yeni adsense başvurum hep unchecked olarak kalıyor.

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sıktı senin şu saçma sapan spam savunuculuğun,youtube-adsense milletin canına okuyor senin gibiler yüzünden birde utanmadan spam yapmayanları banlayın diyorsun PES PES,allah akıl fikir versin bu hırs sizi aç bırakır,görende bi seni para kaznaıyor zanneder merak etme senin 10 katı kazanılıyor bir kaç kanalla işi bilseniz içim yanmayacak

Sen ne diyon ya ? 3 ay banlanıyorsun dönüp dolaşıp yine aynı kafaya erişiyorsun..
Ben spam yapmayanları banlayın demiyorum, spam yapıp spam yapanları eleştirenlerin mantığına şaşırıyorum. Sen olayı çözmüşün zaten bir kaç kanalla işini yürüt madem neyin havasındasın?

Ayrıca anlamadığım sen benim kazancımı nerden biliyorsun, müneccimle telapatimi kurdun?

Olayları kimseyle kişiselleştirmek istemiyorum, bence sende bak işine boş muhabbete artık herkesin karnı doydu

Adamı topa tutmuşsunuzda ne yapsın elinde adsense kalmayınca. 5 tanede başvurur 10 tanede. Hangisi kabul edilirse onu kullanır. 2 adsense başvurdum 10-12 gündür bekliyorum hala kabul edilecek diye. Açıkçası bende arkadaş gibi 10-15 tane başvurup kabul edilenlerle çalışmayı düşünüyorum.
Not: Adsense youtube çöp oluyorsa YT-google a düşer temizlemek, burba boş boş konuşmaya gerek yok. Ucu bana da dokunuyor dersen demekki sende çöp çalışmışsın ki dokunmuş

şu tepki gösterenlerin yorumlarını begenenlerin çogunun 10-20 adsensesi var . tabi adam burda derdini anlatınca böyle topa tutacaklar Dogal kardeşim DOGAL . insanoglu BEN TEK olayım Ben Tek kazanayım der. // quizin Batıranda Biziz UNUTMAYIN . adamlar şimdiye kadar TAK tak her zaman ödedi . izlenim çek bi işe yaramayan kanalı sok . sonra quiz bize ödeme yapmıyor . ben olsam bende yapmam .

arkadaşlar son 1 haftada 8 kez adsense'e başvuru yaptım sadece 3 tanesi onaylandı diğerleri hep unchecked olarak kaldı.

üzerinden 24 saat geçmesine rağmen durum bu. 3-4 gün geçtiği halde açılmayan bile var.

isimler farklı.

tel noları farklı.

adres üzerinde değişiklikler yapılmış halde.

her adsense'e başvururken temiz kanal temiz IP ile başvuruyorum.

böyle bir sorun yaşayan var mı?

ben de aynı durumdayım fakat ben voip numara ile açmıştım ondan olabilir diye düşünüyorum. çünkü kısa süre içinde onaylanan arkadaşlar da var gördüğüm kadarıyla. sizin açarken verdiğiniz numaralar gerçek TR numara mıydı yoksa yabancı numara mıydı?

ben de aynı durumdayım fakat ben voip numara ile açmıştım ondan olabilir diye düşünüyorum. çünkü kısa süre içinde onaylanan arkadaşlar da var gördüğüm kadarıyla. sizin açarken verdiğiniz numaralar gerçek TR numara mıydı yoksa yabancı numara mıydı?
türk numarası ile de denedim, nextplus numaraları ile de denedim.

türk numarası ile de denedim, nextplus numaraları ile de denedim.

peki verdiğiniz isim ve soyisimler diğer adsense lerdekine benzer yakın mıydı yoksa tamamen farklı alakasız mıydı? adresler birbirine yakın mıydı yoksa alakasız mıydı?

çünkü eğer numara ile ilgili değilse isim soyisim ve adres benzerliği ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. benim adresler alakasız isimler birbirine yakındı.

Bende şimdi mail attım. 10 gündür onaylanmadı hesap. En azından gelecek cevaba göre çözüm üretilir. Onaylanacak yada onaylanmadı diye cevap verirler illaki.

peki verdiğiniz isim ve soyisimler diğer adsense lerdekine benzer yakın mıydı yoksa tamamen farklı alakasız mıydı? adresler birbirine yakın mıydı yoksa alakasız mıydı?

çünkü eğer numara ile ilgili değilse isim soyisim ve adres benzerliği ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. benim adresler alakasız isimler birbirine yakındı.
aynı evin adresini değişik şekillerde yazarak, farklı isim aynı soyisimle denedim bir kısmı onaylandı bir kısmı onaylanmadı.

sonra 2 adet herşeyiyle birbirinden farklı başvuru yaptık. 1'i onaylandı, diğeri onaylanmadı.

aynı evin adresini değişik şekillerde yazarak, farklı isim aynı soyisimle denedim bir kısmı onaylandı bir kısmı onaylanmadı.

sonra 2 adet herşeyiyle birbirinden farklı başvuru yaptık. 1'i onaylandı, diğeri onaylanmadı.

Peki ip'leri farklı olsa da tüm başvuruları aynı pc'den mi yapıyorsun?

Türkiye'nin önde gelen spam forumunda ahlak polisi kesilen,
antispam örgütlenmesi...

Şu spama karşı olanları topyekün forumdan banlasanız da biz de sinirimiz bozulmadan bir gün geçirsek. Ben spam yapıyorsam bunu önleyecek merci Youtube, siz değilsiniz kardeşim. Benim de adsense hesaplarım banlanıyor, 1 tane pinli adsense hesabım vardı içindede iyi para vardı gümledi. Ne yapayım riski 10 tane adsense hesabına mı böleyim yoksa her ay 1 tane hesabım banlanıcak diye onu mu bekleyim.

Şimdi konuşsam hakaretten ban yicem. Bizim belli yatırımlarımız var, ödemelerimiz var, planlarımız var. Sizin gibi 3-5 TL kazanıcam da 1 telefon alıcam diye bu işleri yapmıyoruz.

Şu ülkede boş konuşan adam kadar, konuştuğunu uygulamaya geçiren ADAM olsa zaten ülke Japonya gibi gelişirdi. Anca laf laf laf...

İyi tamam güzel diyorsunda siz para kazanacaksınız, 300-500 kanal açıyorsunuz diye olan günde 1 kanal ayda haftada 1 kanal açan adama oluyor o adamın suçu ne. Forum spam forumu doğru, Youtube'un içine etme forumu değil. Şimdi büssürü büssürü Quiz kanal veya herhangi bir şekilde partnere abanan adamlar para kazanacak diye haftada bir 1-2 kanal yapan adamın da emekleri çöp oldu. Birazcık mantıklı düşünün para kazanacağız diye bizleri batırmayın.

İyi tamam güzel diyorsunda siz para kazanacaksınız, 300-500 kanal açıyorsunuz diye olan günde 1 kanal ayda haftada 1 kanal açan adama oluyor o adamın suçu ne. Forum spam forumu doğru, Youtube'un içine etme forumu değil. Şimdi büssürü büssürü Quiz kanal veya herhangi bir şekilde partnere abanan adamlar para kazanacak diye haftada bir 1-2 kanal yapan adamın da emekleri çöp oldu. Birazcık mantıklı düşünün para kazanacağız diye bizleri batırmayın.

Bu cumleleri bana onayli-onaysiz-quiz kanal satisi yapmaya calisip beceremeyen birisimi soyluyor? Kardesim siz hic egitim falan almadiniz mi? Hadi ulkenin egitim sistemi elestiriliyorda,sizi tanisalar 15 yil zorunlu egitim sarti getirilir ulkeye..

Sen kanal satisi yaparken sana birisi birsey yazdimi konu baltalama derdin eminim, simdi hic bir is yapamayinca spam dedikmi auwwwwww.

Biraz oncede yazdim, olaylari kisisellestirmeyin.. su forumda ne kadar ise yaramayan adam varsa, buralarda toplaniyorlar

Eğitimlisi sensen bu ülkenin vayki vay 35 sene bile kurtarmaz:) iyidir umarım eğitimin işe girip para kazanırsın burası yakında kuruyunca:) Adam spamı değil vatanı savunuyor sanki etmediği hakaret kalmamış

Eğitimlisi sensen bu ülkenin vayki vay 35 sene bile kurtarmaz:) iyidir umarım eğitimin işe girip para kazanırsın burası yakında kuruyunca:) Adam spamı değil vatanı savunuyor sanki etmediği hakaret kalmamış

Sen sıkma canını benim egitimim kurtarır beni de sizin sesiniz cok cikiyor, demek egitimde kurtarmiyor. 1 ay para kazanamayinca nereye saldircaginizi sasirmissiniz.

bütün spamcılar aynı değil önce bunu kafanıza sokun. herkesi de aynı kefeye koymayın, boş boş konuşmayın.

ben şahsen ne botla ne de manuel olarak dünya engeli aşılmış videoları alıp kendi kanalıma kopyalamadım. önümde bir sürü örneği vardı fakat yapmadım.

her kanalım için kendim render aldım, bu yüzden de her ay bir sürü sunucu/vds parası ödedim.

hem maddi olarak kendime yük ettim hem de her video için uğraştığımdan zamanımdan harcadım.

git bunları hiç bir iş yapmayıp kanal kopyalayanlara söyle.

arkadaşlar son 1 haftada 8 kez adsense'e başvuru yaptım sadece 3 tanesi onaylandı diğerleri hep unchecked olarak kaldı.

üzerinden 24 saat geçmesine rağmen durum bu. 3-4 gün geçtiği halde açılmayan bile var.

isimler farklı.

tel noları farklı.

adres üzerinde değişiklikler yapılmış halde.

her adsense'e başvururken temiz kanal temiz IP ile başvuruyorum.

böyle bir sorun yaşayan var mı?

Bende 2 gün önce 2 hesap için başvuru yaptım fakat halen onaylanmadı.Telefon onay işini ringring ile yaptım acaba sorun ondamı.siz telefon işini reel telefon numaralarıylamı yapıyorsunuz.

Bende 2 gün önce 2 hesap için başvuru yaptım fakat halen onaylanmadı.Telefon onay işini ringring ile yaptım acaba sorun ondamı.siz telefon işini reel telefon numaralarıylamı yapıyorsunuz.
gerçek telefonda da aynı, nextplus'ta da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri