Yemek yesem günah olur mu ?

underworld25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar evde beslediğin papağınım var ama ben herkes gibi değilimdir misal kuşumun önünde yemek yiyemiyorum canı çekiyordur diye sizce böyle bir şey olur mu yemek yesem hayvan heves edermi. Misal suan 3-4m karsımda yemek yiyorum ve bana bakıyor. Ama ben zorla göstermeden yemeğe çalısıyorum. Aynı şekil sabah kahvaltılarında kusu baska odaya koyuyorum öyle yiyorum. Sadece kuş değil yolda piskevut yesem köpek geçse saklarım olurda canı çeker kokusunu alır diye. Sizde böylemisiniz yoksa benim duygularım mı bu şekil ayrıca dini boyutu nedir ?

Piskevuttan sonrasını okumadım, yazdığının dini boyutu yoktur. Sabah akşam milyon insan oruç tutuyor, televizyonlarda cızbız sucuk dönüyor. Umarım biraz olsun aydınlatmışımdıfgdıjasda

Şu televizyonlarda çıkan hocalara sorulan sorular gibi olmuş, önerim orayada bir sorman :)

Hangi dine göre boyutunu öğrenmek istiyorsun?

Hayvan hic tatmadigi seyi nasil cani ceker... insanlara karsi bendede bu burum olabiliyor ya davet ediyorum yada veriyorum genelde red edilir guven konusundan banada verilince bende red ediyorum.sonucta tanimadigin kisi.

!!! mobildeyim !!!

Son düzenleme:
Onu bunu bilmemde adamsın kardeşim. Empati seviyen çok üst düzeyde. Bu da çok zeki bi insan olduğunu gösterir aynı zamanda.

X62mz7.jpg

kuşu aç bırakma da ister önünde ye ister önünde yeme

Hayvanlar içgüdüleriyle hareket eder düşünmek sadece insana mahsus düşünüyorum o halde varım :) hayvanlar senin yaptıgın hareketleri anlamaz bile napıyor bu insan bi düşüneyim yemek mi yiyor hımm elindeki gofret mi diyemez :)

kuşun önünde yemi varsa sıkıntı etmene gerek yok, yolda karşılaşırsan bi lokma paylaşırsın

şimdi konuyu okuyan herkesin de canı çekti :)
Değerli kardeşim şunu hiç unutma, senin nefsin benliğin herşeyin önünde gelir. Bu bencillik değil. karnını doyur artanı bölebildiğini paylaş ama bunu öyle bir yap ki yarın da ayakta kalabil ve ömrün boyunca kendini tam ve sağlam olarak tutabilesin. Yüksek değerlere sahip insana rastlamak bu devirde çok zor. Ama bu değerleri hep muhafaza etmek önemli, bunun için de bu kadar naif düşünmemeli daha programlı olarak iyi bir insan olmalısın. İyi insan olmak gerçekten zor bir şeydir. merhametli olmak her zaman toplamda iyi bir sonuç doğurmayabilir.

bunu düşünüyorsun ama bilmediğim konu hakkında itham etmesini biliyorsun karar ver sence hangisi daha günah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri