Yazılımcı Arkadaşlar Geri Kalmayın

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Merhabalar,

Ben bu konu hakkında 1 hafta önce bir konferans yaptım. Aranızda mutlaka izleyeniniz vardır. Adsenseleri banlayanlar çoğunlukla otomatik botlar. Çünkü toplu olarak kapatıyorlar. Ama toplu kapanma dışında kapanıyorsanız inceleme manuel yapılmış demektir.

Ben eğer adsense çalışanları bir şekilde ağır spamden ayırmak isteseydim aynı youtube şeklinde bir istastiğe göre yapardım.

Öncelikle 3-4 tane ihtar yediyseniz veya 9-10 eşleşen(dünya engeli dahil) aldıysanız kaçarı kuçarı yok adsense istatistikleri ortalama 15 günde bir çalıştırıyor o kriterler uyanları banlıyor.

Bu nedenle şu çizgi filmi renderlıyım atayım devri bitti. İhtarı gerçek sahibinden alırsın adsensene veda edersin. Bu nedenle çözüm konferansımda bahsettiğim şekilde çalışmakla bitiyor. Sonuçta türk özgünleri banlamıyor, senin spam yaptığınıda videolarına bakarak yapmıyor istatistiklerine bakarak yapıyor. Amatör video kopyala, yt dışı videoları kopyala. Bak bakalım birşey oluyor mu? Forumun yarısı dizi, çizgi film, film vs gibi rn yüksek ihtarlı işle çalışıyor. Sonucuda malum oluyor. Kanalı yap 1 hafta bekle 1 haftada hiç birşey gelmediyse bağla. Eşleşen atacak adam zaten 1 haftada %90 atıyor.

ya bir şey soracam aranızda USA da oturan yok mu hiç merak edip telefon açan olmadı mı google ofisine ?
ben bu ilk haziranda ödemeler gelmediğinde abd de networkçü arkdasa actırmıstık gelcek demişti california ofisinden sonra gelmişti konusunuda açmıstım altına dalga geçenimi ararsın yalancı diyeni mi ararsın ne varsa yazdılar ondan sonra tövbeliyim. bi daha yapmam.

Mobildeyim şuan yorumum bulunsun dersten çıkınca bişeyler daha eklerim

şu açıdan düşünün. Google ve dolayısıyla youtube bu adamların oyun bahçeleri. Oraya girip çıkan herşeyden haberleri var. Sen 10 video aynı anda indirmeye başladığında bile bunun farkına varabilecek algoritmaları var. loglarda olmaması gereken bir durum varsa bu işlemin bir insan tarafından yapılmadığı belliyse o işlemi yapan kullanıcıyı otomatik olarak daha fazla kontrol eder.

İstediğin kadar indir renderle x.y.z hesapla eğim ver videoya, alfasını betasını hesapla yükle youtube için sadece fazladan trafik sağlarsın. Mac değiştir hdd no değiştir ip değiştir yine farketmez çünkü bu işlemlerden sonra yine o oyun bahçesine girerek aynı işlemleri yapıyorsun. Para kazanmak istediğinde ise asıl amacın anlaşılıyor ve şirketi zarara sokacak bir kullanıcı oluyorsun. 0.01 dolar bile olsa şirket zarara girme lüksüne sahip değil. Haliyle zaten kontrol aralığında bulunduğun için çok gecikmeden ban.

sık sık yönetici maili değiştirmek adsense bana sebep olur mu..?

alacaklı adını değiştirip banlanan var mı başka ?

banlanmayan var mı diye soracaktın herhalde :)

alacaklı adını değiştirip banlanan var mı başka ?

---------- Spam Engelliyici 08:56 ---------- Önceki Mesaj 08:52 ----------

buraya yazmazsın hocam aramızda konuşuruz. türkleri niye bu kadar sever duruma geldiler bilelim yani.

ben bu ilk haziranda ödemeler gelmediğinde abd de networkçü arkdasa actırmıstık gelcek demişti california ofisinden sonra gelmişti konusunuda açmıstım altına dalga geçenimi ararsın yalancı diyeni mi ararsın ne varsa yazdılar ondan sonra tövbeliyim. bi daha yapmam.

eskiden bir şey olmuyordu o zaman şuan adsense satın almakta bitti:confused:

Hocam inan google algoritmalarını tahmin etmek çok zor adamlar hergün yeni bişey çıkarıyor.Yani işimiz biraz şansa kaldı.

Çok doğru Google nin algoritmaları her geçen gün gelişiyor adamların YouTubede proxy algılama algoritmaları vs. var tahmin etmek gerçekten çok zor

arkadaşlar 3 yıldır adsense çalışanıyım, adsense hesaplarının bu kadar sentimental yani kırılgan olduğu bir dönemi hatırlamıyorum. bizim çalışma yöntemi değiştirerek kurtaracak bir durum söz konusu değil.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Ben bu konu hakkında 1 hafta önce bir konferans yaptım. Aranızda mutlaka izleyeniniz vardır. Adsenseleri banlayanlar çoğunlukla otomatik botlar. Çünkü toplu olarak kapatıyorlar. Ama toplu kapanma dışında kapanıyorsanız inceleme manuel yapılmış demektir.

Ben eğer adsense çalışanları bir şekilde ağır spamden ayırmak isteseydim aynı youtube şeklinde bir istastiğe göre yapardım.

Öncelikle 3-4 tane ihtar yediyseniz veya 9-10 eşleşen(dünya engeli dahil) aldıysanız kaçarı kuçarı yok adsense istatistikleri ortalama 15 günde bir çalıştırıyor o kriterler uyanları banlıyor.

Bu nedenle şu çizgi filmi renderlıyım atayım devri bitti. İhtarı gerçek sahibinden alırsın adsensene veda edersin. Bu nedenle çözüm konferansımda bahsettiğim şekilde çalışmakla bitiyor. Sonuçta türk özgünleri banlamıyor, senin spam yaptığınıda videolarına bakarak yapmıyor istatistiklerine bakarak yapıyor. Amatör video kopyala, yt dışı videoları kopyala. Bak bakalım birşey oluyor mu? Forumun yarısı dizi, çizgi film, film vs gibi rn yüksek ihtarlı işle çalışıyor. Sonucuda malum oluyor. Kanalı yap 1 hafta bekle 1 haftada hiç birşey gelmediyse bağla. Eşleşen atacak adam zaten 1 haftada %90 atıyor.

Haklısınız hocam. Bir sorum olucaktı size konferansta video olarak yayınlayacagım videoyapta tanıtım videosunun altında demiştiniz sonra benim internet koptu takip edemedim sizi. video olarak yükleyecekmsnz ? cok faydalı şeyler anlatıyordunuz konferansta dinledigim kadarını not defterime yazmıstım :D

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

arkadaşlar 3 yıldır adsense çalışanıyım, adsense hesaplarının bu kadar sentimental yani kırılgan olduğu bir dönemi hatırlamıyorum. bizim çalışma yöntemi değiştirerek kurtararak bir durum söz konusu değil.

Hocam bir konuda daha yazmıstm Madem Bu adsense banlamaları Türkiye lokasyonuna özel bizde yurtdısından banka hesabı açıp ödemelerimizi calısmalarımızı yurtdısından yapalım ??? Araştırdım İngiltere de banka hesabı açmak cok zor, Almanya daha kolay. Başvuru belgesi ve pasaport yeterli.

Tek adsense tek özgün kanal çalışan adam da banlandı yarı özgün çalışanda spamın dibine vuran da hatta önceden konulara benim kanal banlanmadı dalgadan ben etkilenmedim diyen birçok arkadaş bile banlandı bunu hep darbe zamanı kenan evrenin haksızlık olmasın diye bir sağcı bir solcu astık lafına benzetirim yt de darbe yaptı sonuçta bir özgün kapattı bir spamer :)

Hocam bir konuda daha yazmıstm Madem Bu adsense banlamaları Türkiye lokasyonuna özel bizde yurtdısından banka hesabı açıp ödemelerimizi calısmalarımızı yurtdısından yapalım ??? Araştırdım İngiltere de banka hesabı açmak cok zor, Almanya daha kolay. Başvuru belgesi ve pasaport yeterli.

ilyas o konuyu çözmek için uğraşıyor :D Çıkar yol bulacak elbet..

ilyas hadi diyelim banka hesabını hallettin nasıl getirtmeyi planlıyorsun parayı buraya.

Artık partnerler önüne geleni almadığına göre bazı şeyler manuel olarakta yapılabilir.Örneğin bir kişi adsensesine 100 kanal bağladığını düşünelim.Kanal kapandığında veya farklı bir olayda çalışanlar bu adsenseyi kontrol edicek ve spam olduğunu düşünürse adsense'deki tüm kanalları ve adsenseyi kapatıcak.Bu şekilde spam'ın önüne geçmiş olacaklar ve o zaman kadar kazanılan parayı cebe atıcaklar.

az evvel 8 aydır sağlam lan kanalım gümlemiş tek kanal tek adsenseydi adsensede pin yola çıkmış adsensede sorun yok suanlık ama kanal uçmuş korkuyorum suan :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri