Yeni adsense hesap açmak

• Kullanıcı Maze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
@fatihbaz sağol hocam. 2. sorumu neden sordum.Ben youtube un cep telefonlarını takip ettiğini sanıyorum.Bir yerde gördüm arkadaş ban yemiş farklı ip adresinden farklı pc den yeni adsense açmış gene yakalanmış ban yemiş.Bunun bir tek sebebi olabilir.Youtube cep telefonlarını bas istasyonlarını takip ediyor bence.Ban yenilen cep telefonlarıyla aynı lokasyondan açınca sorun olur mu diye düşünmüştüm o yüzden sordum.
@flyx sağol hocam Türkiye lokasyonundan ücretli de olsa adsense onayı için kullanabileceğim bir site biliyor musunuz?Bu şekilde içim daha rahat eder.Çünkü örneğin türkiye ipsinden giriyorum ama amerika almayadan sms ile onay yapmıyorum youtubeun bunu yiyeceğini hiç sanmam.Şayet biliyorsanız türkiye için sms onayı yapabileceğim bir yer varsa yazar mısın?

@fatihbaz sağol hocam. 2. sorumu neden sordum.Ben youtube un cep telefonlarını takip ettiğini sanıyorum.Bir yerde gördüm arkadaş ban yemiş farklı ip adresinden farklı pc den yeni adsense açmış gene yakalanmış ban yemiş.Bunun bir tek sebebi olabilir.Youtube cep telefonlarını bas istasyonlarını takip ediyor bence.Ban yenilen cep telefonlarıyla aynı lokasyondan açınca sorun olur mu diye düşünmüştüm o yüzden sordum.
@flyx sağol hocam Türkiye lokasyonundan ücretli de olsa adsense onayı için kullanabileceğim bir site biliyor musunuz?Bu şekilde içim daha rahat eder.Çünkü örneğin türkiye ipsinden giriyorum ama amerika almayadan sms ile onay yapmıyorum youtubeun bunu yiyeceğini hiç sanmam.Şayet biliyorsanız türkiye için sms onayı yapabileceğim bir yer varsa yazar mısın?

Türk olarak bilmiyorum, bulursanız bile lokasyonun Türkiye olacağını sanmam, çoğu Rusya vb üzerinden alıyor.. siz yine de araştırın

için rahat etsin istiyorsan bi akrabanın yada arkadaşının filan cebini kullan ama o kadarda önemli oldugunu düşünmüyorum ben.ayrıca bende yıllardır adsense açarken telefon numarası olarak yabancı yerleri kullanıyorum.ülke adsense ama dogrulama yaptıgım yer rusya numarası mesela.bi sorun yaşamadım ben şahsen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri