Yazılımcı Arkadaşlar Geri Kalmayın

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

ilyas

Kayıtlı Üye
@era bana yazılımcı arkadaşları adsense konusuna davet et araştırsınlar dedi. sanırım birde onların gözüyle bakmamızı istiyor.

forum da kaos ortamı hakim durum da. millet adsense banları nedeniyle galyana gelmiş durumda ama yazılımcı arkadaşlar da bir araştırma konusu göremiyoruz. şimdi youtup teknik ekibi harvard, yale, standford mezunu adamlar sisteme attıkları robotun detaylarını çözün demiyorum tabi. ama en azından bir yazılımcı kafasıyla başka bir yazılımcı grubunun niyetini okuyabilir diye düşünüyorum. bunların amacı nedir ? ortaya çıkan puzzle' birleştirebilirsiniz.

1. 19 - 23 eylül arası eylül'den önce açılan adsenselerin neredeyse hepsini banladı.

2. eylül sonundan itibaren robot tekrar aktif oldu ve sistematik bir şekilde üç günde bir geride bıraktığı hesapları ya banladı ya spama attı sonra spama attıklarını da dönüp banladı ve banlamaya devam ediyor.

3.bu süreçte belirgin bir şekilde index sorunu yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor.

4. robot hala avlamaya devam ediyor.

5. en önemlisi de bu katliam türkiye lokasyonunda gerçekleşiyor. dünyadan münferid ban olayları dışında haberler gelmiyor.

Son düzenleme:
banlamalar devam ediyor arkadaşlar az önce 1 er saat ara ile 2 adsense banlandı biri pinli biri pinsiz 2 adsensem sağlam pinsiz aralarındaki fark banlanan 2 sinde alacaklı bilgilierini değiştrdim banın sebebi bu olabilir

forum da o kadar yazılımcı arkadaş var. tartışmaya katılmanızı bekliyor herkes.

Hocam inan google algoritmalarını tahmin etmek çok zor adamlar hergün yeni bişey çıkarıyor.Yani işimiz biraz şansa kaldı.

hocam söylediğim gibi adamlar dünyanın en iyi üniversitelerini dereceyle bitirmişler. onların kafasını anlamamız söz konusu değil tabi. ama amaçlarını çözebiliriz :)

Hocam inan google algoritmalarını tahmin etmek çok zor adamlar hergün yeni bişey çıkarıyor.Yani işimiz biraz şansa kaldı.

kım arastırısa arastırsın bellı bı algorıtma yada rutin bir işlem yok

hocam söylediğim gibi adamlar dünyanın en iyi üniversitelerini dereceyle bitirmişler. onların kafasını anlamamız söz konusu değil tabi. ama amaçlarını çözebiliriz :)

Hocam pin isteme bugu daha yeni kapatildi.O da icimizden biri şikayet ettiği için. Ne kadar iyi olsalarda sonuçta insanlar. Elbet bi açık vardır.

bi açık noktadan yakalıyorlar hocam; bot için token alırken olabilir , gelen giden request dinlemişlerdir.. tabi yogunluk fark etmişlerdir. yani xxx.com botunu kullanıyorsun iyi güzel ama bu adresten kaç kişi kullanıyor? şimdi 100 kişi kullansa zarar yani benim böyle youtube gibi sitem olacak kim nereden bu kadar video atmış api isteklerini dinlerdim mutlaka ha bakarım xxx.com 'a bağlı hepsi banla anam banla..

bir çok kanal token yüzünden kapanmıştır ha vds olayını bilemicem çalışan var ise

(saçma vs. olabilir kabul ediyorum ama düşününce öyle. şahsi düşüncem!)

sana göre türkiye de gereksiz bir yoğunluk gördü otomatik atıyor hesapları.

bi açık noktadan yakalıyorlar hocam; bot için token alırken olabilir , gelen giden request dinlemişlerdir.. tabi yogunluk fark etmişlerdir. yani xxx.com botunu kullanıyorsun iyi güzel ama bu adresten kaç kişi kullanıyor? şimdi 100 kişi kullansa zarar yani benim böyle youtube gibi sitem olacak kim nereden bu kadar video atmış api isteklerini dinlerdim mutlaka ha bakarım xxx.com 'a bağlı hepsi banla anam banla..

bir çok kanal token yüzünden kapanmıştır ha vds olayını bilemicem çalışan var ise

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. Yani google en önemli gelir kapısını ne yaptığı belli olmayan robotlara mı teslim etti...

tilkinin dönüp dolaşacağı yer bellidir bişsey kaybettini sanmıyorum aksine kazandı banlardan sonra kalan cebine kaldı yakında düzene girer ama spam yapmayan yt ile alakası olmayan arkdaslarımın adsenslerınde hıc bır sıkıntı yok hepsı acık

sana göre türkiye de gereksiz bir yoğunluk gördü otomatik atıyor hesapları.

öyle de zaten ben diğer ortamlarda hiç görmedim böyle kapandı kanalım vs. yazan ya da gizleniyorlar bilemicem. ama nereden yoğunluk var oradan yakalıyorlar.

mesela; telefon numarasından bile bulabilirler! nasıl diyeceksiniz , basit bir twitter bile başka siteleri kabul etmiyor nasıl oluyor da kabul etmiyor nereden anlıyor onu bunu.. tabi belki lokasyon olarak türk oldugumu biliyordur bilemicem ama öyle yani :)

gece gece... :rolleyes:

Hocam adamların amaçları belli yavaş yavaş spamı bitirecekler istedikleri kıvama geldiğinde yada amacı başka bişey olsa öğrensek ne olacak zaten öğrenemeyiz ama bizim burda dediklerimiz tahminden öteye gidemez yani bu tür konularda vakit kaybetmek yerine çalışmak daha mantıklı geliyor.Spam Olduğu kadar youtube ile devam.

arkadaşlar bunu anlamak için illa yazılımcı olmaya gerek yok ki üç sebep var bana göre
1 . adsenseye bağlanan kanal sayısı
2. adsenseye baglı kanalların telif ihtar vs sayısı
3. adsenseye baglı kanalların içeriği

bununda ne oldugunu çözecek birisi yada birileri olabileceğini sanmıyorum
son bir şık daha var ki eğer ihtimal buysa oda az ihtimal LOKASYON.
ama farklı lokasyondan açıp adsensesi banlananda var

Dediğiniz olsa şuan videoyap açık kalmazdı :)

3 yıldır adsense çalışanıyım dünya çapında ban olaylarını yaşadım ama hiç birinde zayiyat vermedim. ayrıca 3 günde bir belli saat aralıkların da ban atan bir robotla karşılaşmadım.

öyle de zaten ben diğer ortamlarda hiç görmedim böyle kapandı kanalım vs. yazan ya da gizleniyorlar bilemicem. ama nereden yoğunluk var oradan yakalıyorlar.

mesela; telefon numarasından bile bulabilirler! nasıl diyeceksiniz , basit bir twitter bile başka siteleri kabul etmiyor nasıl oluyor da kabul etmiyor nereden anlıyor onu bunu.. tabi belki lokasyon olarak türk oldugumu biliyordur bilemicem ama öyle yani :)

gece gece... :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri