Yeni Açtığım Kanallar İzlenmiyor

kazimsanver

Kayıtlı Üye
Merhabada arkadaşlar Dedicated kullanıyorum, dedicatedi ilk aldığımda açtığım kanallar çok iyi izleniyordu. 5-6 kanalım spamdan kapandıktan sonra açtığım hiçbir kanal istikrarlı bir izlenim yakalayamadı. 1 gün 100k izlenip 2. gün 1k izleniyor. Aşırı bir dengesizlik var. Bu sorunu nasıl çözerim ? Yeni bir IP satın almam sorunu nasıl çözerim ?

Sorunu çözmeme yardım olana ben de yardımcı olacağım.

Sistem değişiyor, sürekli değişiyor. Kanal onay sürelerini artırdılar. Sizce neden?
hemen para kazanmayın diye. Hem onlar kazandı hem sizler kaybettiniz. Onlar için win win.
Bu deneme sürecinde çok muhteşem özgün bir kanal değilseniz sizi çok fazla önermiyor ve izlenme sayınızı belli bir sayının üstüne çıkarmıyorlar.

Aynı sorunları bende yaşıyorum eskiden ahanda video patladı uçacak dediğim videolar bıçak gibi kesiliyor duvara tosluyorum resmen. 5 ay uzak kaldık ama ne değişti de böyle olmui youtube anlamadım.

Aynı sorunları bende yaşıyorum eskiden ahanda video patladı uçacak dediğim videolar bıçak gibi kesiliyor duvara tosluyorum resmen. 5 ay uzak kaldık ama ne değişti de böyle olmui youtube anlamadım.

İnan 5-6 aydır bende bu sorunla uğraşıyorum, dedicatede yeni IP aldık bakalım ne olacak :)

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

Bende yeni açılan kanallar aksine daha çok izleniyor, hatta ilk videoda patlıyor

Gmailini kendim açtığım kanallar sanki bir tık daha iyi gibi ama satın aldığım gmaillerde durum çok kötü, sen maili kendin mi oluşturuyorsun hocam ?

İnan 5-6 aydır bende bu sorunla uğraşıyorum, dedicatede yeni IP aldık bakalım ne olacak :)

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

Gmailini kendim açtığım kanallar sanki bir tık daha iyi gibi ama satın aldığım gmaillerde durum çok kötü, sen maili kendin mi oluşturuyorsun hocam ?

Yok hocam satın alıyorum

Neden satın alıyorsunuz? Kendiniz oluştursanız ne gibi bir mahsuru var?

Bir de yurtdışından açılıp, o lokasyondan içerik yükleyen kanallar da, Bağkur primi ödemek zorundalar mı?

Bir ara kendi açtığım mailler kapanıyordu, o günden beri en az 3-4 aylık mailleri alıyorum bir daha kapanma vs görmedim.

Bir ara kendi açtığım mailler kapanıyordu, o günden beri en az 3-4 aylık mailleri alıyorum bir daha kapanma vs görmedim.

Siz de aylık 3 bin liralık Bağkur primini ödüyor musunuz? Yoksa yurtdışı lokasyonlu olarak Youtube çalışanlar bu primden muaf mı? Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri