Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar yeni adsense acıyorum ama aynı bilgisayardan acıyorum sorun olur mu ? Bu arada basvuru yapalı 4 gün oldu hala inceleniyor sizce bu bir sorun mu ?
Sorun olmaz ama proxyle aç garantiye al bence google bu sağı solu belli olmaz.
Nasıl yapacagız hocam bilgi verirmisiniz ?
Hotspot Shield ndir - Gezginler indir hocam kullanımı kolay.
hocam indirdim ama yavaslattı falan sadece adsense acıp kapatıyım mı ?
Arkadaslar yeni adsense acıyorum ama aynı bilgisayardan acıyorum sorun olur mu ? Bu arada basvuru yapalı 4 gün oldu hala inceleniyor sizce bu bir sorun mu ?
aynı isime hesabamı acıyorsunuz hocam yeni hesabı ? bu şekilde hesap açılabiliyor mu bende 1 yeni hesap açmak istiyorum .![]()
valla aynı isim yaptım ama sıkıntı olur mu ki![]()
benim bildiğin bir kişi bir hesap açabiliyor, yanlış biliyorsam ne güzel
![]()
napacagız o zaman babamızın yerine falan acabiliyor muyuz mesela ?
O konuyu hiç bilmiyorum ama 4-5 tane adsense hesabı olan arkadaşlar var yanlış hatırlamıyorum üstad [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'nın 8 hesabı var.
Su adsense hesap işini birde nasıl cok mail acabilirim ban riski olmadan halletsem tamamdır ya
1 tane daha adsense hesabı acabılsem tamamdırişi bilenleri konuya bekliyoruz ses çıkmıyor
![]()
Baskasının üzerine açabilirsin.Dediğim programla sadece adsense alman gerekiyoru sonra kapatabilirsin.Aynı banka kartına 2 adsense alınmaz.Aynı isme 2 adsense alınır.Banka kartı ve ismin aynı şahıs üzerine olması lazım.soru varsa cevaplarım.
Aynı isim aynı adres, farklı banka hesabı ile hesap alabilirmiyim ?
Alıyorsak bu risk oluşturmaz mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.