resim yukarda
4-5 Gün önce açtığım gmaile kanal açtım ve rozet gelmiş .. Şimdilik ne abonem var nede izlenmem yüksek ?
Bu olayı araştırdım ve şunlar çıktı
Onay rozetleri
Kanalım için nasıl doğrulanmış ad alabilirim?
Ad doğrulaması uygunluğunun belirlenmesi için birkaç farklı etken incelenir. Kanalınızın nitelikleri uygunsa zaman içinde Google+ sayfanız veya profiliniz için otomatik olarak bir ad doğrulama rozeti alırsınız. Google+ ad doğrulaması çok sayıda işletme ve kuruluş tarafından kullanılabilir. Doğrulanmış onay işaretini alabilecek uygunlukta olabilmek için kanallar şunları karşılamalıdır:
- Bir Google+ sayfası veya profiliyle bağlı olmalıdır
- Google+ sayfanız veya profiliniz, ticari tüzel kişiniz, kuruluşunuz, markanız ya da ürününüz tarafından yetkilendirilmiş olmalıdır.
- Kanal Google+ sayfasına bağlıysa sayfada kuruluşunuzun web sitesine ait bir bağlantı bulunmalıdır. Web sitesi doğrulanmış olmalıdır (örn. web sitesi URL'sinin yanında küçük bir onay işareti olmalıdır). Bu işlemi +sayfası sahibi bu talimatları izleyerek kendisi de yapabilir.
- Önemli sayıda abonesi bulunmalıdır.
Şimdi benim anlamadığım nasıl onay rozeti verdiler bana ?
bu avantajmıdır ve ne gibi avantajları var
not: benim gördüğüm her videoamda dolar yanmakta ? (eşleşen olmadığı sürece)
ve video ismi arattığımda aldığım kanal aşağılarda benimki ilk başta çıkmakta artısı bu sanırsam birde