Yeni adsense acmak

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar yeni adsense acıyorum ama aynı bilgisayardan acıyorum sorun olur mu ? Bu arada basvuru yapalı 4 gün oldu hala inceleniyor sizce bu bir sorun mu ?

O konuyu hiç bilmiyorum ama 4-5 tane adsense hesabı olan arkadaşlar var yanlış hatırlamıyorum üstad [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'nın 8 hesabı var.

Su adsense hesap işini birde nasıl cok mail acabilirim ban riski olmadan halletsem tamamdır ya

1 tane daha adsense hesabı acabılsem tamamdır :) işi bilenleri konuya bekliyoruz ses çıkmıyor :rolleyes:

Baskasının üzerine açabilirsin.Dediğim programla sadece adsense alman gerekiyoru sonra kapatabilirsin.Aynı banka kartına 2 adsense alınmaz.Aynı isme 2 adsense alınır.Banka kartı ve ismin aynı şahıs üzerine olması lazım.soru varsa cevaplarım.

Baskasının üzerine açabilirsin.Dediğim programla sadece adsense alman gerekiyoru sonra kapatabilirsin.Aynı banka kartına 2 adsense alınmaz.Aynı isme 2 adsense alınır.Banka kartı ve ismin aynı şahıs üzerine olması lazım.soru varsa cevaplarım.

Aynı isim aynı adres, farklı banka hesabı ile hesap alabilirmiyim ?
Alıyorsak bu risk oluşturmaz mı ?

bu sorun şuan 3 kişide var benim bildiğim şu 3-4 gün içinde adsens başvurusu yapıp daha aktif olmayan.bekleyin 2-3 gün daha illaki mail gelir.

Aynı isim aynı adres, farklı banka hesabı ile hesap alabilirmiyim ?
Alıyorsak bu risk oluşturmaz mı ?

Risk yok.Şöyle ki isim ve banka hesabı aynı isme olmak zorunda.Ahmet yılmaz ad olsun bank hesabı ahmet yılmaz olsun adres aynı olsun.2. adsenseye ahmet yılmaz ad olsun bank hesabı ahmet yılmaz olsun ama farklı banka olacak adres aynı olsun.Anlatabildim mi ?

Farklı isim ile başvur ama başvuruyu boş bir youtube kanalı üzerinden yap. Panelden yani. Kanal ülkesini amerika yap ve başvuruyu panelden yapınca 4-5 saate kabul ediliyor.

arkadaslar benim hesab kapanmisti banka heaabu falan girmemistin simdi yeni hesab lazim ama adres olarak bizim ust katin adresini versen tel no farkli ip farkli ama isim ayni olacak sorun olurmu ve arkadaslar pin geldiginde alici fark ediyormu kimin aldigi onemlimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri