Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim bildiğim direk aktif oluyor hocam yanlışınız var bu konuda hangi banka ?
ve XFQ dediği gibi finansbank en para en iyisi 0 Masraf geldi anlattı bana 2 saat kız güzeldi diye baya uzattım sohbeti![]()
. Evet banada bi bayan gelmişti. Sohbeti çok güzeldi. Hatta bana çantasından çukulata çıkartıp ikram etti
. Utanmıştım. Çulsuzuz napalım para yok
. Biz çay ikram edebildik sadece.
Aynen banada not defteriyle kalem hediye ettibenim şirkete geldi bana not defteri ve kalem hediye etti çok güzel bir bayandı bebende toplantım var dedim hava attım yolladım onu
![]()
Arkadaşlar ben yurtta kalıyorum ve herzaman yurtta durmuyorum,enparayı finansbank şubesinden alma şansım yok mudur ?
finansbank enpara yı tek geçerim hiçbir ücret yok..
bana gelen bayan'a özellikle sordum yurt dışından param yatacak dedimHiçbir ücreti yok adamlar ayağınıza kadar geliyo![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.