugrasti az once teslim aldim.Fiyat olarak da uygundu.Kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşı.Cok tesekkur ederim hocam.

Arkadaşa bot yazdırdım. Sorunsuz şekilde yazıp teslim etti. işinin ehli arkadaş. Tavsiye ederim.

Bende 2 hafta önce bit bot yazdırdım. Sorunsuz teslim etti . İşin hakkını veren birisi :)

Ufak bi program yazdırıldı işimi gördü sağolsun.Teşekkürler ederim..

Daha önce yaptırdığım botta bir sorun oluştu.Sorun demeyelim de,daha önceden kestirilemeyen birşey.Sağolsun skypetan yazmamla sorunu çözmesi bir oldu.Teşekkürler hocam.

Elinize Saglık hocam tam olarak istedigim botun birebir aynısını yazdı sORUNSUZ teşekkürler

Arkadaşa bir program için yardım istedim. Herhangi bir maddi çıkarı olmamasına rağmen programı sıfırdan yazdı verdi. Allah razı olsun kendisinden. 10 numara 5 yıldız bir arkadaş kendisi :) Hem muhabbet hem de iş olarak güvenebilirsiniz.

Arkadaşa bir bot siparişi verdim. Tam istediğim gibi yapıp teslim etti. İşini iyi yapan biri teşekkürler tekrar.

iş verildi, hızlı güvenilir arkadaş

bot siparişi verdim hızlı ve tam istediğim şekilde yaptı işini gerçekten iyi yapan birisi teşekkürler

teslim alındı arkadaş çok ilgili sagolsun yardım etti baya. program sorunsuz çalısıyo ve gerçekden güzel olmuş

özel yazılım yaptırılmiştir tam istediğim şekilde yaptı işini gerçekten iyi yapan birisi teşekkürler...

Bir program daha yazdırıldı. Sadece istiyorum bekliyorum. Ve beklerken şu olsun bu olsun diyorum sıkıntı yok, hemen hallediyor arkadaş. :) Güzel bir iş daha çıktı.. Teşekkürler..

yaklaşık 5 tane program yazdırdım hepsi de tam istediğim gibi olmuş siz söylüyorsunuz kısa süre içerisinde teslim ediyor hiç sorun , hata da yaşamıyorsunuz programlarda kendisine bolca teşekkürler :D

işinin en iyisidir. güven problemi kesinlikle olmaz . hayırlı satışlar hocam

süper yazılımcı, yapamayacağı hiçbirşey yok :)

bende bi süredir görüşüyordum masaüstü bi program için ve bikaç gün önce teslim aldım.üzerinde çok ufak bikaç düzenleme kaldı çok şükür bitti.canavar gibi çalışıyor maşallah,ellerine saglık arkadaşın :)

yazılım [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION]'a yaptırılmıştır, çok teşekkürler. Herkese tavsiye ederim. Ödeme pazartesi günü geçilecektir.

Kendisine suana kadar birden cok bot yaptırdık en sonda pinterestle ilgiliydi. işinde on numaradır ..

ufak bir yazılım işi yapıldı. güzel iş çıkartıyor. yazılım işi olanlara tavsiye ediyorum :)

Birden çok bot alındı ve yazdırıldı daha önce. İşinde gerçekten çok iyi.. iyi çalışmalar

Tanıdığım En İyi Yazılımcı Kişilik Bakımından Süper Bir İnsan ,İlgili Samimi Bundan Sonraki Tüm Projelerimde [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] Hocamla Çalışacağım Sorunsuz Bir Şekilde İlk Projeyi Teslim Aldım

İhtiyacım olan botu tam istediğim gibi hayata geçirdi sağolsun, hem de gün içinde teslim etti :) Teşekkürler tekrar, kolay gelsin...

Kendisiyle bir program üzerine anlaşılmıştır ilgisi ve alakası için teşekkür ediyorum

Arkadaşın eline sağlık, bot yazdırıldı ve tertemiz şekilde teslim aldım. 2 günde yaparım dedi ve 2 günün sonunda teslim aldım, ilgisi alakası için teşekkur ederim.

emre hocam bir bot daha yazdırıldı. kendisine hızlı teslimat için ayrıca teşekkür ediyorum. diğer botlar gibi buda süper çalışıyor.

program yazdırıldı süper oldu eline sağlık

Gayet stabil şekilde çalışıyor bir kaç sayafada güncelleme geldi onlarıda güncelledi hemen
fiyat performans ürünü gerçekten :)
Şiddetle tavsiye edilir elinize saglık :)

Bu adama imkansızı anlatın ve arkanıza yaslanın ..

İş Alımım Aktiftir. Skype: kolcak34

Son düzenleme:
hızlı, başarılı teslimat...

Edıt:

Son düzenleme:
Sağolun hocam iş alımım açıktır.

maşallah güzel diller biliyosunuz bi ben öğrenemedim şunları. bi dil biliyorum işimi görüyo ama kıskanıyorum :D bilişim okuyamadık

Arkadaşımıza iş vermek isteyenler işi verip arkalarına gönül rahatlığıyla yaslanabilir :) Kendisi çok ilgili, işini hakkıyla yapan, bıkmadan nasıl bir şey yaptırmak istediğinizi dinleyip fikirler üretebilen biri. Fiyat konusunda da abartılı işler yapmıyor bence ve kısa sürede teslim aldım yaptırmak istediğim projeleri.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..

İş alımı aktiftir.

İstediğim yazılımı ve website işini en iyi şekilde yapan [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocama teşekkürler. Düşündüğümden iyi oldu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri