Yeni Adsense Kesinleşme Sorunu

Hayalet301

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar uzun zamandır olan bir adsense hesabım vardı (8-9 aylık) geçen ayın sonralarında bir kanal bagladım maksat 20 liraüstü kazanç olsun pin gelsin istedim :) geçen ayın 2-3 gun ıcerısınde 30-40 tl kazandı...bağlamış olduğum kanalı tekrar ilişkisi kestim adsenseden geçen ayın kazançı kesinleşmedi.

Sizce Sorun Nedir.?

Bende direk banka bilgilerinizi girin cıktı :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi bakın bendede sabah pin falan yoktu ama 5 dk önce pininiz gönderildi yazısı çıktı bide adsense bilenlere bi sorum olacak benim adsensede bi kanalım var diyelim ayın 29 a kadar orda kaldı ben tutum bu kanalı 29 unda başka adsenseye taşıdım kanalın getirisi hangi adsensede kesinleşir. ilkindemi , ikincisinde mi, yoksa her birinde kaldığı süre kadar mı?

Arkadaşlar ben de adsense cahiliyim. Eylül başında açtığım ve kanal bağladığım adsensede aşağıdaki resimlerdeki gibi ne tahmini kazanç görünüyor ne de kesinleşme var. Pin yola çıktı gibi bir mesaj falan da yok (20 TL eşiğini 8 Eylül'de geçmitim). Biriken parayı sadece performans raporlarından görebiliyorum. Ayarının falan mı yanlış yaptım acaba nasıl çözebilirim bunu?

8 eylülde barajı geçtiysen 11 ekimde kesin kazancın açığa çıkar şu an evet 20 tl yi geçtin ama kazancın resmi niteliği yok önümüzdeki ay 11 den sonra pin istersin

8 eylülde barajı geçtiysen 11 ekimde kesin kazancın açığa çıkar şu an evet 20 tl yi geçtin ama kazancın resmi niteliği yok önümüzdeki ay 11 den sonra pin istersin

Sıkıntı yok yani. Cevap için teşekkürler.

geçen ay 1600 lira gözüküyor bi adsnse , bu ay 132 tl kesinleşmiş iyice kafayı yemiş bunlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri