Yeni açılan networkler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam vallahi bana sorarsan en sağlam içeriği olan adam bile son güncellemeler partnerlere getirilen yaptırımlar yüzünden zora girdi.Ne kadar çok içeriğide olsa çoğu partner telifli içeriğe sıcak bakmıyor.Kimse açıklamıyor ama youtube belkide lisans iptaline kadar gidiyor ki korku çok büyük.İşte arada bazı arkadaşlar sağolsunlar partnerlerler ile anlaşıp 100,200 tane kanal sokturmayı başarıyor. Zeplin network olduğu gibi ilk toplu kapanmada partner uyarıyor.Mecbur alımlar kapanıyor yada tüm kanalları atıyor.

İşin özü ben forumdaki arkadaşlara güveniyorum.1 yıldır bu forumdayım aktif olarak çok az insan gördüm dolandırıcı hırsız.Bu forumda ne bileyim aile gibiyiz.Korkmayın bence.

Öyle bi korkum yok aslında o kadar fazla sağlam bir içerğimde bir kazancımda yok ama öyle düşünce geliyor insanın aklına neler görüyoruz yani hayırlısı.

Hucum partner açalım yt kanalı gibi onuda bitirelim dimi:(
Arkadaşlar gerçekten herkesin partner açması bence kötü şeylerin olacağına delalet eder:(

CMS programı var,cart var curt var lisansı almak için yurt dışına gidip gelmek lazım hatta direk yurt dışında yaşamak daha iyi olur.Partner olmak 3,5 tık kadar kolay değildir.

En ufağından ülkemizde atıyorum kombi bayiliği bile almak için fabrikaya gidip 1 hafta eğitim alıyorsun.Sonra teste giriyorsun en son veriyorlar (ECA) .

zahmetli bir şey değil ise hocam bir tane hublık da siz alın görelim...
1 -2 güne biter zaten halldersiniz siz...
NOT: 3 Ocaktan beri bende hublık başvuruları yapıyorum.3 Ayrı yer ile anlaşabildim ama bu MCN'lerin kötü referans ve tecrübelerinden kabul etmedik.

vidcast tan aldım hocam dün

Öyle bi korkum yok aslında o kadar fazla sağlam bir içerğimde bir kazancımda yok ama öyle düşünce geliyor insanın aklına neler görüyoruz yani hayırlısı.

Hocam kanalım 3 haftadır boşta, kopyalasa ne olur ki kaç yere başvurdum alan yok :) pek korkum yok benim.Güncelinide bulamaz zaten.

vidcast tan aldım hocam dün
1 - burak senin aldıgın sun network değil
2- 2 kapanan kanalı ödemiyor
3 - scalelab'a baglı.Spam telifli içerikleri gizliye alıp öyle partnere sokabiliyorsun
4 - Vidcast Scalelab'ın sub-network'ü her ne kadar kabul etmese de...
5 - 2 ay sonra atacagı kesin.
6 - ben de görüştüm onlarla bunların hepsini bizzat kendisi söyledi.

Not : inanmazsan skype ssleri var :)

1 - burak senin aldıgın sun network değil
2- 2 kapanan kanalı ödemiyor
3 - scalelab'a baglı.Spam telifli içerikleri gizliye alıp öyle partnere sokabiliyorsun
4 - Vidcast Scalelab'ın sub-network'ü her ne kadar kabul etmese de...
5 - 2 ay sonra atacagı kesin.
6 - ben de görüştüm onlarla bunların hepsini bizzat kendisi söyledi.

Not : inanmazsan skype ssleri var :)

doğrudur. İngilizcem olmadığı için konuşma sağlayamadım. Creative Nation ile konuşuyorum. Onlardan alacam yüksek ihtimal

Her ay ödeme var üstelik

Yanlışsam düzeltin ama partnerlerin açılması bizim için çok iyi ama her önüne gelenin alt bayilik alması kötü . İnşallah ilerde üzülmeyiz canımız yanmaz . Tek temennim bu

doğrudur. İngilizcem olmadığı için konuşma sağlayamadım. Creative Nation ile konuşuyorum. Onlardan alacam yüksek ihtimal

Her ay ödeme var üstelik
bulaşmaaaa :) ilk kapanma durumunda scam garantisi veriyorlar kendileri bunu da 4 ayrı mail görüşmesi ve 3 bucuk saatlik skype görüşmesi ile tespit ettim.Zaten reddetmiyor da kendileri bunu :)

hepimiz emek veriyoruz ve kanallarımızın-içeriğimizin üzerine titriyoruz, haklısınız.

ama eğer partnerler hakkında şüpheniz var ise çalışmazsınız arkadaşlar.
bunu uzatmaya ya da tartışmaya gerek yok bence..

Valla ben hiç bir yerli network bayisine açıldığı gibi kanal vermiyorum ilk ödemesini yaptıktan sonra veriyorum multicolora bu hafta kanal verdim hiç bir şüphem yok adamın dibidir onlar der geçerim Zeplin de ilk ödemesini yaptı 2. ay kanal bağladım ödemeyi de yaptılar sorunsuz adamdırlar der geçerim. Ama ilk ödemesini yapmadan yapamadan mcn problemli veya iç problemi ne ise patlayan yerli bayiler içerik kullanabilirler diye düşünüyorum. kullanmışlardır demiyorum sadece kullanabilirler diye düşünüyorum.

Arkadaşlar şu anki durum tamamen Yt un partner firmalarına koyduğu spam dan dolayı kapanan aylık 1000 kanal kotasıdır.Partnerlerin alt Hub,Cms adını ne koyarsanız koyun bütün ortakları buna uymak zorunda.Eğer riskli 1000 kanal varsa her ay bunları temizlemek zorundalar.Şansa bu ay size vurur piyango bir sonraki ay diğerine.Anlıyacağınız artık kanalınız 1 ay ödeme alırsa öpün başınıza koyun.Bir sonraki ay başka bir partner alırsa ne ala almazsa yapacak birşey yok.

hocam hangisi iyi o zaman onunla görüşeyim.

BroadbandTV_Network
Fullscreen
MakerGen
StyleHaul
SonyBMG
Base79
Rumblefish
ingrooves

deneme yanılma zaten bu olay deneyecez hepimiz :)

---------- Spam Engelliyici 02:08 ---------- Önceki Mesaj 02:04 ----------

Arkadaşlar şu anki durum tamamen Yt un partner firmalarına koyduğu spam dan dolayı kapanan aylık 1000 kanal kotasıdır.Partnerlerin alt Hub,Cms adını ne koyarsanız koyun bütün ortakları buna uymak zorunda.Eğer riskli 1000 kanal varsa her ay bunları temizlemek zorundalar.Şansa bu ay size vurur piyango bir sonraki ay diğerine.Anlıyacağınız artık kanalınız 1 ay ödeme alırsa öpün başınıza koyun.Bir sonraki ay başka bir partner alırsa ne ala almazsa yapacak birşey yok.
Bir düzeltme yapmak istedim.Bir MCN nin bana bu konuda yaptıgı bilgilendirme;

" As of September 2015, YouTube is enforcing a new policy that limits any MCN (e.g. xxxxxxx and all of its subnetworks) to 1,000 suspended channels within any period of 90 days. This means all xxxxxx networks are collectively limited to 1,000 suspended channels within 90 days, not 1,000 suspended channels per network or subnetwork."

Yani 30 gün değil 90 gün içerisinde toplam 1000 kanal sayısı var ve bu CMS hesabına dahil olan MCN ve tüm sub-networklerinin toplam rakamı.

Öncelikle kimseye öyle yapıyor falan demiyorum. Neredeyse hergün yeni bir network başlığı bizde gidip kanallarımızla başvuru falan yapıyoruz merak ettiğim sizler sağlam içeriklerinizle buralara başvuru yapıyor musunuz ? eskiden sır gibi saklanan içerikler şimdi teker teker gün yüzüne çıkıyor. Öyle aklıma geldi hiç aklınıza bununla ilgili bir şeyler gelmiyor mu ?
Katiliyorum.illaki stok yapılıyordur ilerde ne olur ne olmaz :)

mailini yolla sana iade olarak 3-5icerik vereyim

Şey hocam arkadaş ihtiyacım yok demiş de kazandıran 3-5 kategori varsa ben alabilirim yani seve seve :D:D

Konu sahibi için edit: arkadaşlar eğer ki spam yapıyorsanız zaten kategoriniz ne olursa olsun o video sizin değil ki sizde bi başkasından bulup yüklediniz farzedinki siz kanalı baplayana kadar o kategoride sadece siz ve sizin kopyaladığınız kanal var kanalı bağladıktan sonra bir kanal daha çıktı ortaya partner sahibinin kopyaladığını veya başkasının açtığını nasıl anlayacan ki
İçeriğim öğrenilmesin derdindeysen ya izlenmeyip yayılmayacak ki bu çok amaçsız bişey yada adsense bağlayıp risk alacaksın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri