Yener'den Özgün Ayarında Quiz Kanallar!

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

yenerk

Kayıtlı Üye
Quiz Group

Özgün videolu özenle açılmış kanallar ile kaliteyi hissetme hazırlanın!

Bir kere alın müptelası olacaksınız!

Quiz partnere sokulmuş özgün videolu 1000 üstü izlenim 10 veya üstü aboneli kanallar.

Kendine nasıl bu kadar güvenebiliyorsun?

Güveniyorum çünkü aylardır aktif kanallarım var forumda çoğu kişi toplu kapanma konusuna kanallarım gitti diye mesaj atmıştır benim ise hiç bir zaman 1 günde toplu olarak kanalım gitmedi ya teliften yada flagtan gitti. Bunu az ve öz içerik atmama bağlayabilirim sanırım :) ama asıl mesele şu arkadaşlar mnote forumda çalışma tarzım şeklinde bir konu açmıştı o konuda adsense ile nasıl bir yöntemle çalıştığını anlatmıştı bende partner çalışıyordum onun tarzını partnere uyarladım üstüne birazda kendi taktiklerimi ekledim ve başarıyı yakaladım.

Neden kanallara kendin video atmıyorsun?

Atıyorum fakat şuan xxx sayıda aktif ve kazandıran kanalım var dolayısıyla artık biraz yavaşlamalıyım diye düşündüm tabi yavaşlamaktan kastım gece gündüz uyumak değil quiz kanal hazırlamamla birlikte günde 1 kanal da kendime hazırlıyorum artık.

Kanalların 7 TL yi hak ediyor mu?

Buna tabiki kanal alacak müşteriler karar verecek fakat ben kendime açar gibi açtığımdan hakettiğini düşünüyorum.

Ekipmanların neler?

Tulpar'ım farem masam ve koltuğum bana yetiyor youtube a yakalanmamak için fazlasına ihtiyacım yok :) Birde wireless adaptörlerim var onlar sayesinde mac değişik oluyor ama bunu genelde ayda bir filan yapıyorum bir etkisi olduğunu sanmıyorum.

Kanallara ne kadar süre garanti veriyorsun?

Girilmediği sürece 1 hafta garanti veriyorum.

Neden senden alalım tonla satıcı var?

Buna 1 tane kanal aldıktan sonra sen cevap ver :)

KANALLAR +15 ONAYLIDIR.

STOK:0

Fiyat: 7 TL

Ref var mı diye soracaksınız şimdi inşallah alırsanız olacak :) Onun dışında zaten güvenilirliğim konusunda probleminiz olmasın biz ticarete youtube ile başlamadık :)

Ödeme Kanalları

Webmoney

Enpara

PayPal

Son düzenleme:
Arkadaşlar ref aldım kanala girer girmez benim bile hoşuma giden kapak-profil resmi gördüm tavsiye ederim :) 1 hafta sonra tekrar güncelleyeceğim :)

Arkadaşlar ref aldım kanala girer girmez benim bile hoşuma giden kapak-profil resmi gördüm tavsiye ederim :) 1 hafta sonra tekrar güncelleyeceğim :)

kendime açtığım kanallara bile bu kadar özenmiyorum vallahi hocam :D 12 TL alıyorsam hakederek almak istiyorum

Başlığı Hander yenerin özgün kanal ayarları diye okudum

Pazarlama taktiğin güzel :) Ama uzun olmuş çoğu kişi okumaz diye düşünüyorum.
Paypal bilgilerini pm atarmısın, 1 adet almak istiyorum.

Hayırlı satışlar hocam sırf merak ettiğim için bile alabilirim kanalından bir kaç gün geçsin bakalım :)

Pazarlama taktiğin güzel :) Ama uzun olmuş çoğu kişi okumaz diye düşünüyorum.
Paypal bilgilerini pm atarmısın, 1 adet almak istiyorum.

1 adet teslim edildi.

Hayırlı satışlar hocam sırf merak ettiğim için bile alabilirim kanalından bir kaç gün geçsin bakalım :)

Teşekkürler hocam her zaman bekleriz :)

Başlığı Hander yenerin özgün kanal ayarları diye okudum

Bunlar hep pazarlama stratejisi :D

gönder hocam bir adet alayım inceleyeyim

Pm gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri