Yeni banka kartı

• Kullanıcı EnesYesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

EnesYesil

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu gün kendime banka hesabı açtım hesabın aktif olması için 20 tl yatırmak gerekiyomuş.Ben daha yatırmadım.Şu anda IBAN girsemmi adsenseye ? Bi sıkıntı olurmu ?

sen daha hesabı aktive etmedin, google'ın kafasına esti ve bu gece denedi ödeme yapmayı ama senin hesap aktif olmadığı için parayı yatıramadı :(
bunun gibi bir durum olabilir, sıkıntı çıkmasın diye önce hesabı aktifleştir sonra girersin IBAN'ı.

Aktif olmadan girme bence.Böyle saçma bi sistemi ilk defa duyuyorum.

20tl yatırmadan açılmıyormu ? Finansbank enparaya geçmeni öneririm ;). Hiçbir ücreti yok.

benim bildiğim direk aktif oluyor hocam yanlışınız var bu konuda hangi banka ?

ve XFQ dediği gibi finansbank en para en iyisi 0 Masraf geldi anlattı bana 2 saat kız güzeldi diye baya uzattım sohbeti :D

finansbank enpara yı tek geçerim hiçbir ücret yok..

garantiden hesap açmaya çalıştıgımda benle kafa bulmuşlardı o geldi aklıma.her gittigim şubede,hatta aynı şubedeki farklı çalışanlarda hesap açmak için istenen ücret degişiyordu.birisi diyor 100tl ver açalım hesabı,birisi diyor 180tlden aşagı hesap açılamaz,en son biriside 25tl mi ne demişti.üstelik bu yatırıcam parayı en az 30 gün geri çekmeyecekmişim...sırf bu tutarsızlık yüzünden hesap açmaktan vazgeçmiştim.bu ara genelde enpara kullanılıyor,bencede ona bi bak hocam.

en rahatı enpara başvuruyorsun ertesi gün geliyorlar hediyeleri ile birlikte şubeyle uğraşma derdi de yok 2 hesab açtım ben annem ve ablamın adına kendi adıma da 18 e girince açacağım 18 altına açmıyorlar enpara da malesef

Cevap verenlere teşekkür ederim 20 tlyı banka almıyor hesapta kalıyor ama ilk 20 tl yatırmak gerekiyormuş yarın hallederim tekrar teşekkürler.

benim bildiğim direk aktif oluyor hocam yanlışınız var bu konuda hangi banka ?

ve XFQ dediği gibi finansbank en para en iyisi 0 Masraf geldi anlattı bana 2 saat kız güzeldi diye baya uzattım sohbeti :D
:D. Evet banada bi bayan gelmişti. Sohbeti çok güzeldi. Hatta bana çantasından çukulata çıkartıp ikram etti :D. Utanmıştım. Çulsuzuz napalım para yok :P. Biz çay ikram edebildik sadece.

:D. Evet banada bi bayan gelmişti. Sohbeti çok güzeldi. Hatta bana çantasından çukulata çıkartıp ikram etti :D. Utanmıştım. Çulsuzuz napalım para yok :P. Biz çay ikram edebildik sadece.

benim şirkete geldi bana not defteri ve kalem hediye etti çok güzel bir bayandı be :D bende toplantım var dedim hava attım yolladım onu :D

Arkadaşlar ben yurtta kalıyorum ve herzaman yurtta durmuyorum,enparayı finansbank şubesinden alma şansım yok mudur ?

benim şirkete geldi bana not defteri ve kalem hediye etti çok güzel bir bayandı be :D bende toplantım var dedim hava attım yolladım onu :D
Aynen banada not defteriyle kalem hediye etti :D. Duruyor hala onlar. 1,5 sene oldu hesabı açtıralı.

Arkadaşlar ben yurtta kalıyorum ve herzaman yurtta durmuyorum,enparayı finansbank şubesinden alma şansım yok mudur ?

gelecek olan kurye bayan eleman sen o an neredeysen istediğin yere gelir zaten gun içinde seni yaklasık 10 kere arar okadar ilgililer emin ol adres olarak yurdun adresini verirsin zaten gelmek için seni arıyorlar musaitmisiniz gibisine sende durumunu anlatırsın onlarda tamm biz gelirken sizi ararız nerdeyseniz oraya geliriz diyorlar

Hiçbir ücreti yok adamlar ayağınıza kadar geliyo :D
bana gelen bayan'a özellikle sordum yurt dışından param yatacak dedim
her yattığında 15 tl hesap ücreti kesilir dedi 5 seferdir para alıyorum ne kesinti oldu nede başka bişey..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri