Yeni açılan bir kanalın canlanma süreci

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

Alex

Kayıtlı Üye
Hit, izlenim alınabilecek bir kategoride tüm ayarları uygun şekilde yapılıp açılan yeni bir kanal, sistemli ve disiplinli şekilde her gün, youtube to youtube şeklinde çalışarak en az 5 video yüklendiğinde, youtube dışı fazla çalışma yapılmadan yüklenen videoların izlenim alma ve kanalın abone çekmeye başlama süreci en fazla ne kadar sürer ?

Eğer 1 haftalık disiplinli video yükleme çalışmasının ardından halen videolarımız 10-15 izlenimde kalırsa, bir yerlerde yanlışı aramaya başlamalı mıyız ?

Asıl Sorum Şu: Yeni bir kanal çalışmasına başladığımızda, bu kanalın gelecek vaad etmediğini, kazanç potansiyeli olmadığını ne zaman anlarız? Yeni 1 kanal, ne kadar sürede az da olsa izlenim almaya başlar ?

Yeni 1 kanal açtığımda, video yüklemeye başladığımda, 5-10 izlenim alıyorum, bu motivasyonumu olumsuz etkiliyor, yüklediğim videolar zamanla mı hitlenir, yoksa bir yerlerde yanlış mı yapıyorum.

ballımısın. 1 gün sürer. umarım ne demek istedigimi anlamıssındır.

Hit, izlenim alınabilecek bir kategoride tüm ayarları uygun şekilde yapılıp açılan yeni bir kanal, sistemli ve disiplinli şekilde her gün, youtube to youtube şeklinde çalışarak en az 5 video yüklendiğinde, youtube dışı fazla çalışma yapılmadan yüklenen videoların izlenim alma ve kanalın abone çekmeye başlama süreci en fazla ne kadar sürer ?

Eğer 1 haftalık disiplinli video yükleme çalışmasının ardından halen videolarımız 10-15 izlenimde kalırsa, bir yerlerde yanlışı aramaya başlamalı mıyız ?

Asıl Sorum Şu: Yeni bir kanal çalışmasına başladığımızda, bu kanalın gelecek vaad etmediğini, kazanç potansiyeli olmadığını ne zaman anlarız? Yeni 1 kanal, ne kadar sürede az da olsa izlenim almaya başlar ?

Yeni 1 kanal açtığımda, video yüklemeye başladığımda, 5-10 izlenim alıyorum, bu motivasyonumu olumsuz etkiliyor, yüklediğim videolar zamanla mı hitlenir, yoksa bir yerlerde yanlış mı yapıyorum.

Çok sağlam yerlere parmak basmışsın üstad.Ama şunu söyliyeyim bu işi yapanlar 1 günde'de yapıyor çok sağlam sonuçlarda alıyor

ballımısın. 1 gün sürer. umarım ne demek istedigimi anlamıssındır.

Benim sorum, şans faktörü vs. tüm faktörler sabit kabul edildiğinde normalde, sürekli güncel video upload sonucunda yeni 1 kanalın videolarının en az 100'er izlenme alması için ne kadar beklememiz gerekiyor ?

bu işte kazanç sağlamak istiyosan sürekli deneme yanılma yapman gerekiyo başkalarından aldığın taktik %10 %20 etkili olur en fazla .
eğer bi hafta önce başladıysan da kazanamaman çok normal bence .Benim 6 ay oluyo bu işe gireli ve çok şükür son iki aydır çalışmalarımın sonucunu almaya başladım diyebilirim.

Çok sağlam yerlere parmak basmışsın üstad.Ama şunu söyliyeyim bu işi yapanlar 1 günde'de yapıyor çok sağlam sonuçlarda alıyor

Yeni açtığımız kanala ilk yüklediğimiz videolara iyi izlenim alabilmek için bazı bilinmesi gereken püf noktalar var o zaman.

---------- Mesaj saat 06:44:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:42:08 civarında gönderildi. ----------

bu işte kazanç sağlamak istiyosan sürekli deneme yanılma yapman gerekiyo başkalarından aldığın taktik %10 %20 etkili olur en fazla .
eğer bi hafta önce başladıysan da kazanamaman çok normal bence .Benim 6 ay oluyo bu işe gireli ve çok şükür son iki aydır çalışmalarımın sonucunu almaya başladım diyebilirim.

O zaman yeni açılan bir kanal büyük umutlarla açılmamalı, ya tutarsa diye deneme yanılma kanalı şeklinde mi açılmalı?

Çok önemli bir bilgi vermişsin hocam, tam da bilmek istediğim bu, yeni bir kanalımıza yüklediğimiz videolar izlenim almıyorsa çabalarımız sabırla sürdürülmeli mi? Yoksa kanalın iş yapmayacağını anlayıp boşa enerji harcanmamalı mı?

kanalına 10,000 video yukle. 2 ay sonra en kötü ihtimal ile kanalında 1000 abonen olur. kanalındaki 100, 200 500 sen karakıl bu yazdıgım sayının altındakı izlenimleri sil. kanalı temizle. sonra gunluk 1 video at her attıgın video 10dk sonra 301+ olsun. yada 300 500 video yukle 6 ay sonra bu dedıgımı yap.

kanalına 10,000 video yukle. 2 ay sonra en kötü ihtimal ile kanalında 1000 abonen olur. kanalındaki 100, 200 500 sen karakıl bu yazdıgım sayının altındakı izlenimleri sil. kanalı temizle. sonra gunluk 1 video at her attıgın video 10dk sonra 301+ olsun. yada 300 500 video yukle 6 ay sonra bu dedıgımı yap.

videoları manuel yüklüyorum, ayrıca spam olma tehlikesine karşı 10.000 gibi yüksek sayıdaki videoları günlere yayarak yüklemek daha doğru olur bana göre, izlenim almayan videoları temizleme, silme işlemi hoşuma gitti, güzel mantık. Tek arzum videoyu yükler yüklemez +301 olsun, bu büyük zevk.

Her durumda yeni açılan bir kanalın oturması, videolarının izlenim alması için abonelere ihtiyaç var, abone kazanmak için de en az 1-2 ay sürece ihtiyaç oluyor.

Yani yeni açılan 1 kanalın canlanması nerden baksan 3 ayı buluyor sanırım.

asagıda verıdgım konuyu takıp et. ben 1ayda 1000video yukledım 400abone var 50nin altı izlenimleri sidim . video sayısı 800 dustu. kanal hala yukselmekte. 1000 video cıktıgında 100 altı izlenimleri silecem. sonra gunluk 1 video yukleyerek kanalı kalkındırmaya calısacagım.
asagıdaki yöntem sahsım tarafından denendi ve dogrulandı.

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/734-1000-video-yukleme-lari-leri.html

farklı kanallarınız için bu yöntemle başarılı olup izlenim aldınız mı hocam, yani bu yöntem kazanç sağladı mı, 1000 video'yu zamana mı yayıyorsunuz, kaç günde atıyorsunuz kanalınıza?

Yeni açtığımız kanala ilk yüklediğimiz videolara iyi izlenim alabilmek için bazı bilinmesi gereken püf noktalar var o zaman.

---------- Mesaj saat 06:44:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:42:08 civarında gönderildi. ----------

O zaman yeni açılan bir kanal büyük umutlarla açılmamalı, ya tutarsa diye deneme yanılma kanalı şeklinde mi açılmalı?

Çok önemli bir bilgi vermişsin hocam, tam da bilmek istediğim bu, yeni bir kanalımıza yüklediğimiz videolar izlenim almıyorsa çabalarımız sabırla sürdürülmeli mi? Yoksa kanalın iş yapmayacağını anlayıp boşa enerji harcanmamalı mı?

izlenim almıyorsa kanalın tabiki de sabırla devam etmelisin ama sabırsız olmamalısın evet insan çabalarının sonucunu alamayınca hayal kırıklığına uğruyo belki bırakacak derece ye gelebilirsin .
Ama başarmak istiyorsan çaba sarfetmelisin sürekli yeni fikirler üretmelisin .
açtığın kanal izlenme almaz deyip uğraşmayı bırakma sürekli çalışmalar yap o kanal üzerinde ve çok hızlı olmaya çalış tükçe çalışıyosan sürekli bişeyler oluyo nasıl ilk ben yüklerim diye uğraş ve o haberin dünya çapında bi haber özelliği varsa ingilizce bi başlık yazıp tekrar yükle( bu da benden bi taktik :D )

Ve son olarak onbin video yükle falan diyenlere de pek aldırma o kanalın ömrü pek olmaz gerçek hayatta olduğu gibi bu işte de yan gelip yatarak kimse para kazanamaz ...

Onemli bir konu ancak yukleme bot ile olsa nasil olur ? Etiket vs degistirsek...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri