Yeni açılan networkler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dj Precision

Kayıtlı Üye
Öncelikle kimseye öyle yapıyor falan demiyorum. Neredeyse hergün yeni bir network başlığı bizde gidip kanallarımızla başvuru falan yapıyoruz merak ettiğim sizler sağlam içeriklerinizle buralara başvuru yapıyor musunuz ? eskiden sır gibi saklanan içerikler şimdi teker teker gün yüzüne çıkıyor. Öyle aklıma geldi hiç aklınıza bununla ilgili bir şeyler gelmiyor mu ?

Öncelikle kimseye öyle yapıyor falan demiyorum. Neredeyse hergün yeni bir network başlığı bizde gidip kanallarımızla başvuru falan yapıyoruz merak ettiğim sizler sağlam içeriklerinizle buralara başvuru yapıyor musunuz ? eskiden sır gibi saklanan içerikler şimdi teker teker gün yüzüne çıkıyor. Öyle aklıma geldi hiç aklınıza bununla ilgili bir şeyler gelmiyor mu ?

Sırf içerik öğrenmek için mi bu zahmete katlanıyorlar sizce :)

partner açacak kadar bu işi bilen insanın kimsenin içeriğine ihtiyacı yoktur
önüne gelene veriyorlarsa açın kendi kanallarınızı baglayın

Bir terslik var ama neyse yakında kokusu çıkar.

Yabanci diliniz varsa hic durmayin gidin sizde alin

Mobilim yazim hatasi olabilir.

mailini yolla sana iade olarak 3-5icerik vereyim

partner açacak kadar bu işi bilen insanın kimsenin içeriğine ihtiyacı yoktur
önüne gelene veriyorlarsa açın kendi kanallarınızı baglayın

İşte bunu bilemezsin, bende bilemem şimdi o kadar içeriği ve potansiyelini görüp 2 kazanç yolu varken belki yapar. Neden yapmasın tabi ben yapıyor demiyorum kimse sadece aklıma geliyor.

---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

mailini yolla sana iade olarak 3-5icerik vereyim

Koşarak gelmişsiniz.... İhtiyacım yok sağolun.

Öyle demiyorum ama işin içine bizim türk milleti girince aklıma bazı düşünceler geliyor sadece

Hocam ;

Yeni açılan networkların (Multicolor) hariç hepsi uçtu zaten.Adamlar alım yapmıyor gerekçe ise telifli içerik diye.Düşünün sizin sağlam bir kanalınız var başvurdunuz ve netwrok sahibinin eline geçti.Ne yapacak bu içerikle hiçbir yer telifli içerik kabul etmezken adsense her ay ban atarken bence kimse bu kadar uğraşıpda sırf içerik öğreneyim zahmetine girmez.

Bakınız eskiden dünya adam vardı her içerik kopyalanırdı,sahte telif,topluluk gırlaydı.Şimdi kimse kalmadı neden çünkü adam kanal yapsa boşa kürek çekiyor alan network yok ki.

Hocam ;

Yeni açılan networkların (Multicolor) hariç hepsi uçtu zaten.Adamlar alım yapmıyor gerekçe ise telifli içerik diye.Düşünün sizin sağlam bir kanalınız var başvurdunuz ve netwrok sahibinin eline geçti.Ne yapacak bu içerikle hiçbir yer telifli içerik kabul etmezken adsense her ay ban atarken bence kimse bu kadar uğraşıpda sırf içerik öğreneyim zahmetine girmez.

Bakınız eskiden dünya adam vardı her içerik kopyalanırdı,sahte telif,topluluk gırlaydı.Şimdi kimse kalmadı neden çünkü adam kanal yapsa boşa kürek çekiyor alan network yok ki.

Tamam haklısınız ama nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Yani bilemeyiz benimkisi sadece bir düşünce

Arkadaş şüphesinde haklı. Hub partner almak 2-3 maillik iş.

İşte bunu bilemezsin, bende bilemem şimdi o kadar içeriği ve potansiyelini görüp 2 kazanç yolu varken belki yapar. Neden yapmasın tabi ben yapıyor demiyorum kimse sadece aklıma geliyor.

Hocam uzun vadede kazanç sağlayan Hub sahipleri bunu yapmaz örnek Multicolor Zeplin ama hubu alıp 1 ödeme bile yapamadan partnerle alakalı sorunlardan kapanmalardan vb. sorunlardan kanal alımını kapatanlar yapabilir. Oda niye yapar adamda da işte gelir kaynağı kalmaz hubu patlar spam kanal alamayınca bildiği yollardan kendi bulduğu içerik olsun huba gelen olsun spamlar kazanabildiğini kazanmaya bakar. Örnek olarak Zeplin bu kadar ödeme yaptı 3. yü de yapacak %30 kesintisinin %15 ine zaten ortak adam tüm kanallardan %15 de az para çıkarmaz 3 ay süresi boyunca aynı şekil Multicolor böyle adamların ihtiyacı zaten olmaz dediğiniz şekilde bir şey yapıp müşteri kaçırmaz istemezler. Ama dediğim gibi ayını doldurmadan bir şekil patlayanlar yapabilirler. Yapmışlardır demiyorum.

Tamam haklısınız ama nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Yani bilemeyiz benimkisi sadece bir düşünce

Hocam vallahi bana sorarsan en sağlam içeriği olan adam bile son güncellemeler partnerlere getirilen yaptırımlar yüzünden zora girdi.Ne kadar çok içeriğide olsa çoğu partner telifli içeriğe sıcak bakmıyor.Kimse açıklamıyor ama youtube belkide lisans iptaline kadar gidiyor ki korku çok büyük.İşte arada bazı arkadaşlar sağolsunlar partnerlerler ile anlaşıp 100,200 tane kanal sokturmayı başarıyor. Zeplin network olduğu gibi ilk toplu kapanmada partner uyarıyor.Mecbur alımlar kapanıyor yada tüm kanalları atıyor.

İşin özü ben forumdaki arkadaşlara güveniyorum.1 yıldır bu forumdayım aktif olarak çok az insan gördüm dolandırıcı hırsız.Bu forumda ne bileyim aile gibiyiz.Korkmayın bence.

zahmet mi? önüne gelene veriyorlar hocam
zahmetli bir şey değil ise hocam bir tane hublık da siz alın görelim...
1 -2 güne biter zaten halldersiniz siz...
NOT: 3 Ocaktan beri bende hublık başvuruları yapıyorum.3 Ayrı yer ile anlaşabildim ama bu MCN'lerin kötü referans ve tecrübelerinden kabul etmedik.

Hucum partner açalım yt kanalı gibi onuda bitirelim dimi:(
Arkadaşlar gerçekten herkesin partner açması bence kötü şeylerin olacağına delalet eder:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri