- Web sitesi
- www.videoyap.com
Haklısınız hocam. Bir sorum olucaktı size konferansta video olarak yayınlayacagım videoyapta tanıtım videosunun altında demiştiniz sonra benim internet koptu takip edemedim sizi. video olarak yükleyecekmsnz ? cok faydalı şeyler anlatıyordunuz konferansta dinledigim kadarını not defterime yazmıstım
---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------
Hocam bir konuda daha yazmıstm Madem Bu adsense banlamaları Türkiye lokasyonuna özel bizde yurtdısından banka hesabı açıp ödemelerimizi calısmalarımızı yurtdısından yapalım ??? Araştırdım İngiltere de banka hesabı açmak cok zor, Almanya daha kolay. Başvuru belgesi ve pasaport yeterli.
Hocam konferans videosunu videoyap'ın en altında adsense konferans linkiyle yayınladım. Oradan izleyebilirsiniz.
Dipnot olarak bu forumda görmüştüm almayanda ve amerikada yaşayan 2 farklı kişininde adsenseleri toplu kapanmada kapanmıştı. Yani bence adsense nin lokasyonun önemi yok. Adsensenin algoritması kanallarda aradığı ne oldugu bilinmiyor. Hangi risk oranına gelmiş adsenseler kapanıyor oda belirsiz. Ama çok açık birşey var.
YAPILMASI GEREKEN ÇOK BASİT:
Kanallarınıza eşleşen, dünya engeli, uygunsuz içerik, topluluk ve ihtar getirecek hiçbirşey yüklemeyin. Bir özgünden farkınız olmasın, gerisini düşünmeyin. Bunun için yapılması gerekenleride konferans videomda detaylıca anlatmıştım.