Yeni Adsense - Pin

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar 1 ocak 2014 de yeni bi adsense actım. actıgımın banka hesabı falan onayladım. Pin'in yola çıkma durumu nasıl oluyor? kesinleşmiş kazançlar kısmında 20 tl nin gözukmesi mi lazım yoksa, 20 tl'yi geçtiğimizde otomatik olarak yola mı cıkar kesinleşmiş kazanc şuan da sıfır gozukuyor ama genel toplam 170 tl gozukuyor. Aklıma takılan kesınlesmiş kazanç oldugu zaman mı yola cıkar pin yoksa, şuan yola çıkmışmıdır.

her ayın 12sinde yola otomatik çıkar, 12 sinden önce 20 tl bakiyeyi geçmen lazım yoksa çıkmaz

edit: 170 tl yazıyorsa ayın 12sinde ekranda yazar 3 5 gün içinde yola çıkacak diye..

20 tl'yi geçtikten sonra o ayın 12si gibi yani sizinki 12 ocak civarı yola çıkacak

1 ocak'daa 12 ocağa, 25 TL olmuş ozmn çıkmışmıdır yani? ben kesinleşen kazanç kısmında 20 tl ve üstü oldugu zaman pin yola çıkıyor diye biliyorum.

12 Şubat'ta 01-31 Ocak arasında kazandığın para kesinleşecek. 25 tl üstüyse kazancın muhtemelen 20-21 lira kesinleşecektir. O kesinleşince 20 lira üstündeyse pinin de o sürede yola çıkar, zaten sana bildirir bunu da.

peki para kesinleşme durumu nasıl oluyor? ayın 1-30 arası para birikiyor, diğer ay 11-12 gibi kesinleşiyor. arada biriken (diğer ay 11-12sine kadar olan) miktar da biriktiği aya yansıyor. doğru mu?

peki para kesinleşme durumu nasıl oluyor? ayın 1-30 arası para birikiyor, diğer ay 11-12 gibi kesinleşiyor. arada biriken (diğer ay 11-12sine kadar olan) miktar da biriktiği aya yansıyor. doğru mu?

Arada biriken diye bir şey yok. Ocak 1-31 arası şubat 12'de kesinleşiyor. Şubat 1-28 arası mart 12'de kesinleşiyor. Böyle oluyor her ay işte.

ok teşekkürler, arada biriken dediğim de diğer ayın 12sine kadar olan kısımdı zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri