yemeksepeti'nin 500 Milyon Dolara Satılması!

• Kullanıcı swt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
gayet normal artık hayat internette ve insanlar dışarı çıkmaya üşeniyor. Böyle siteler ilerde dahada değerlenir.

çok yüksek meblağ sadece şirket o fiyatı hakeder mi sanmıyorum ama işin birde know-how kısmı var bence bu parayı verecek olan daha çok yemek sepeti nin konseptine verir ondan sonra dünya çapında işletir çokta büyük paralar kazanır

hayatımda sipariş etmedim bence çok saçma bi site bişeye yaradğı yok

anne yok baba yok abla yok yenge yok teyze yok, yumurta zor pişiyorsun patates kızartmasında bıkmışsın makarnadan bıkkınlık gelmişse.

bu siteden ..... yaparım ulan diyorsun. siparişi geçiyorsun ağız tadıyla yiyorsun. o arada 1 kanal açarım diyorum verdiğim parayı alırım diyorsun flan filan :D

Günde 50.000 sipariş mi ne yapılıyormuş diye haber çıkmıştı birkaç yıl önce, şimdi daha fazladır. Hepsinden 1 lira alsa? :)

Günde 50.000 sipariş mi ne yapılıyormuş diye haber çıkmıştı birkaç yıl önce, şimdi daha fazladır. Hepsinden 1 lira alsa? :)

ortalama 15 lira desek her siparişe günde 750 bin hadi 1 milyon lira yapsın,restaurantlardan yüzde 10 alsa günlük 100k kar olur,yılda yaklaşık 40 milyon lira.500 milyon dolar nire 40 milyon lira nire

500 milyonum olsa zaten zenginim demektir. dahada paramı neden katlıyımki , alamıyacağım bir şeymi var ?

delikanlı aşk hayatınla bana örnek oldun. şimdi de yeme içme alışkanlığınla örnek oluyorsun. ben evde çok yalnız kaldım çıktım dışarı lokanta aradım. eski kafayız. aşkta da kaybettim, yeme içme olayında da :D

Annem gil 2 gün evde yoklardı, ben tekdim hep yemeksepetin'de sipariş ettim yemekleri...

delikanlı aşk hayatınla bana örnek oldun. şimdi de yeme içme alışkanlığınla örnek oluyorsun. ben evde çok yalnız kaldım çıktım dışarı lokanta aradım. eski kafayız. aşkta da kaybettim, yeme içme olayında da :D
Ahaha abi 😀 yok ya bende normalde lokantada yiyecektim baktım cepte 1 kuruş para yok, kart bende değil . Aha aç kaldım dedim aklıma yemeksepeti geldi. annem gili aradım hesap numarasini aldım bilgileri felan herseyi. her neyse yemek Sepetinde Online olarak ödedim 😀 2 porsiyon et durum 3 tane ayran sipariş ettim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok akillica bir yatirim,ben bu tarz sitelere her hafta en az 30-40€ veriyorum.Almanyada piyasayi 4 büyük firma götürüyor,liferando,lieferheld,lieferservice ve pizza.de.Bence Türkiyede bu sektörde hala bir bosluk var.Iyi bir sermaye ve altyapiyla yemeksepetinin tekeli kirilir ve piyasaya ortak olunur.

benimde sık kullandığım site.
epey avantajları var.
normaldir 500 milyon dolarım olsa alırdım. :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri