Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağolun hocam![]()
İzlenim botu yazarmısınız? ve ücret ne olur.
skype alabilirmiyim hocam
merhaba chrome üzerinden istediğiniz süre beklemeli izlenim gönderebiliriz Proxy ile ama youtube sayar mı bilemem veya sayar da sonradan siler mi bilemem
---------- Spam Engelliyici 13:10 ---------- Önceki Mesaj 13:10 ----------
Arkadaşa bir program için yardım istedim. Herhangi bir maddi çıkarı olmamasına rağmen programı sıfırdan yazdı verdi. Allah razı olsun kendisinden. 10 numara 5 yıldız bir arkadaş kendisiHem muhabbet hem de iş olarak güvenebilirsiniz.
Arkadaşa bir bot siparişi verdim. Tam istediğim gibi yapıp teslim etti. İşini iyi yapan biri teşekkürler tekrar.
iş verildi, hızlı güvenilir arkadaş
bot siparişi verdim hızlı ve tam istediğim şekilde yaptı işini gerçekten iyi yapan birisi teşekkürler
skype ekledim müsait olduğunda dönüş yaparmısın
teslim alındı arkadaş çok ilgili sagolsun yardım etti baya. program sorunsuz çalısıyo ve gerçekden güzel olmuş
[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] Selamun aleyküm size daha öncede mesaj attım bir proje için Android uygulaması yapımı için hala cevap vermediniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.