Yedek adsense hakkında soru

severall

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm Beyler Kolay gelsin.

Ben 8-9 aydır tek adsense hesabıyla ilerliyorum.Son zamanlarda bir çok kişinin adsense hesabı sebepsiz yere kapatılıyor bu biraz gözümü korkuttu riske girmemek için bir adsense hesabı daha açtım fakat aynı pcden girmem bir sıkınıt teşkil eder mi diye kafam karıştı birden fazla adsense olanlar nasıl bir yol izliyorlar aynı pcden aynı ipden mi devam ediyorlar yoksa başka bir yolu felan var mı ?

Birden fazla adsensesi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı ve bol kazançlar

eder.. kullandıgın adsense banlanırsa digeride aynı ipden banlanır. o yüzden yedek adsensen farklı bir ip den alınmalı.

Selamun Aleyküm Beyler Kolay gelsin.

Ben 8-9 aydır tek adsense hesabıyla ilerliyorum.Son zamanlarda bir çok kişinin adsense hesabı sebepsiz yere kapatılıyor bu biraz gözümü korkuttu riske girmemek için bir adsense hesabı daha açtım fakat aynı pcden girmem bir sıkınıt teşkil eder mi diye kafam karıştı birden fazla adsense olanlar nasıl bir yol izliyorlar aynı pcden aynı ipden mi devam ediyorlar yoksa başka bir yolu felan var mı ?

Birden fazla adsensesi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı ve bol kazançlar

Sıkıntı olmaz girebilirsin.Yalnız kullandığın adsense banlandıgında ip ve mac değiştirip devam etmelisin.

eder.. kullandıgın adsense banlanırsa digeride aynı ipden banlanır. o yüzden yedek adsensen farklı bir ip den alınmalı.

Adsense hesabını farklı bir ipden aldım zaten ama şimdi iki adsenseye de aynı ipden giriceğim banlanır mı diye düşünüyorum banlanma ihtimali yüksek gibi geliyor

Sıkıntı olmaz girebilirsin.Yalnız kullandığın adsense banlandıgında ip ve mac değiştirip devam etmelisin.

Ben şimdi bu iki adsense hesabına da aynı pcden giriceğim bunların biri banlanırsa diğeride gider mi acaba sonuçta aynı pc aynı ip felan ?

benim adsensem banlandı, sonra yeni bir adsense aldım aynı ipden dolayı onaylanmadı banlandı yani, farklı ipden aldım aynı ip girioyrum sorun yok :)

peki kardeş yenı adsense aldıgında farklı isim adres tc kımlık falan mı verdın ?
yoksa ılk bılgılerının aynısı mı ?

Tc Felan vermedim adres aynı da isim değişik başka birisinin üzerine açtım ama adres aynı o sıkıntı yapmazda bu aynı ipten iki adsenseye girmek sıkıntı yapar mı ? şimdi her an benim adsense kapanır korkusu başladı kapanırsa yılmadan devam etmek için başka bir adsense şart onuda açtık bakalım deneyeceğiz artık

Bildigime göre tc adresi verilmiyor ..

2 adsenseyi aynı ip den açtıım biri 20 gün önce banlandı-diğerinde sorun yok,hala çalışlır vaziyette

Yok hocam sorun olmaz en azından bende olmuyor hem kendi hemde eşimin adsense hesabına aynı anda girip bakıyorum aynı ip den ve aynı cep telefonu hesabından.Hatta arada bacanak ne kazanmış diye onun hesabınada çaktırmadan bakıyorum :)

benimde banlandı 2. yi aynı ipden aldım sorun cıktı .

bende 1 aydır falan aynı ip den 2 adsense hesabına girip çıkıyorum sorun olmadı daha bakalım inş olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri