Yazın Özgün Oyun Kanalı Açmayı Düşünüyorum

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ersan145

Yasaklanmış
Özgün bir oyun yorumlama kanalı açıp düzenli olarak günde en az 1 tane video atmayı ve kanala yoğunlaşmayı düşünüyorum.Gta 5 pcye gelirse ilk işim onu yorumlamaya başlamak olacak.Oyun sektöründe ilerlemek için aylık en azından düzenli 300 TL kazanabilmek için ne tahmini ne kadar çalışmamız lazım?

valla arkadaşım çok fazla oyun kanalı var youtube farketmişsindir
incelersen komik yorumlama, arada küfür falan izlenim saglıyor
genelde çocuklar izliyor, yorumlar hep abi abla şeklinde.
başarılar sana

ek olarak şöyle birşey var ;
sadece oyun oynayıp programlarla kayıt almak gelmesin aklına.
daha sonra bunun editlemesi var, kesmesi biçmesi var. başka birine yaptırmayacaksan ve profesyonel olmak istiyorsan asıl emeğini editlemeye vermen gerekiyor ki, günde 1 video çok bana göre.

valla arkadaşım çok fazla oyun kanalı var youtube farketmişsindir
incelersen komik yorumlama, arada küfür falan izlenim saglıyor
genelde çocuklar izliyor, yorumlar hep abi abla şeklinde.
başarılar sana

ek olarak şöyle birşey var ;
sadece oyun oynayıp programlarla kayıt almak gelmesin aklına.
daha sonra bunun editlemesi var, kesmesi biçmesi var. başka birine yaptırmayacaksan ve profesyonel olmak istiyorsan asıl emeğini editlemeye vermen gerekiyor ki, günde 1 video çok bana göre.

Zamanında yapmıştım daha doğrusu gerçektende zordu 2 günde 2 video attım sonra bıraktım sebebiyse şuanki pc zaten iyi oyunları açmıyor yazın yeni bir laptop alacağım için tekrar başlamayı ve daha düzgün oyunları yorumlamayı düşünüyorum.Editleme konusunda pek birşey yapmıyordum aslında 480 e düşürüp atıyordum videoyu.Genelde 20-25 dklik videolar yapmayı düşünüyorum.

Çok fazla oyunu kanalı var. Herkes video çekip atıyor. Oyunu çıkar çıkmaz yüklesen bile alt sıralarda kalacaktır emin ol. Popüler kanallar önümüzü kesiyor. Benimde oyun kanalım var allahtan sistemi oturttum ben arttık. Videoyu attımmı takipçilerim tarafından ilgi görüyor.

Çok fazla oyunu kanalı var. Herkes video çekip atıyor. Oyunu çıkar çıkmaz yüklesen bile alt sıralarda kalacaktır emin ol. Popüler kanallar önümüzü kesiyor. Benimde oyun kanalım var allahtan sistemi oturttum ben arttık. Videoyu attımmı takipçilerim tarafından ilgi görüyor.

Forumlar sayesinde izlenme ve abone alırsam şansımız vardır belki

Bu işi yapan arkadaşların neredeyse hiçbiri seoya dikkat etmiyor.Trafiğin gizemli bir kaynaktan kendilerine bahşedileceğini zannediyor.Bilindik oyunlara dair türkça aramalar yaptığımda googleda neredeyse hiç video çıkmadı.Çıkanlarda da başlıkta sadece kelimeler parça parça geçtiği için çıkmış.Eğer başlık-açıklama-tag üçlüsüne dikkat ederseniz ve çok güzel izlenim alırsınız.Tabi türkçe yapacaksanız.Yabancı kelimelerde çoktan sıralar tutulmuş.Türkçe çalışırsanız aylık 300 tl çok zor değil.Çünkü bu işi yapan arkadaşlar viral yolla yayılmayı hedefliyorlar.Eğer kaliteli bir içerik sunarsanız ve seoya önem verirseniz hem viral olarak yayılırsınız hem de arama motorlarından çok ciddi hit alırsınız.

Bu işi yapan arkadaşların neredeyse hiçbiri seoya dikkat etmiyor.Trafiğin gizemli bir kaynaktan kendilerine bahşedileceğini zannediyor.Bilindik oyunlara dair türkça aramalar yaptığımda googleda neredeyse hiç video çıkmadı.Çıkanlarda da başlıkta sadece kelimeler parça parça geçtiği için çıkmış.Eğer başlık-açıklama-tag üçlüsüne dikkat ederseniz ve çok güzel izlenim alırsınız.Tabi türkçe yapacaksanız.Yabancı kelimelerde çoktan sıralar tutulmuş.Türkçe çalışırsanız aylık 300 tl çok zor değil.Çünkü bu işi yapan arkadaşlar viral yolla yayılmayı hedefliyorlar.Eğer kaliteli bir içerik sunarsanız ve seoya önem verirseniz hem viral olarak yayılırsınız hem de arama motorlarından çok ciddi hit alırsınız.

Türkçe çalışıcam.Bir yandanda dizi ile para kazanmayı düşünüyorum oradan gelen paraylada ufak-tefek youtube içi reklamlar verebilirim ama bir sorun varki sesimi hiç beğenmiyorum umarım izleyiciler beğenirde tutar kanal :) seo ne demekti etiketlememiydi?

Türkçe çalışıcam.Bir yandanda dizi ile para kazanmayı düşünüyorum oradan gelen paraylada ufak-tefek youtube içi reklamlar verebilirim ama bir sorun varki sesimi hiç beğenmiyorum umarım izleyiciler beğenirde tutar kanal :) seo ne demekti etiketlememiydi?

Dostum sen özgün kanalını aç ekstra konularda yardımcı oluruz.Sesini de beğenmiyorsan talking tom tarzı birşeyle sesini değiştirip komikleştirebilirsin.Böylece kendine özgü bir konsept uydurmuş olursun ki orjinal olması tutmasına daha da yardımcı olabilir.

arkadaşım madem özgün çalısacaksın conted id mutlaka ve mutlaka al.

hocam bende 2 gün önce başladım oyun işine geçekten yorucu.. Bir video en az 20gb boyutunda oluyor bunu editleyerek düşürmek felan en az 500mb düşüyor. Ve bunu yüklemek gerçekten zor ..

arkadasım conted id alkı senden bırısı kopyalarsa dırek 3.uncu taraf içerik cıksın karsısına .işter siler ister silmez sen para kazanayım dersen o adam senden alıp yayınlasa sen kazanırsın .madem 20 gb ler felan donuyor ısın ucunda onların upload larıda bayagı zaman alır .neden mıllet alsın senın vıdeonu

dostum ilk başlarda tabikide düşük izlenimler olur ama herkes böyle başladı bu işe.Düzenli olarak video atmak lazım ilk başlarda

1-Bende özgün türkçe video çekmek istiyorum.Mesela ps4 aldım tvdeki görüntüyü nasıl videoya alıyorlar hd?

2- 4 sene sonra da web sitesi açacam hayırlıysa.Ben videolara şimdi başlamam daha mı iyi olur yoksa 4 sene sonra mı başlamamı?

3- şimdi başlasam 4 sene sonra sıkılabilirler mi?

cevaplayanlardan allah razı olsun

Bir sorum olacak ayrı.Oyun videoları çeksem fakat mikrofon ile yorumlamasam kanal nasıl olur sizce?

Merhabalar. bende bu işe yeni baslayanlardanım ama oyun kanalının tutcagını sanmıyorum. artık adımını attıgın yer oyun kanalı zaten. büyük kanallardan fırsat kalcagını düşünmüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri