Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ref varsa alabilirimAllah satışlarınızı artırsın hayırlı satışlar hocam
![]()
[MENTION=10939]yenerk[/MENTION]
Özgünden kastınız tam olarak nedir? Anladığımız türden, her şeyiyle bize ait olacak bir özgün kanaldan mı bahsediyorsunuz? Bir de alacak her kişi için ayrı özgün içerik mi oluşturacaksınız?
Anladım, açıklamanız için teşekkür ederim.Tabi karşılıklı olacaksa neden olmasınsağolun hocam sizede hayırlı satışlar
Özgünden kasıt şu hocam şöyle açıklayayım youtube benzersiz içeriğe özgün gözüyle bakıyor yani siz her kanalınıza yeni bir video atarsanız spama yakalanma riskiniz azalır dikkat etmişsinizdir aynı spam videoyu bir kaç kez editlemeden yükledikten sonra politikalarımıza uymayan içerik diye uyarı verir video yayınlanmaz buda bu şekil bir algoritmanın varlığına işarettir bence. Kanallara kendi çektiğim videoları atıyorum yani ama bu videolar her zaman hit çekecek şekilde olmuyor atıyorum birinde arabayı diğerinde kuşu birindede kumandayı çektim kumanda olan tabiki izlenim getirmez ama spam algoritmasından biraz olsun kurtarır sizi.
Hocam bende bir adet kanal almak istiyorum denemelik , daha önce hiç Quiz 'e girmedim , tecrube edinip birazda kurcalamak iyi olur benim için ÖM atarsan sevinirim..
hayırlı satışlar.
1 adet alabilirmiyim. Ödeme yolu paypal.
pm gönderildi dönüş bekleniyor stok 25 e çıktı arkadaşlar
Ödeme yapıldı, kanalın teslim edilmesi bekleniyor.
Hayırlı satışlar , arkadaş son derece güvenilir ve işine sadık birisidir.
Akşam üzeri bir adet deneme amaçlı alınacaktır.
iyi forumlar .
1 Adet kanal alındı teşekkür ederim.
hala bana ref vermemekte ısrarlısın genç
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.