Yemek Yapmayı Becerenlerin Konusu

tavuk dile geldi rezil kepaze ettin beni diye çemkiriyor, üstüme gelmeyin arkdşlr :'(

tavsiyeler için eyv, bi dahakine öyle yaparım. bi daha yaparsam tabi.

Seni hayvan hakları derneklerine şikayet etmek lazım eziyet etmişin hayvancağıza :D
Hayatım gurbette geçti hemen her yemeği yaparım.
Yaptığın hata ise, yağı iyice kızdırmadan eti atıyorsun. galeta ununun hemen kavrulup sertleşmesi için yağın kızgın olması gerekir yoksa dağılır.

Baget için tavsiye istersen önce yumurtaya bulayıp sonra sosa bulaman lazım sen hepsini karıştırdın galiba. Bende öğrenciyim ama herşeyi yapıp herşeyi yiyebiliyorum önemli olan erinmemek . Mesela buz dolabında buzlukta poşetler içinde her zaman sigara böreğim var lazım oldukça çıkarır kızartırım . Akşam saat gec olmuşsa yemek yapmam bol yeşillikli salata yapıp yerim hem sağlıklı hem kilo almıyorsun.

Hocam ne istiyorsunuz :) aşırı güzel yemek yaparım, arada evde yemekte yaparım, annem komşuya gittiği zamanlarda yada özel evde kaldığımda vs. Tava yemeklerini baya severimde yaparımda. Hamurişlerini yapamam :)

Bir ara cemaatte, kaldığım zamanlarda, makrube(maklube) söyleşe göre değişir, gayet güzel yaparım onuda. 1,5 yılı geçti cemaatten ayrılalı :)

:D 4 sene turizmde mutfak eğitim +2 sene antalya mutfakta çalıştım var mı vs atıcak :D

en iyi yemeğim menemen ... bir kazan yap bir hafta yersin afiyet olsun.

En kolay ve lezizi yemek tarifi, üstelik misafir ağırlarkende çok fantasik oluyor; kalçalı butları alıyoruz altına tuz döşediğimiz fırın tepsisine koyuyoruz, tavukların hertarafına tuzu boca ediyoruz ve bir güzel sıvıyoruz. tavuklar görünmeyecek şekilde tızla kapattıktan sonra fırına veriyoruz. Bir buçuk saat kadar bişiridikten sonra tuzu kırıp lokum olmuş tavukları löplöplüyoruz. Afiyet olsun.

Seni hayvan hakları derneklerine şikayet etmek lazım eziyet etmişin hayvancağıza :D
Hayatım gurbette geçti hemen her yemeği yaparım.
Yaptığın hata ise, yağı iyice kızdırmadan eti atıyorsun. galeta ununun hemen kavrulup sertleşmesi için yağın kızgın olması gerekir yoksa dağılır.

ben tavuğu önce haşladımi, ardından suyunu süzdüm ama dibinde yine su kaldı. üşendiğim için onu süzmedim, tavuğu sosa bulayıp suyun içine koydum, ardından yağı üzerine döktüm. dedim yağ yağdır, böyle de pişer elbet. ( PİŞMEDİ )

şinitsel kızartayım demiştim bir keresinde şinitzelin kıtır olması gereken yeri tavaya yapıışmıştı :D

bende hiç anlamam çünkü hiç zor durumda kalmadık tek başıma ha kalsam yaparım çabuk kavrarım işi

ben ne yazıkki yemek konusunda çok seçiciyim,her yemegi yemem ama yedigim her yemegide yapmayı bilirim :) orta okula giderken mesela yemeklerimi anneme yaptırmaz,kendim yapardım.zaten tüm gün o kadar işle ugraşıyor,babama-kendisine-kardeşlerime yemek hazırlamış filan bari benimki eksik kalsın diyordum herşeyimi kendim hazırlıyordum.sonra üniye gittim,çok işime yaradı bu.tek başıma bi ev tutup orada kaldım,hiçde sorun çekmedim yemek konusunda.canım ne yemek çekiyorsa yaptım,yedim :D sonra kardeşimde aynı şehre geldi üni için,birlikte kaldık işte ögrenci evinde.tarsus ve adanada...kardeşimde yapıyordu yemek erinirdi,sürekli hazır yemek almaktan yanaydı.saat buna uygun degilse,para yoksa filan mecburen yapardı o da tabi.bence herkesin iyi kötü yemek yapmayı bilmesi gerekir.benim biçok arkadaşım dalga geçerdi benle lisedeyken işte erkek adam yemek mi yapar diye.yarın bu adam evlendiginde mesela karısı hasta filan oldu,annesine filan gitti bi süre orada kalıcak filan diyelim.napıcak,kadın iyileşene/eve gelene kadar sürekli dışardan yemek mi söyleyecek :) ustası olmasakda iyi kötü bişeyler yapmamız gerekir,insanlık hali bu belli mi olur gün gelir gerekir yani.

benim bi amcaoglu var,o çok beceriksizdir bu konuda mesela.ben orta okulda iken kendisi lise sondaydı işte.evde kimse yok,okuldan gelmiş maça gidicek.oturup yagda yumarta yapayım demiş.sonuç?yumurta yanmış çünkü adam tavaya yag koymamış.ciddi ciddi yagda yumartayı yagsız yapan bi adam.sonra bakmış olmayacak,ekmek soganla bişeyler atmış agzına çıkmış.yolda bana rastladı,bu yumurta neden yandı diyor :D

ben ne yazıkki yemek konusunda çok seçiciyim,her yemegi yemem ama yedigim her yemegide yapmayı bilirim :) orta okula giderken mesela yemeklerimi anneme yaptırmaz,kendim yapardım.zaten tüm gün o kadar işle ugraşıyor,babama-kendisine-kardeşlerime yemek hazırlamış filan bari benimki eksik kalsın diyordum herşeyimi kendim hazırlıyordum.sonra üniye gittim,çok işime yaradı bu.tek başıma bi ev tutup orada kaldım,hiçde sorun çekmedim yemek konusunda.canım ne yemek çekiyorsa yaptım,yedim :D sonra kardeşimde aynı şehre geldi üni için,birlikte kaldık işte ögrenci evinde.tarsus ve adanada...kardeşimde yapıyordu yemek erinirdi,sürekli hazır yemek almaktan yanaydı.saat buna uygun degilse,para yoksa filan mecburen yapardı o da tabi.bence herkesin iyi kötü yemek yapmayı bilmesi gerekir.benim biçok arkadaşım dalga geçerdi benle lisedeyken işte erkek adam yemek mi yapar diye.yarın bu adam evlendiginde mesela karısı hasta filan oldu,annesine filan gitti bi süre orada kalıcak filan diyelim.napıcak,kadın iyileşene/eve gelene kadar sürekli dışardan yemek mi söyleyecek :) ustası olmasakda iyi kötü bişeyler yapmamız gerekir,insanlık hali bu belli mi olur gün gelir gerekir yani.

benim bi amcaoglu var,o çok beceriksizdir bu konuda mesela.ben orta okulda iken kendisi lise sondaydı işte.evde kimse yok,okuldan gelmiş maça gidicek.oturup yagda yumarta yapayım demiş.sonuç?yumurta yanmış çünkü adam tavaya yag koymamış.ciddi ciddi yagda yumartayı yagsız yapan bi adam.sonra bakmış olmayacak,ekmek soganla bişeyler atmış agzına çıkmış.yolda bana rastladı,bu yumurta neden yandı diyor :D

Yumurta mevzunu çok olmadı 1 yıl önce felan yaptım :D yumurtanın nasılsa içinde yağı var dedim yağ katmak hiç aklıma gelmedi kötü ama ilerde anlatıcak komik olay oldu :D geçen yağla denedim yine yapamadım yumurtayı. sonra soluğu kebabçıda aldım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri