Yeğenlere öneri arıyorum

• Kullanıcı ceza4635
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ceza4635

Kayıtlı Üye
Selam herkese. 9 ve 4 yaşlarında iki kız yeğenim var. Her çocuk gibi "merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz" deme meraklıları. Yani video çekmek istiyorlar YT için.

"ah küçük tanıdığım olsa şu videoları yaptırırdım" diyecek fikirleriniz varsa öneri alabilirim :) bıraksan sabah akşam slime yapıp koyacaklar ama bunlar milyonlarca var artık ve izlenmiyor haliyle. Partner kalitesinde kapak fotoğrafları ayarlayabiliyorum videolar için. Ama aklıma içerik gelmiyor.

Tavsiyesi olan varsa fikir alışverişi yapalım.

Son düzenleme:
Her tr özgün kanal öneri konusuna yazdığım gibi yazıyorum hocam. TR Bgbg 1 TLden düşük. Tabi çocukların asıl amacı para olmayabilir. Ama keşke minik youtuberlar kendi videolarını çekmek yerine keşke biraz da büyüklerin yönlendirmesi ile animasyon vs öğrenip dünya geneline hitap edecek videolar yapabilseler. Hem kendilerini geliştirmiş olurlar hem de çok para kazanırlar ellerinde meslek olmuş olur..

Başarılar diliyorum miniklere :)

Her tr özgün kanal öneri konusuna yazdığım gibi yazıyorum hocam. TR Bgbg 1 TLden düşük. Tabi çocukların asıl amacı para olmayabilir. Ama keşke minik youtuberlar kendi videolarını çekmek yerine keşke biraz da büyüklerin yönlendirmesi ile animasyon vs öğrenip dünya geneline hitap edecek videolar yapabilseler. Hem kendilerini geliştirmiş olurlar hem de çok para kazanırlar ellerinde meslek olmuş olur..

Teşekkür ederim. Keşke, ama malum şuan bu tarz videoların dönemi olduğundan, hiçbir çocuğa bunu yapma animasyon öğren tarzında sözler işlemez:))

hocam zamanında TR içeriklerden BGBG 4-5 TL görüyordum. İçerikle alakalı birşey yanlış yönlendirme yapmayalım.

hocam zamanında TR içeriklerden BGBG 4-5 TL görüyordum. İçerikle alakalı birşey yanlış yönlendirme yapmayalım.

Valla ben 4-5 TL BGBG hiç görmedim hocam türkçe içerikte bu güne kadar etrafımda. 1 TL de pek görmedim ortalama 75 kuruş da diyebilirim gördüklerime. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
Örnek olarak bu arkadaşımızın o kadar emek verdiği kanal: https://www.ytpara.com/normal-kanal...0-gercek-aboneli-100-ozgun-kanal-satilik.html

Son düzenleme:
BGBG 1 TLDEN Az olsa trde bu kadar kanal mı açılır Allah aşkına.

Valla ben 4-5 TL BGBG hiç görmedim hocam türkçe içerikte bu güne kadar etrafımda. 1 TL de pek görmedim ortalama 75 kuruş da diyebilirim gördüklerime. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
Örnek olarak bu arkadaşımızın o kadar emek verdiği kanal: https://www.ytpara.com/normal-kanal...0-gercek-aboneli-100-ozgun-kanal-satilik.html

hocam dediğim gibi içerik ile alakalı. Yabancı kanallarda öyle. 20 dolarlarıda gördüm 5 centleride.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri