Yazılım Öğrenme?

JiTeM

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar udem de https://www.udemy.com/course/android-o-mobil-uygulama-dersi-kotlin-java/ bu eğitim setini aldım java kotlin öğrenmek için mobil uygulama geliştirmek için ama sorun şu ben hem sabırsız birisiyim hem de bölye oturup ders videosu izleyecek tarz da biri değilim :D çabuk sıkılan birisiyim acaba bu durum'dan nasıl kurtulup rahatlıkla eğitim setini izleyebilirim acaba? Uygulama geliştirmeyi javayı vs öğrenmeyi çok istiyorum ama dediğim sebepler'den dolayı hep erteliyorum acaba bu durumu aşmak için ne gibi tavsiyeler de bulunabilirsiniz acaba ?

NOT : Bir de şöyle bir düşünce oluyor hep bunu öğrenmek yerine pyhon öğreneyim ya da php ya da c# vs bir birine giriyor düşünceler :( sanki diğerini öğrenmeye çalışsam daha iyi olur boşa zaman harcıyormuşum gibi hisse kapılıyorum.

Son düzenleme:
Bir işi aşkla yapacaksın gece rüyana girip işinin başına geçmediğin hiç bir işte başarılı olamazsın

Hedef amaç ve gayen olsun para için bi iş yaparsan sıkılırsın aşkla farklılık ortaya koymak istersen hiç bir iş yarım kalmaz

Bir işi aşkla yapacaksın gece rüyana girip işinin başına geçmediğin hiç bir işte başarılı olamazsın

Hedef amaç ve gayen olsun para için bi iş yaparsan sıkılırsın aşkla farklılık ortaya koymak istersen hiç bir iş yarım kalmaz

Kanka çok istiyorum aslında ama kişilik olarak ders çalışma gibi bir özelliğim olmadığı ve çok sabırsız bir insan olduğum için hadi hemen olsun gibi bundan dolayı başlayamıyorum :( Amacım para kazanmak değil tamamen istediğim ürünü oluşturmak dilediğim zaman uygulama geliştirme özelliğine sahip olabilmek.

Yazılım emek ve zaman ister uygulama ister tutku ister

Orası öyle işte bunu nasıl edinicem onu merak ediyorum :D

Selamlar arkadaşlar udem de https://www.udemy.com/course/android-o-mobil-uygulama-dersi-kotlin-java/ bu eğitim setini aldım java kotlin öğrenmek için mobil uygulama geliştirmek için ama sorun şu ben hem sabırsız birisiyim hem de bölye oturup ders videosu izleyecek tarz da biri değilim :D çabuk sıkılan birisiyim acaba bu durum'dan nasıl kurtulup rahatlıkla eğitim setini izleyebilirim acaba? Uygulama geliştirmeyi javayı vs öğrenmeyi çok istiyorum ama dediğim sebepler'den dolayı hep erteliyorum acaba bu durumu aşmak için ne gibi tavsiyeler de bulunabilirsiniz acaba ?

NOT : Bir de şöyle bir düşünce oluyor hep bunu öğrenmek yerine pyhon öğreneyim ya da php ya da c# vs bir birine giriyor düşünceler :( sanki diğerini öğrenmeye çalışsam daha iyi olur boşa zaman harcıyormuşum gibi hisse kapılıyorum.

Merhaba. Tavsiyem parça parça ilerlemen olacak. Her şeyi birden halletmeye çalışma derim. Mesela 100 konu varsa onu 200 güne böl. Her gün bir video izleyip ertesi gün onunla alakalı tekrar yapmak ve olabildiğine sindirerek ilerlemek anlamadığın zaman dönüp tekrar izlemek en mantıklısı. Özetle kısa vadeli bir kazanç olmadığı için, savsaklaman ertelemen normal şeyler. Öz disiplin de işte tam olarak buradan geliyor. Kendini o yapmak istemediğin ve sıkıldığın şeyde kaldırıp oraya oturtmak ile oluyor. Tabii bunları yazarken kolay ama uygulamak gerçekten çok zor. Dışsal motivasyona ihtiyaç duyduğun anlar için birkaç mobil uygulama var kullanabilirsin. İçsel motivasyon konusunda ise bence bunu öğrendiğinde sana kazandıracaklarını hayal etmen ve yapmak istediğin şeyler için her gün hayal kurman o işi öğrenme kısmında da sana motivasyon sağlayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri