Yeni Adsense Ban

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

EgE

Yasaklanmış
Arkadaşlar 3 gün önce adsense açtım içine 6 kanal bağladım.2 Tanesi dün topluluktan gitmiş bugun girdim adsense banlanmış.Ne oluyor allah aşkına ban olayı artık bu kadar kolaylaştımı bir bilgisi olan varmı ? eski adsenselere kanal bağlamaya korkar oldum

3 gunluk adsense banlanmaz yav multi bir heaapsa mutlaka bir acik vermissindir

eminmisin hocam valla 2kanal dün kapanmıştı bugun baktım adsense gümlemiş.

Yav vallahi konu adsense olunca net bir cevap verilemiyor bu ay benimde bir kanalim gumledi ama aylardir sorunsuz aliyorum parayi dedigim gibi sanki seninki kanal kapanmasindan cok multi hesap yuzunden gibi tabi eger gercekten 1 den fazla hesabin varsa

ek olarak söyleyeyim bundan 6-7 gün önce 2 yıllık adsense banlandı aynı pcden giriyorum ondan diyeceğim ama diğer 2 şer yıllık 2 adsense sağlam

Onla alakali bence formatta atsan ip de degistirsen 1 kere yakalaninca kacilmiyor artik kolayca

ek olarak söyleyeyim bundan 6-7 gün önce 2 yıllık adsense banlandı aynı pcden giriyorum ondan diyeceğim ama diğer 2 şer yıllık 2 adsense sağlam
Bu durumu söylemek istemezdim seni paranoyak hallere sokmak da değil niyetim yanlız diğer adsenselerinde büyük risk altında..

Arkadaşlar 3 gün önce adsense açtım içine 6 kanal bağladım.2 Tanesi dün topluluktan gitmiş bugun girdim adsense banlanmış.Ne oluyor allah aşkına ban olayı artık bu kadar kolaylaştımı bir bilgisi olan varmı ? eski adsenselere kanal bağlamaya korkar oldum

adsenselerimde her ay en az 10 kanal teliften topluluktan kapanır allaha şükür daha kapanma ban felan olmadı her adsense kazancıda 5 hanelerde kesin multi felan olarak yakalamıştır

şimdiden geçmiş olsun hocam bütün kanalları taşı partnere risk alma

nasıl bi önlem alabilirim peki pc mi değiştireyim napayım ?

nasıl bi önlem alabilirim peki pc mi değiştireyim napayım ?

O kadarına gerek yok, Advanced System Care kur baştan aşağı bi güzel temizlik yap bilgisayarında, ip adresini değiştir, mac adress changer programıyla (için daha da rahat etsin diye diyorum bunu) ethernet kart id'ni maskele, google chrome kullanma, tor browser kullan böyle bir sıkıntı yaşamazsın.

tor mu kullansın hocam hiç açmasın daha iyi valla :) tor proxy browser sabit ip yok her açtığında farklı ip olacak buda direk ban a davetiye vds den aç sen hocam vds içinden aç 20 tl lik vds ödeme gelen kadar her ay yenile vds ni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri