Yeni açılan networkler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam olurdu ama şimdi benden gördüğünü verdi diyen de cikar diye korkuyorum :) gir bir siteye her gördüğünü dene

Öyle bişey diyen olursa yakarım geceleri abim :D
Sen beni pm siz bırakma güldür yüzünün kardeşini mobilim şu an :)

Partnerler ya yasal nedenlerden yada 1000 kota muhabbetıne artık ınce eleyıp sık dokuyorlar Ben yerli networklere de başvurdum 80-100k lık movie kanallarım ile ne yerlisi nede yabancısı kanalları almadı Ben belkı alanını bulamamıs olabılırım Son zamanlarda bu kadar network açılıyor ve ben alanına denk gelmedım yüzde 50 kesen ve hemen davetiye gonderen network bile almadı Amacım kımseyı kötülemek ve iftira atmak değil Şimdi ben bir yerli network açsa idim iyi kanalları ve içerikleri illa kafamda bir yere yazardım bal tutan parmağını yalar misali

1 kisi desin ki multicolor a kanal bagladim kopyalandi. Network u kapatir giderim. Bu kadar acik konusuyorum. Binlerce mail sattim. Quiz sattim. Bu isin en altin zamanlarinda bile ben 1 kisinin kanalini kopyalamadim takip etmedim. Isim bile verebilirim sizlere bana referans olacabilecek efsane spamcilarin eger izinleri olursa. Suphesi olan varsa bize kanal baglamasin ama hakkimizi yemesin. Nasil calistigimizi nasil emekler verdigimizi herkes goruyor. Bugune kadar 100-150 networkle gorustum hubluk almadigim bir suru yer oldu ve alamadigim ayrica. Bu is 2 3 mail diyen arkadaslar; alin 2 3 maille bi hubluk 2 ay calisin sonra paranizi odemesinler burada hep beraber sovelim. O isler o kadar basit degil.

Bugun ben birsey istedigimde eger bu forumda buna destek verecek arkadaslarim abilerim kardeslerim varsa ki varlar Allah razi olsun, zaten birseyleri basarmisiz demektir. Bal tutan parmagini yalar mi yalamaz mi bilmem ama bu zihniyetle bizim ulkedeki torpilin, guvensizligin bitmeyecegini soyleyebilirim. Bir yerlerden artik bunu kirmak lazim diye dusunuyorum ama ne adim atsak bir guvensizlik.

Atilan kanallar odenmeyecek mi, oohh 2 ay kanalimi islettiniz parama yattiniz diyen arkadaslar vardi mesela, kimsenin parasina yatmadik sukurler olsun. Ama o arkadaslardan bir daha ses cikmadi cok sukur. Bulursam ekliyim kendisi yazsin odemesini almismi almamis mi.

Her neyse cok uzun oldu da yazi, gercekten neden kimse birbiriyle birsey paylasmiyor bu forumda ben suan bunu cok net bir sekilde anladim. Cunku asiri derecede bir guvensizlik var ne yaparsan yap ne edersen et kanimiza islemis.

Dedigim gibi 1 tek Allahin kulu ciksin desin ki benim icerigim kopyalandi multicolor da bugun butun forumdan ozur dileyen bir video yayinlar bu isi de foruma kapatirim. Kimsenin emeginde ekmeginde gozumuz yok.

Selametle.

Ekleme: [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] dan alinti.
OOOOOOOHHHHHH iyiymiş ha. içimden tek kelime olarak siz kimsiniz ya. Hayırdır demek geldi. Niye biliyormusun. Az önce bir kanalıma bakayım durum nedir dedim iyiki de bakmışım. Birazdan diğerlerinede bakacağım. Geçen gün 20 kanalımı atmışsınız. kazandırdı kazandırdı attınız. ödeme yapılmayacak güzel iş haaa. şimdi bir tane büyük kanala baktım. 2 milyon üzeri gösterim 2000 abone kanal 3 yıllık kanal. siz kimsiniz de benim böyle bir kanalımı atıyorsunuz dememek elde değil. hiiiiç alınmaca gücenmece olmasın. harbiden ne ayaksınız diyorum artık.

Son düzenleme:
1 kisi desin ki multicolor a kanal bagladim kopyalandi. Network u kapatir giderim. Bu kadar acik konusuyorum. Binlerce mail sattim. Quiz sattim. Bu isin en altin zamanlarinda bile ben 1 kisinin kanalini kopyalamadim takip etmedim. Isim bile verebilirim sizlere bana referans olacabilecek efsane spamcilarin eger izinleri olursa. Suphesi olan varsa bize kanal baglamasin ama hakkimizi yemesin. Nasil calistigimizi nasil emekler verdigimizi herkes goruyor. Bugune kadar 100-150 networkle gorustum hubluk almadigim bir suru yer oldu ve alamadigim ayrica. Bu is 2 3 mail diyen arkadaslar; alin 2 3 maille bi hubluk 2 ay calisin sonra paranizi odemesinler burada hep beraber sovelim. O isler o kadar basit degil.

Bugun ben birsey istedigimde eger bu forumda buna destek verecek arkadaslarim abilerim kardeslerim varsa ki varlar Allah razi olsun, zaten birseyleri basarmisiz demektir. Bal tutan parmagini yalar mi yalamaz mi bilmem ama bu zihniyetle bizim ulkedeki torpilin, guvensizligin bitmeyecegini soyleyebilirim. Bir yerlerden artik bunu kirmak lazim diye dusunuyorum ama ne adim atsak bir guvensizlik.

Atilan kanallar odenmeyecek mi, oohh 2 ay kanalimi islettiniz parama yattiniz diyen arkadaslar vardi mesela, kimsenin parasina yatmadik sukurler olsun. Ama o arkadaslardan bir daha ses cikmadi.

Her neyse cok uzun oldu da yazi, gercekten neden kimse birbiriyle birsey paylasmiyor bu forumda ben suan bunu cok net bir sekilde anladim. Cunku asiri derecede bir guvensizlik var ne yaparsan yap ne edersen et kanimiza islemis.

Dedigim gibi 1 tek Allahin kulu ciksin desin ki benim icerigim kopyalandi multicolor da bugun butun forumdan ozur dileyen bir video yayinlar bu isi de foruma kapatirim. Kimsenin emeginde ekmeginde gozumuz yok.

Selametle.

+1 katılıyorum hocam söylediklerine :)

Mesela partner e güveniniz yoksa arkadaşlar, gidin kendiniz hub alın sub net alın... Ben o şekilde yaptım başta BBTV olmak üzere 5 tane kendime ait sub network'üm var bunlarla başvuru yapıp kanallarımı partnere bağlıyorum. İnsanla uğraşmak kolay iç değil gerçekten bu yüzden de kimsenin soru işareti aklına gelmesin ve benimde çalışma planımı bozmasın diye konu bile açma gereği duymadım.

Bağlayacak partner listesi biliyorsanız bağlayın, ama subnetwork leri de zan altında bırakmayın, kimse sizi zorlamıyor getirin kanalları diye, sizin kendi kararınız!

Saygılar.

Edit: pm atmanıza gerek yok nasıl alıyorsunuz nedir şartlar vs gibi, sub network kabul eden mcn ler zaten şartları belirtiyor size sitelerinde veya mail yoluyla, şartları sağlarsanız alırsınız.

Son düzenleme:
Partnere güven çok önemli. Bugünlerde bunu çok acı şekilde öğrendim. Konu kilit, tartışmalarla uğraşmayalım boşuna. Para kazanmaya çalışsın herkes kendi hakkıyla. Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri