Yemeksepeti Sahtekarlığı

Hakkınızı her zaman aramanız gerekiyor.

Herkes satın alınan kodlara takmış kafayı, ancak şöyle düşünün size bir indirim kuponu veriyorum ardından yemek ücretini kartınızdan tahsil ediyorum, sonra firma siparişi iptal edince de 10-15 güne hesabınızda olur diyorum. Bu normal mi şimdi ? Aynısı bana da oldu. 2. siparişimde.

Yemek ayağımıza gelene kadar herşey iyi ancak sorun çıkınca gerekli özeni gösteremiyor maalesef.

Bu arada kodların nasıl alındığı ne yapıldığı tamamen onlarla alakalı beni niye ilgilendirsin ?

Adamlar işini çok iyi yapıyor, bir iki kez beni mağdur etsin bişey olmaz düşüncesi, bence doğru bir yaklaşım değil.

NOT: Yine de başlıktaki itham biraz ağır olmuş gibi.

Son düzenleme:
konuyu okumadan salak saçma yorum yapmayın. restoran'a iptal emri veren yemeksepeti. 20 tl'lik ürüne istersen 20 tl indirim uygula ürün parasını yemeksepeti restoran'a ödüyor. çakallaığı yapan yemeksepeti anladınız mı ?

Artık okumam da, sadece şikayet ettim. Umarım yönetim gerekeni yapar. Git başka yerde ağla madem. Suçlu kim bilmiyorum da, yazdıklarına bakılırsa her şeyi hak etmişsin.

geçen bende burdan 2 kod almıstım birisiyle mcdonaldsdan sipariş verdim 45 dakka sonra arayıp yollamayacaklarını söylediler. parayı da halen alacaz. :D

benimde siparişimi iptal etmişler ürün yok diye aradım para ne olacak dedim 1-3 iş günü içinde ödenecek dedi kod kullandım dedim kod aktif dedi. parayı anında çekiyonuz dedim ödemesi niye uzun sürüyo diyince biz yapıyoruz bankanız bekletiyor diyo. dedim kapat uzatma

benimde siparişimi iptal etmişler ürün yok diye aradım para ne olacak dedim 1-3 iş günü içinde ödenecek dedi kod kullandım dedim kod aktif dedi. parayı anında çekiyonuz dedim ödemesi niye uzun sürüyo diyince biz yapıyoruz bankanız bekletiyor diyo. dedim kapat uzatma

yemek sepeti otomatik işlemi yapıyor. bankaya yansıma 5 iş gunu bulabiliyor.
kredi kart ile yapılan işlemler böyle sen hesap esktrana bak, 7 gun geçti tık yok ozaman bankanı arayabilirsin. almadığım hizmet var vede kredi kartımdan para çekılmış iptalini istiyorum dersin. okadar işte...
diğer kredi kart iptal işlemleride böyledir. iptal olunca 5 - 7 iş gunu beklersin. sonra iptal ederler.

Muhtemelen iptal haklarını saklı tutuyolardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri