Yazılım Mühendisliği Mi Yoksa Bilgisayar Mühendisliği mi?
Biraz önce lysden cıktım . 2 sinden birisine gidecegim sizce hangisi ?
Biraz önce lysden cıktım . 2 sinden birisine gidecegim sizce hangisi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ülkemize yazilim mühendisleri lazim. Bilgisayar mühemdislige de neymis? Ekran kartini cikar tak .
Bilgisayar mühendisliği okuyorum ancak yazılım okumak isterdim açıkçası saçma sapan derslerle uğraşıyoruz ama Bilgisayar Mühendisliği +ları da var, bilgisayar mühendislerinin iş olanakları daha fazla. Ama tabi puanına göre durum değişir yani mesela bir Bilkent CTIS vs. kazanabiliyorsan sıradan bir yerde bilg müh okuyacağına git Bilkent CTIS oku.
hocam senin puan ygs puanı kaç?
Arkadaş "bilgisayar teknisyeni mi yazılım mühendisliği mi " diye sormamış. 60-70 yaşında ki amcalar gibi konuşmayın lütfen. Olum bilgisayar mühendisliği ne git devlete sırtını daya mantığından farkı yok düşüncenizin. Arkadaş geleceği hakkında soru soruyor gelmiş burada ekran kartı çıkart tak diyorsunuz bu kadar geniş bir meslek bilimine.
Bu arada elbette Bilgisayar Mühendisliği oku ama eğer puanın iyi bir yere yetmez ise yazılım mühendisliğine yönelebilrisin. İyi bir yer derken en azından mf4 puanın 380'i geçsin.
Gelecegi göremiyorsunuz, bu kafaylada göremeyeceksiniz zaten. Neyse herkes ne isterse onu okur bana da cok dert degil zaten.
Gelecegi göremiyorsunuz, bu kafaylada göremeyeceksiniz zaten. Neyse herkes ne isterse onu okur bana da cok dert degil zaten.
Bilgisayar mühendisliğinin geleceği teknikerlik mi ? Hadi yazılımcı dersin anlarım da teknikerlikle gram alakası olcağını sanmıyorum,
Not:3 yıldır bilgisayar mühendisliği okuyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.